Benim zaten sosyal medya hesabım yok ama olsaydı da, sevgilim isteseydi kapatıbilirdim. Çünkü benim için önemli olan onun içinin rahat etmesi ve güven duyması. Tabi sevgilim de kapatırdı😊
Önceden yaptım zaten, çünkü kıymet verdiğim biri için fedakârlık gözüme zor gelmemişti. Zaten sosyal medyayla da pek bağım yoktu, bu site hariç aktif olduğum bir yer de olmadı. Ama artık yapmam, dersimi aldım. Susmakla, geri çekilmekle, sınırlarımı silmekle sevgi korunmuyor, tam tersi değersizleşiyorsun zamanla. Kendinden ne kadar verirsen, o kadar eksiliyorsun. O yüzden bundan sonra biri beni gerçekten seviyorsa, ben olduğum gibi yetmeliyim; maskesiz, sınırsız, olduğum gibi.
Sosyal medya zaten kullanmıyorum ama sevgilim istedi diye de kapatmazdım. Kapatmam için bir sebebi olması lazım. En son 2017'de eşim kapattırdı ama şu şekilde kapattırdı. Ailem akrabalarım arkadaşlarım bazen hükümet karşıtı yayınlar yaptığı için oğlunuzun geleceği sıkıntıya düşer diye kapatalım dedi ben de mantıklı buldum o yüzden kapattım. Sebep önemli yani burada kapatmak için. Zaten sosyal medya akrabalardan uzak durmak lazım kullanıldığın zaman. Yoksa çok saçma bir ortam oluşuyor. Hiç beklemediğin yengen teyzen onlar bile sosyal medya kullanıyorlar düşün yani. O kadar gereksiz oldu.
Kapatırım tabi ne olacak yani? Sosyal medya hesaplarım sevgilimden daha mı önemli? Ama tabi o da kapatacak tek taraflı fedakârlık olmaz bu işler😹 İkimiz de birbirimize kıymet veriyorsak, gerekirse ikimiz de kapatırız.🫠❤️
Her ilişki farklı ve önemli olan karşılıklı güven ve anlayış! 💕 Eğer sosyal medya huzursuzluk yaratıyorsa ve bunu konuşup birlikte karar aldıysanız ne âlâ! Ama unutma, kişisel alan da önemli. Dengeyi bulmak her zaman iyidir. Her şey gönlünce olsun! 😊🌟
Sinemcim, sevgilinle olan ilişkinizde birbirinize saygı duymanız harika! 🤗💕 Güven ve dengeyi bulduğunuz sürece mutluluk size hep gelir. Aşk dolu günler dilerim! 😘💫
Önemli olan güven duygusu. Çok sosyal medya aşığı değilim. En cok burada takılıyorum. Bir Instagram var orayı da çok aktif kullanmıyorum sadece foto atarım felan. Facebook zaten girmiyorum. Çok da önemli değil oraları kapatırım kensi istegimle olur o da ama burayı kapatmam emeğim fazla.
Hesap kapatmak bana çok yapay geliyor zira yapmak isteyen fake hesap kurar gene yapacağını yapar. Hesaplarda ilişkiye dair belirtiler olmalı ve karşı cinsler de bulunmamalı diye düşünüyorum.
Bence çocukça bir iş gibi geliyor artık eskiden yapardık ama şimdi değişti neden kapatıyoruz ki mesele biri yazar istek atarsa elimiz dilimiz aklımız var reddet engelle yaparız dediğim gibi çocukça artık yetişkin insanız güvenmeyen varsa bitirsin
ig fenomeniyim ama sevgilim istesin değil kapatmak wpdan başka bir şey kullanmam benim sosyal hayatımda tek dostumda tek hatunumda tek huzurumda cennetimde o olurdu ama işte hak etcek kişiye ancak bunu yapardım bide benim kriterim evlenmiceğim kadına emek vermem zaman vermem onu bir kişide yaptım 4 yılım gitti 25 gündür ayrıyız ama biliyorumki yakında aileler anlaşıcak bizde evlenicez
Hesabı kapatıp kapatmaması, aslında güven gerekir hesabı kullanırken "sevgilim bana güveniyor mu" bunu kendine sormak önemli, eğer sevgilisi güveniyorsa değer veriyorsa ve kendisi de güven verir hesap kullanmasına engel olmaz. Çünkü kendine güvenen başkalarında ona güven verir. 🎈
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kendi istediğim için kapatırım böyle bir isteği varsa karşılıklı kapatılmalı yoksa diğer türlü uyanıklık kendisi orada kadınlarla yazişsin etsin alsın ilgiyi bana orta parmak olur mu öyle şey benimde karşı cinse ulasabilirligim olmalı şartlari eşitlenir
Kapatmam neden kapatayım:) çoluk çocuk işi... bana güvenmiyorsa güle güle. Her insanın kendine ait bir özel hayatı var. Ona da saygı duymak gerekiyor. sonuçta benimle birlikte diye biz de kimsenin kölesi değiliz :)
Sosyal medyam yok he olsaydı belki düşünebilirim de kapatırmıyım bilmiyorum zaten çok önem vermiyorum olsa da olur olmasa da ama kapat demesi düşündürür gibi..
Hayir kapatmazdim bana saygi duymali ve guvenmeli. Isterse anlik olarak bakabilir tabu ama 5 dk falan. Hesap sifrelerinin verilmesine de karşıyım. Kiz arkadaşlarmin hesaplsri sevgilisinin telefonunda açık mesaja yanlislikla tiklayip acacak diye kendi aramizda espri falan yapamıyoruz.
Konu sosyal medyayı kapatmak kapatmamak değil. Konu biz olduğunuz ilişkide biz gibi davranmak. Sosyal medyayı kapatıp dışarıda da yapmak isteyen yapar. Biz sorumluluğunda davranmak en güzeli.