Düzeliyor çok gördüm ben 😀

Merhaba,
Aslında bu istek, ve duygu, buna karşı olan heyecan isteği. Aslında geçmişinde, tatmama ile ilgili, ya da geçmiş hesaplaşmaları ile... Bir nevi merak, heyecan, tutku isteği... Ancak duygusal, ve bedensel doyuma ulaşan insanlar, birlikteliklerin de bu tür şeylere hiç te gerek duymuyorlar...
Aksine tükettikçe, insani değerlerini de kaybettiklerini düşünüyorum.
Bir de elbette insanların beğenilme arzuları, ve heyecan istekleri oluşur, uzun süreli ilişkiler de, bu da yine eşlerin birbirleri ile farklı şeyleri keşfetme arzularını devam ettirebilmeleri ile ilgili...
Günümüz seks odaklı olsa da, başka ca değerli çok daha güzel şeyler var. Elbette, bu da dahil ilişkiler de, ancak bu muhteşem duyguyu tatma da elbette, oldukça seçici olunması gerekli...
Evlilik, içinde ciddi sorumlulukları, girdileri olan bir seçim. Ve evet, elbette, insan değişir. Aradığını eşin de evinde, ailesinde bulabilen bir insan.
Elbette ki mutluluk algısını çeşitlendirebilir... Bu nedenle, aile ve evlilik aslında çok değerli ve oldukça güzel kavramlardır...
# by Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Çapkından kastınız 50-60 kadını yatağa atan, damacanaya bile hallenen yürüyen bir libido değilse düzelme şansı var.
Hayatı boyunca doğru düzgün sevgilisi olmayan erkekler evlendiği zaman genelde dış dünyaya merak sarıyor. Neden, çünkü daha önce alışık olmadığı bir hayat tarzı bu yüzden de cazip geliyor. Fakat az biraz sevgilisi olsa görse geçirse doyacak belki.
Fakat dediğim gibi bu durumlar her zaman geçerli değildir çoğu zaman diyorum ben.
Şimdi günde 5487 tane kızla yatan bir erkek mi istiyorsunuz diyen salatalık kafalılar gelmeden gideyim ben, durum böyle değil çünkü. 😀
Açıkçası bekarken hepimizin özgürlüğü daha başka ve hayatımıza biri girince ister istemez değişiyoruz ona adapte oluyoruz.. Çapkınlıktan ne kastettiğimize göre değişir. Bazen bazı insanlar asla değişemezler bunu kabul etmek lazım.. Yani evlenince düzelir, çocuk yapınca düzelir kafasında bakmıyorum ben olaylara. Bir insan kolay kolay değişemez fikrindeyim. Keyifli günler..
Kesinlikle yanlış bir bekleyiş. çapkın ama evlendirelim evlenince düzelir ya da ben bunla evleneyim düzelir diye bir genç kızın ya da erkeğin hayatını mahvetmekten başka birşey değildir. Şansına düzelirse düzelir yoksa dert dolu bir hikaye olur. Ki büyük ihtimalle düzelmez
Cevap
42Cevap
Bekarken nerde uyandığını hatırlamayan, aşık olup evlenince kediye dönen çok arkadaşım var. Aşığım diye dolanıyorlar ortada :)
Bi insan neyse odur. duzelsın dıye evlenılmez. Evlenınce hıcbır sey duzelmez. Kisi ancak kendısı bu durumdan sıkılır, ısteksızlesırse bu gerceklesır. Bi arkadasım evlenecegin zaman olumlu seylerı yarıya indir olumsuzları 2 ile carp öyle karar ver der hep.
Aşk çok önemli faktör. Aşk varsa olabilir yoksa pek sanmıyorum kişilik pek değişmiyor.
Belli bir süre düzeliyo ama kodu bozuksa deli divane aşık olsa bir anlık libido yükselmesine bakar. İnsanların kolay kolay değişmediği gerçeğini kabul etmek lazım
Bunun bir de bekarken hiçbir kızla konuşmayan ama evlendikten sonra "ver Allahım ver " tekniğiyle kamyonla kız götüren versiyonları da var. Tabi avlanmayla ilgili bir şey.
