Çapkın kadın/erkek evlenince ve aşık olunca düzelir mi? Aşk insanı değiştirir mi?

#beyazorkidem 😘
Çapkın kadın/erkek evlenince ve aşık olunca düzelir mi? Aşk insanı değiştirir mi?

#beyazorkidem 😘
Aşk insanı düzeltir. Bir kişi için yaşamaya başlayıp, kendine çeki düzen verip, onun için fedakarlık yapmaya başlarsın. Geçmişin ne olursa olsun, aşka düşünce insan cidden değişiyor. Çevremde örneklerini gördüm, en umursamaz clublardan çıkmayan adamlar vardı. Şimdi hepsi evde kedi oldu. Yengeden habersiz miyavliyamiyorlar kfkdkkd
Çapkın biri aşık bir ihtimal duzelebilir fakat çapkın biriyle duzelmeden evlilik hayatınızın hatası olur. Aşk düzeltebilir belki ama kavgalarda vs çapkın yönü tekrar ortaya çıkabilir bazen bazı şeyleri aşk düzelmiyor insanın kendi çabası düzeltiyor.
Hayatınızda ki insan çapkınsa evlenince düzelir deyip evlilik yoluna girmeyin, bu tarz yanlışlarda ilişki kolayca sonlandırabilirsiniz ama evliliğinizi hem kolay sonlandıramazsınız hem de büyük yaralarla baş ederken bulursunuz kendinizi.
İnsanların başına ne geliyorsa genellikle karşıdaki kişiyi nasıl birisi olduğunu görüp öyle değerlendirmek, ele almak yerine sonradan değişir, ben değiştiririm kafasıyla yaptığı tercihlerden geliyor.
İnsan karşısındakini ya olduğu gibi kabul edip her türlü riski kabul ederek hayatına almalıdır ya da aklını kullanıp olmayacak duaya amin demeyip kendisine en uygun insanı aramalıdır bana göre bunun dışındaki durumlar rus ruleti oynamaktan farksızdır ve o silah mutlaka patlar.
Birilerini belki düzelir diye evlendirmek çok yanlış. Bunun sadece bir kişide işe yaradığını gördüm, arkadaşımın amcasının yalancılık, borç alıp vermeme gibi skilleri vardı. Belki düzelir diye evlendirdiler, harbiden evlilik ona yaradı karısıyla ikisi birlik olup tüm sülaleyi dolandırdılar. :D
Cevap
65Cevap
İnanılmaz derecede kendisinden daha beter birisi ile birlikte ise düzelir ama yoksa yok
Huylu huyundan vazgeçmez öyle devam eder
Aşk her şeyi düzeltebilir. bende aşka inanmadığım için çapkınım
Hayır tabi ki... Bu bir kişilik özelliği ve hayata nereden baktığının hikayesi. Yaşam şekli yani. Bir tane alan, bir tane daha bulurum, onu da alırım, yakalanmadan oynarım, sobelenmeden iş ceviririm, of çok heycanlı, of müthiş başarılıyım şeklinde düşünür. O yüzden geçin bunları. Öyle değişim olmuyor. 😃
Evlenmeden düzelmeli.. Evlendikten sonra ben böyleydim diyip haklı çıkmaya çalışmasın..
Evde nefis harika yemek güzel bir sofra ve güler yüzlü kalbi sevgi dolu bir hatun varsa çapkın olmaz erkek bu kesin.. Erkeği dışarı yollayan hep kadındır , dırdırı, bakımısızlığı ve cinsel noksanlığı nedeni ile.
Hayır düzelmez, çünkü o onun karakteridir aşık olsalar bile seni tam anlamıyla tanıyınca senden sıkılır ve başka birini tanıma yoluna girer çapkın olan insanların geneli aşırı merak olduklarından kaynaklı
Bel ki aşk değiştirebilir ama evlilik değiştiremez.
Aşık olunca aradığını bulduğunu hissettiğinden dolayı düzelir.
Bir çok arkadaşım var hızlı bir bekarlık yaşayıp evlenince durulan.
Çapkın biri evllilikle düzelir mi demek paragöz kadın evlenince kanaatkar olur mu demek kadar komik bir ifade
Düzeleceğini düşünüyorum çünkü kimileri evlenmeden önce çapkındır ama evlendiklerinde çok da sadık olurlar.
