AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Düşük ihtimal. Mutsuzluk döneminde aldatma potansiyeli yüksek
Hayır düzeleceği varsa evlenmeden önce bu kararı alıp uygulardi
Hayır yok. Çapkın olan herzaman çapkindir. Varsa öyle biri, on binde bir dir.
Düzelmez halen o işi yapmaya devam eder ama buna kız şster coşkunları seçiyorsunuz sonra ağlıyorsunuz boşanıyorsunuz müste hak
adam akıllı erkekleri seçmiyorsunuz müstehak
Kızgın kurşun namnuda , azmış p... Donda durmaz derler
evlenınce duzelir deyip kimseyle evlenmeyın olur mu oyle şey
Aniden sihirli değnek değmiş gibi olur düzelir. Evlen evlen çekinme 😂😂🤣🤣
😂😂😂😂😂 yok çapkınlık düzelmeyecek bir olay değil ki devamlı tek kadını s ikmek sıkıcı olur
Çok düşük ihtimalle belki. Bazi erkeklerin kanında var çapkınlık o yüzden bırakamıyorlar
Saygıdeğer hanımefendiler cinsellik tecrübesi yüksek erkek istedikleri ve biz bakir erkeklerden tiksindikleri için çapkın erkekleri beğeniyor ve onlarla evlenmek istiyorlar. Bize saygı duymak düşer...
Deli gibi bakir arayan da var ama dile getirmeye çekiniliyor dalga konusu yapan oluyor çünkü
Belki dalga geçmek aşağılamak için arıyor olabilirler ama kadınların bakir erkek sevmesi çok düşük bir ihtimal...
Ne alakası var yahu ilklere değer veren, zampara sevmeyen bakire bir kadın kendisi gibi bakir birini isteyebilir. Ki sayıları da epey çok sana denk gelmemiş demekki
Belki genç kızlar genç bakir isteyebilirler ama yaşıtım bakire bulmak imkansız ötesi olduğu için onlar bakir istemiyor olabilirler. Herkes dengini yaşıtını bulsun sevsin sevilsin. Helalinden güzel yuvalar kursunlar. Gerisi mühim değil. Sevilmemeye alıştıranlar sağolsun.
Çevremde 40 yaşına kadar epey bakire var. İnsanlar okumaktan çalışmaktan karşı cinse vakit ayiramayabiliyor, tercih etmeyebiliyor. Olumsuz bakma o kadar. Hem 20li yaşlarda da sevgilin/eşin olabilir. Erkekler fiziksel ve mental olarak daha geç olgunlaştığı için kadının yaşça biraz daha genç olması avantaj bence. Yalnız bakir kalma nedeninizi merak ettim eğer özel değilse
Sevilecek bir özelliğim yoksa ondandır, hanımefendiler hep haklıdır.
Çapkınlık dan usandiysa..
Kendine göre basit olmayan bir kadın bulduysa..
Belki.
Zaten oyle kişiler artık durulmaya başlayınca evleniyorlar. Evlendikleri için durulmuyorlar
Yok sen dahil çarpacakları artar hop eller havaya modu
yüzde verecek olursak çapkınlığı dibine kadar yaşamış biri evlenince yüzde 90 sadık kalır
Kadınların bu zaten annelik içgüdülerine ayar oluyorum cidden bozuk bir adamı sever isterler ama sonrada derler ki '' ben bu adamı düzeltirim '' ama sonra ağlayan yine kendileri olur :)
Benim gibi biriyle bırak sevgili olmayı normal arkadaş bile olmuyorlar bunlar gibilerede ben düzeltirim diyorlar
@jigit63880 aynen öyle maalesef ki durum böyle
Geçen kız benden hoşlanıyor sandım sadece dedimki npyn diye aynı bu şekil yazdım numaramı sildi niye sildin diye ınstagram dan yazdım engelledi
@jigit63880 boş ver takma kardeşim onları inan değmiyorlar hiçbirşeye çok şey yazarım da işte ceza yerim o yüzden değmez hele ki bir kadına
Öylede bendede böyle olunca takıntı gibi oluyor şimdi Twitter ına attığı twitlere beğendiği twitlere bakıp duruyom arkadaşı sevgiye ihtiyacım var demiş buda beğenmiş buda aynı düşüncede gibi twitler atıyor bizi terslerler
@jigit63880 işte takıntı yaptığın için böyle oluyor hepsi yerine başka birisi olmadığı zaman böyle oluyor kadınların dediklerine bakmayacaksın yaptıklarına hareket ve davranışlarına bak kardeşim ona göre hareket et her zaman ve sırf onun mutlu olması için kendinden ödün verme ilk senin mutluluğun isteklerin önemli olsun her konuda kadın ona göre hareket etsin eğer etmiyor isede yol ver gitsin çünkü #Hipergami gereği bir kadın kendinden daha alt düşük seviyede erkeği bırak partner insan yerine bile koymuyor artık ne yazık ki ama en fazla Boyfriend'i olursun ama en güzel anlarını dakikalarını o senin hakedip haketmiyor dedğin adamlarla yaşar bunlar...