Capkin erkek dayim firavun gibi bir kadinla evlenince otomatikman hayattan elini etegini cektigi icin dolayisiyla capkinligida bitti
Kişiden kişiye fark gösterir bnce aklını başından alırsan düzelir yok normal davranırsan gözü her zaman dışarda olur
Düzelir belki evlilik sorumluluk sahibi olması onu uslandırır onu uslsndırcak birini bulursa tabi zeki kadınsa her türlü kendine bağlarki onu
Çapkın İnsan ile uğraşamam ne hali varsa görsün anam beni milletin karakterini düzelttim diye doğurmadı
İlk defa sen düzeliyor diye yazınca öğrenmiş oldum. Hep öyle devam ederler. Çapkınlık ve hovardalık devam eder
Hiç kimse değişmez hayır tabiki büyük hata olur bu şekilde yapılan evlilikler hep hüsran.
Çapkınlık huydur. Törpülense de illaki devam eder diyorum...
Düzelmez, gizler. Sen göremezsin zaten. Sümen altı eder yani 😂
Paraya zaafı olan kadından, Kadına zaafı olan erkekten uzak durucaksın.
He düzelir evlenince bir güzel boynuzlarini birlikte cilalarsiniz 😂
Düzelmez bi süre sonra tekrar nükseder o istek çünkü çapkınlık şımarıklığın yanı sıra doyumsuzluk ve hastalıktır.
Asla tabikide böyle düşünüp evlenenler cok büyük hata yapıyo
Karaktere göre değişir burada bazı şeyler önemli rol oynar
Ben de çapkınım ama sevdim mi değer gördüm mü gözüm başka kimseyi görmez. Ama çapkın erkeklerin %99 u evlense de düzelmez. Arada bir benim gibi sevince uslu çocuk olanlar nadirdir.
En cok onlar sadık oluyor evlenince baska birine dönüşüyorlar
Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur kimse asla değişmez
Öyle birini kulübeme köpek olarak bağlamam bile. Düzelsin ya da düzelmesin
Çapkın erkek diye bir şey yok karekteri bozuk aklı fikri kötülükte olan var düzelmez
Bilmem düzelirmi acaba. Bak şimdi ben de merak ettim. 😎🌸
bir imza mı düzeltecek..
Kesin düzelir düzelmezse çocuk yap kesin düzelir 😁
Düzelmez duzeldigini sanar kadınlar çünkü bir okadar profosyoneldir karşıdaki erkek
Ben bir insanın pek de başkaları için kendini degistirecegine inanmam görmedim de hiç. Yedi yetmiş olayı anlayacağınız.
Atalarımızın bu konu hakkında bir sözü var: "Huylu, huyunu mezarda terk eder." :)
Düzelicekse evlenmeden önce düzelsin sonra evlen , evlendiğinde düzelmezse sıkıntı olur
Kendimden biliyorum aşk bi adama çok şey yaptırıyor :)
Erkeğine bağlı eğer erkek onun kalbine ulaşmışsa kadinin gözü ondan baskasini göremez.
Aşıksa çapkınlık yapmaz da eğer aşık değilse neler yapacağını tahmin bile edemessin.
huylu huyundan vazgeçmiyor.
Çapkın sevgiliyle evlenmek mi? Kaç kaç kaaaçççç
Hayatıma giren kişiye bağlı bu.
Ne düzelmesi ya vurcan ağzının üstüne şplağı
Düzelmez 7 sinde Neyse 70 . de de odur
Insanin fitrati degisirmi sanmam. Bence duzelmez..
Düzelmiyor. Minareyi çalan kılıfını uyduruyor.
Karşında onu düzeltecek kadın çıkarsa evet
Kişiden kişiye değişir
İnanmıyorum ben düzelmez.
Hiç öyle bir umudunuz olmasın
İkiside düzelmez efendim, hemde asla
Düzelmez. Gözü yine dışarıya kayar.
hiç sanmıyorum hiçççççç çapkın bi erkek asla düzelmez bence
öküz gibi aşık olması lazım, anca öyle
Düzelmez. Kandırmayın kendinizi.😀
düzelmesin ne yapayım ben ona
Capkinlar evlenirmiydi ya.
Hayır düzelmez sadece gizliden yürütür