Sosyal medyam burası var ki sevgilim olursa da burası olmaz. WP var bir tek orada da istediği kadar kadın silebilir. Sadece erkek gruplarına girmesin yeterli.
Bunu daha önce yaşamıştım. Sosyal medya değildi, KizlarSoruyor hesabımdı. Biz moderatör üyelerin şifresini paylaşması sağlıklı değil. Ve ben bunu bir kez yaptım, art arda uyarı aldım. Günlerden bir gün eski sevgilim KS şifremi istedi. Vermedim. Yönetim ekibine sormuştum ve cevap alamamıştım. Zaten geçmişte uyarı almışım, bu ne cesaret yiğidim. 😪 Sonrasında araya bir soğukluk girdi..
Neyse, ben şifrelerin paylaşılması taraftarıyım. Bunun için küslüğe lüzum yok.
Sosyal medya sifrelerimi veremem. Ondan da istemem. Herkes ulaşabileceği kadarıyla güvenirse güvenir. Güvenmeye mecbur. Güvenmezse de ilişkide olmasın o kişi.
Sosyal medya şifremi veririm sorun yok. Sorun olan şey onun isteme cürretinde bulunması. Bugün sosyal medya şifremi ister yarın başka bir isteği, kısıtlaması olur. Böyle insanların psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum ya da güven problemi vaar olduğunu... Gerek yok böyle şeylere. İlk başta çizgimi çekerim ister kabul eder ister etmez.
Veririm ama ağır trip atarım. Pişman olur küsüğüne de istediğine de ve tabi ki kendisi de şifresini vermek zorunda kalır. Tabi ki sevmiyorsam sevmiyorsam uğraşmam bile küstüğüyle kalır -üff bekara boşamak kolay demişler mükemmel yazdım şu an 😝-
Veririm ama ağır trip atarım. Küstüğüne pişman olur*. Vee kendisi de şifresini vermek zorunda kalır. Bunlar seviyorsam geçerli* Eğer sadece gönül eğlendirme durumuysa küstüğüyle kalır. Kimsenin nazını çekemem normal şartlarda.
Benimki şifresini veriyordu almadım. Çok güvenince inanın bana önemi kalmıyor bunların. Ama kendisine söyledim. Olur da tanımadığın birine tanışma amaçlı "selam" bile yazarsan ilişki biter dedim. Aldatıyorsa illa ki gizli kalmaz, bir şekilde yakalanírlar.
Sosyal medya sonuçta alsın oda kullansın ne olacak. 😃 İnsanlar ne takıyor bu konuya. Sanki bazılarının canını alıyorlar. Kabir azabını sorsan bilen yok ama millete dünyevî kabir azabı gibi geliyor. Ben zamanında verdim. Yetmedi üstüne kapadım zaten. Boş boş işlerle uğraşmam o vakitten sonra.
Herkes vermem falan demiş ama bi de şöyle düşünün arkadaşlar hepimizin genel olarak güven sorunu var herkese şıp diye güvenemiyoruz artık ve şahsen ben sevgilimin şifresini isterim vermezse de bunda bi iş var diye düşünürüm bence genel olarak böyle düşünüyor kadınlar da erkekler de
Neden istediği önemli beni buna ikna etmeli. Güven sorunu mu yaşıyor ya da aldatırım gibi bir düşüncesi mi var? Bunları düşünüyorsa vermeme gerek yok direk ayrılalım.
Şifreyi vermem için küsüyorsa çok bekler. Merak ettiğini sorsun ben cevaplarım ama şifremi vermem üçün onunla ortak bir amaç için açmış olmam gerek bunun dışında mümkün değil vermem🤷♀️