Engüzel Aşk bence Hergün yatakta Sevişirler tam istediğim gibi ama istemediğim bir nokta var sürekli bir birlerini aldatırlar
Hiç sanmıyorum. Sadece bir süre olmadığı biri gibi davranıp kendini tutup devamında olduğu kişiye dönüşür er ya da geç
yaaa bu belli olmuyo kimisi evlenince duruluyo kimisi de aynen devam ediyo ama genel olarak kanı şudur:
alışmış kudurmuştan beterdir 😂😂
Çapkınlığı bozukluk olarak görüyorum. Tedavi olursa ancak iyileşeceğine inanıyorum.
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur tabii kendini değiştirmek için çabalamadığı sürece
Hayatımda denk geldiklerimden söylim başta evet sonra 1 -2 sene sonra aynılar kısacası güvenilmezler insanın namusu varsa kadın veya erkek fark etmez evliliğe bakmaz
Başlarda düzelir sanılır, hevesi geçince yine başlar
Yani olabilir evet cok seviyorsa duzelebilir kaybetmemek icin
Düzelir çünkü zaten gözü doymuştur, aç gözlü insandan korkulur asıl.. 🥰
hiçte değişmez durulmaz , insanlar değişmez bence
Düzelmez. Çapkınlıklara belki kısa bir süre ara verebilir. Sonra tekrar devamm
Evlilik yaptım boşandım eşimden çapkındin yine çapkım bir şey değişmedi sonuç koca bir hiç.
Değişmeyecek insan yoktur ama huy biraz zor değişir fakat değişmez demek doğru değil
huylu huyundan vazgeçmez ve evlendiği kişi bu durumdan rahatsız olabilir.
Selam🤟
Zor ama imkansız değil, gerçekten çok severse düzelme ihtimali yüksek
Eşine bağlı ve kişiye ben evlensem beni düzeltecek olan eştir onun özel sen anladın onu
- Evet, düzelebilir: Evlendiği için değil - Evlendiği kişiye bağlandığı için...
- Hayır, değiştirmez: Eğitir - Güzelleştirir - Özüne Döndürür
Düzelmez de. Kadının çapkını daha korkunç..
Kendi niyeti yoksa düzelmez
yani bu dediğin dizilerde olur ki oluyo ama gerçekte olacağını sanmıyorum, gözü dışarda biriyle evlenilmez bence aldatmaya meyillidir.
Aşık olursa belki ama şu zamanda aşk die bisey var mı sanmıyorum:)
Düzelmez... Neyse odur. Aksine düzgün olduğu düşünülen kişiler dahi evlenince tuhaflaşıyor.
7 sinde neyse 70 inde de öyle olur ben evlenemem mesela flörtöz bi yapım var
O kişiden ksiiye değişiyo. Değişir ya da değişmez demek pek doğru olmaz bence
Doyumsuz bir çapkınsa hayır, önemli olan neye aç olduğunu iyi kavramak. Bu çapkın arkadaş kadınlara mı aç yoksa aşka mı aç onu netleştirmeden hayallere kapılmayın:)
7 sinde neyse 70 inde o
Düzelmez bir insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur
Düzelmez bi adam kadın neyse odur kimse düzeltemez düzelmiş gibi yapar
düzelmez boşuna umutlanmayın
Huylu huyundan vazgeçmez
Düzelmez
Maalesef canım düzelmiyor.
İnsanına göre değişir
Evlilik kimsenin karakterini değiştirmez
Bence erkekler evlenince daha çok kuduruyor
maalesef ilk fırsatta yapar
Cok cok severse belki..
True Love 💞 Onun dışında zor
Seninle evlenirse düzelir
Çok zor alışan bırakamıyor
Kişiye göre değişir
Asla değiştirmez.
Şehir efsanesi, zırva.
Hiç sanmam. Eşine de hayatını zehir eder
Kesinlikle düzelmez, ben inanmıyorum.
Huylu huyumdan vaz geçmez fakat istisnalar da yok değil. Çapkınlık başka aldatmak başka o nedenle sadık bir çapkınsa evlenince bu işleri bırakacaktır.
Hiç belli olmaz
Düzelmez kendimden biliyorum evliyim dul baldızımla gizli sevgiliyiz
Huylu huyunu değiştirmez😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?