6 sene platonik sevdim kızı söylemedim sonra sevgilisi olduğunu öğrendim bu kız olunca ondan vazgeçmiştim onuda unutamıyordum yoksa oda şimdi arada aklıma geliyor buda şimdi aklımdan gitmiyor bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı hiç normal arkadaş olarakta olmadı kız hiç erkek arkadaşım da yok evden hiç çıkmıyom
@jigit63880 İşte kardeşim platonik sevmek nedir seviyorsan eğer git söyle eğer söylemez ise başka birisi kapar sen ise bakarsın ona uzaktan evde çıkmayarak birşeyler başaramazsın çık evinden ( Konfor alanından ) sosyal ol farklı aktivitelere katıl ya da ne bileyim kendini geliştir
Akraba kızı diye söylemedim aslında ilk gördüğümden bir kaç sonra daha görünce söyleyim dedim söyleyemedim öyle 5 sene daha gitti bir yönde söylemediğim daha iyi olmuş diyorum normal kız olsa tamam ama akraba kızıydı nerdeyse her zaman görüyorum
@jigit63880 boş ver kanka takılma önümüzdeki maçlara bakalım
Öyle işte niye hiç erkek arkadaşım yok ben onu çözemedim arkadaş olmaya çalışıyom hiç olmuyor ilk gün sıcak davranıyorlar ikinci gün hiç konuşmuyorlar bu çocukluktan beri böyle
@jigit63880 Bende senin gibiyim biliyormusun hayatımda uzun bir süredir sevgilim olmadı erkek arkadaşımda yok yani konuştuğum samimi olduğum yalnızım yani uzun bir süredir ama yalnızlığımı kendi çapımda değerlendirmeye hayatımı kendi idememde ve ideal isteklerimde yaşamaya yeni yerler görmeye öğrenmeye çalışıyorum
Niye benim hiç sevgilim olmadı acaba senin bir tahminin gibi var mı
Biraz zor düzelir. Hayatın boyunca takip ve bir paranoya ile yaşama.
İnsanların özü değişmez diyenler olmuş. Çapkınlık bi öz değil bi kaçıştır. Evlenince düzelmez ama düzeldiği, durulduğu için evlenebilir.
Düzelebilir bir ihtimal
içinde varsa düzelir başka bişey düşünmez gözü görmez
Bacim siz niee bu tip erkekleri duzeltmekle ugrasiyonuz koskaca ulkede erkek mi kalmadi git duzgun olani al 🤣🤣
Kendini mi kandırıyorsun güzelim. Huylu huyundan vazgeçmez (Kendi istemediği sürece ve filmlerde de yaşamadığımız için bu çok düşük ihtimal) hayatını bile bile mahfetme
Denersin olmazsa boşarsın
Öyle kolay değil bu işler
Haa pardon
Çok sadık görünüp aldatan da var kimin yapacağı belli olmuyor
Kişiden kişiye değişir bence karşıdakinin sizi çok seviyor olması ve sadık olması gerekir ama yine bazen arkadaş çevresine uyup çapkınlık yapmak isteyebilir tekrardan
Çapkın diyince herkes sadece erkek olarak algılamış. Çapkınlığın cinsiyeti erkekmiş
Gerçekten partnerine tutkuyla bağlandıysa düzelebilir. Ben aşkın insanı bazı konularda değiştirebileceğine inanıyorum.
Öyle filmler ya da edebiyatta eserler var ama sonuçta o tutku da biter bir gün ya da farklı şekilde ayrılma olur. Hem sık rastlanan durum değil. Genelde çapkınlar doyumsuz kişiliği bozuk bireylerdir böyleleri de kimseyi sevemez.
