Evlenince düzelir mi?

Sevgilim var 27 yasinda guzel bir okuldan mezun ve polis. Bnse 21 yasindanym okuyorum. Yaklasik 3 yıldır beraberiz ve ilişkimizi aileler biliyor. Fkat erkk arkadasim cok kiskanc. sınıfında erkk varsa okula gitme zaten calismayacaksin evlenince diyor. haftada birkac gün buluşmak istiyor ve bnde gitmek istiyirm. Ailemde ilişkimi bilmeyenler (ögrenseler mahvederler) bnden icn anneme nereye gidiyor bu kiz diyorlar her disari buluşmaya ciktigimda. Fakat sevgilime bulusamayacgimi söyledigmde de sen gelmemk icin bahane buluyorsun diyor durumu anlatıyorum bahane diyor. Ağlıyorum bnde ve annmde tamam git diyor dayanamayip bna. sevgilimi cok seviyorm. Onu kaybetmek istemiyorum. ama şu aşırı kıskançlığı olmasa daha iyi. Evlenicez yakinda sizce duzelir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Dun markete gitmistim. biliyordu zaten haber vermeden çıkamam disari neyse. Haliylr marketteym erkk sesi geliyor. Erkk arkadasm cok kiskanc olduğu icin bna o erkk sesi ne, onlarla mi konusuyorsun dedi. Hayr dedim ama market yani elbet erkk olacak
Güncellemeler
+1 yıl
Bu hafta derste arkadaşın yerine imza attik ama o gelmedi. Bn bunu sevgilimle paylastim. Bna dedigi laf;, yoksa sende bna okula gittim deyip imza attirion baskasina dedi😕neden öyle birşey yapayım ki dedim? Baksana yapiorsunuz millete, okuluna güvenmiyorum dedi
Evlenince düzelir mi?