Asla düzelmez düzeleni hiç duymadım öyle birisi için değmez
Hiç bir insan değişmez sadece değişmiş gibi yapar ama asla değişmez özü o dur çünkü
Zannetmiyorum bazı huyları değişiyor ama kıskansa umursamaz oluyor bu da kötü çok kıskançlıktan hiç umursamamak mesela
Tam düzelmesede düzelmek için çaba sarf eder çapkın biri eger eşini çok seviyorsa eski alışkanlıklarını bırakır ve eşine kul köle olur
Can çıkar huy çıkmaz demişler...
Böyle olayları ancak hikayelerde, romanlarda okuyabilirsiniz. Gerçek hayat acılarla dolu...
Çapkınlık ayrı sadakatsizlik ayrı eger bekarken adam takılmıssa normal eger sevgiliyken seni sevdiğine eminsen bi sorun olmaz yani şeref meselesi knk
Düzelmez , düzel-miş gibi yapar bir süre sonra devam eder. Çapkın insanlarda bağlanma duygusu pek olmuyor
Düzele bilir eğer gerçekten seviyorsa yalnızca evlilikte değil sevgili olduğunuz dönemlerde de çapkınlık yapmaz
Bir ihtimal. Söz konusu erkek olunca içinde çapkınlık varsa tamamen biteceğini düşünmüyorum. Ama birazda sevgi ve bağlılıkta önemli tabii..
Değişmez, yedisinde neyse yetmişinde de o'dur bir insan
Bu zamanda en masum görünen kişiden bile şüphe duyacaksın
Evlenince kimse düzelmez düzelir nasıl olsa diyip çocuk yapanlarla aynı kafa bu
Şu zel mi yor. Net ve kesin bilgi düzelir diyen ya umut ediyor ya da iyi yalancı biriyle birlikte
Tabikide hayır bunuda bile bile neden lades dersiniz anlamam kiii amaaç nee yaniii 🤦🤷
Çapkınlık madde bağımlılığı gibidir. O heyecanı bulduğun ilk fırsatta tekrar yaşamak istersin
Capkinliga belki bir süre ara verebilir ama daha sonra tekrar baslar
Daha kolay düzelir, çünkü göreceği her şeyi görmüştür, yani gözü arkada kalmaz.
Insan 7sinde neyse 70inde de o'dur yani ben buna inaniyorum
Belki cinsel olarak super sekilde uyum saglarsaniz olabilir yoksa zor
Düzelmez bi insan 7sinde neyse 70inde de odur demişler
Huylu huyundan vazgeçmez
Düzelmez insan nasıl gelmişse öyle gider
anca kendinizi kandırırsınız böyle
Evliliği herhangi bir soruna çözüm olarak görmeyin
Kendin sorup kendin cevaplıyon appa başında düzelse bile ortasında sonunda yine aynısı olacaktır diye düşünüyorum
hayır. kurtlar evcilleştirilemez.
😄👍👏👏👏
kurtlar eşlerine sadık kalan hayvan. sırtlanlarla bir tutulmaz.
@cicimod ayrıca unutmamak lazım ki filler zıplayamaz
farelerden korktukları da söylenmekte.
@cicimod dedikodu diyolar o konuya
En azından hayvanların huyu suyu belli. Ayılar çakal olduğunu kaplanlar balık olduğunu iddia etmiyor.
@cicimod aynen öyle yalan dolan yok onlarda. bizzat benim 4 tane güvercinle konuşmuşluğum var. neysek oyuz abi diyolar.
canım benim muhabbetiniz iyi hoşta kendi sayfanızda devam etseniz.. bak ne güzel kafalar da uymuş
Hadi canım ..😒
Aynen öylelerdir doğru. @Eccentric kimin nerede konuşacağına zannedersem üyeler kendileri karar verir. Bildirim rahatsızlığı olan soru sahibi bunu derse hakkı var.
@Eccentric devam edecek bir sohbetimiz yok iki geyik sadece ama haklısın, bu tip rahatsızlıklar için bildirim alma seçeneği var aklında olsun.
Öyle tatlım.. buna gerek yok.. daha uzun sohbet edecek olan kişi kendi sayfalarında veya özel mesaj ile konuşabilir..🤷🏻♀️
Hayır dahada beter olur
Belki birgün bende severim.
Asla düzelmiyor sakın
İmkansız daha çok yapar
Dndjdjjxbxbxb ERKEK MİLLETİİ diye bir GERÇEK VARRR
😍 EVET
Huylu huyundan vazgeçmez.
cok severse duzelir canli sahidiyim
İnsan 7 snde neyse 70ndede odur bence ☺️
Neden tonlarca insan varken bu riske gireyimki?