+1 yılDuzelirmi? TARTIŞILIR!
Fakat evlenince çok daha kötüsü bence kendini hazirlamlisin
Çunku sevgilinin asiri sevgisi onu sana karşı şizofren yapmış
Gün gelir tlfnun niye meşgul kimle konuşuyorsun?
Neden geç kaldın?
Kasinin altında neden göz var der ve huzursuz eder
Hem çalışmayacaksin ki zaten de ne kelime, daha şimdiden seni emri altına koymaya çalışıyor bile.. tercih seni lakin ilerde büyük fedakarlık yapar mutlu olurum diyorsan buyur devam et..01 Yorumla
Soran+1 yılTabikide devam edicem evlencez
En İyi Cevaplar
+1 yılBu denli kiskanc erkeklerden uzak durmak lazim. Kiskancligin bir ölcüsü olmali. Bir erkek arkadasinla gereginden fazla laubali olursun kiskanir, biri rahatsiz edici sekilde sana bakar, kiskanir anlarim da. okulda erkek var, evlenince calismayacaksin falan demesi psikolojik bozukluk belirtisi. Ya tedavi ettir ya kurtul, yakma gencecik basini
18 Yorumla
Soran+1 yılKişilik yapısı böyle ve beni sevdiği icin korumaya çalışıyor. Ayrica polis kendisi. Lojmanimiz olacak evlennce. Calismama gerek yok. Cocuklarima bakarm evde
- +1 yıl
Iyi, sen her seyi kabullenmissin. Bize de mutluluk dilemek düser
Soran+1 yılCok seviyorum onu
- +1 yıl
Polislerin yarısından fazlası lojmanda oturamıyor.
Soran+1 yılO yeni polis oldugu icin hemen evlencez. Yeni evli yeni polislere veriyorlarmis
- +1 yıl
Lojmana puanla giriliyor.
Her evlenene değil puanı olana veriyorlar.
Soran+1 yılYok hayr evlenene vereceklermis
- +1 yıl
Peki haklısın diyeyim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru sormuşsun, herkesin görüşüne itiraz etmişsin. Madem bildiğini okuyacaksın ne soru soruyorsun?
Kusura bakma sevgilin sığır. Kıskançlıktan okula göndermek istemeyen bir adamın ya öz güveni sıfırdır ya da sığırdır. Bence ikincisi...019 Yorumla- +1 yıl
ya da "gizli üye"yi mal olarak görüyordur.
- +1 yıl
Ben şu kızları anlayamıyorum. Kendilerini ezdiriler sokağa bile çıkamazlar analarını babalarını değil sevgililerini dinlerler hicbir istediklerini yapamazlar evlenip iki gün sonra dayağı yeyjnce haber kanallarına çıkarlar. E be salak, senin kişiliğin karakterin yok mu. Bir de polis polis diye ovunuyor. Lise mezunları polis oluyor artik uyandirayim. Hahahah ya sizin gibi kızlara ne yapılırsa mustehak.
Soran+1 yılBeni cok sevdigi icin kiskaniyor. Çünkü kendide bu zmnda bulunmayack kadr beyfendi ve temiz bir adam
Soran+1 yılBenim sevgilim lise degil lisans mezunu
Soran+1 yılDegilim niye öyle geldi ki size? Gercek ask sevdiginn sözünü dinlemeyi gerektirir
Soran+1 yılNeyi dalga ya gibi geldi size?
- +1 yıl
Ya dalga geçiyor, trol bu.
ya da ergenden bile küçük.
Soran+1 yılIster inanın ister inanmayin. Nesi sahte geliyor size anlamadm
Soran+1 yılTesekkurler ama bizim ilişkimiz böyle size garip gelse de
Soran+1 yılPolis olmadan önce devlet memuryken yani
Cevap sahibi+1 yılNe olmuş ya burada :D
Dağılın ulen :D
Fake olduğuna karar verdik sanırım, umarım öyledir. Yoksa kızlar öküz sever teorisi, kanuna dönüşecek. :)
+1 yılhobaaaa ben cıksam bu kadar yas farklı subayncı olurum -_-
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Olgun benim ruhum
- +1 yıl
Sana lafim yok zaten
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kızım daha iliskinizi ailen bilmeden nasıl evleneceginize kesin gözüyle bakıyorsun. Ayrıca evlenince hicbir şey düzelmez. Sen kendini ezdirmeyecektin basta ama sür eşeği nigdeye simdi. Kimse bir başkası için değişmez. Hatta daha kotu olacak. Bir de millete cemkirmissin sana kotu bir haberim var evlenirsen vard
023 Yorumla
Soran+1 yılAilem biliyor ayrica dovmez beni inancli biri cokta seviyorm onu. Kiskanmayin
- +1 yıl
Offffff ne kadar kiskandim. Saftirik neyini kiskanayim senin. polis polis diyorsun sanki polis olmak çok zor bir şey :D hey allahım ya. Bak aynisi bir arkadaşımın başına geldi kaba saba herifin tekiyle evlenince değişir diye evlendi ben halbuki evlenme diye uyardim. Haftanın 5 günü dayak yiyor. Emin ol boyle. Okulu da bıraktığı için bir mesleği yok yeniden iki yıllık sağlık bölümünu okumak için YGS ye hazırlanıyor. İlla evleneceksen mesleğini eline al öyle evlen. Sonra çok kafani duvarlara vurursun. Çok saf bir kizsin.
Soran+1 yılBenim sevgilim kaba saba degil ayrica sadece cok kiskanc ve kurallari var. Lisans mezunu ve okumus egitimli beyefendi biri ve beni degil dovmek üstümü örtuyor uyurken öyle seviyor beni. Ayrica benm okulum bu sene bitiyor. Onlisans bitirmis olcam
- +1 yıl
Belli belli:d üzerini örttüğüne gore tamam. Senin troll olduğunu anlamadan önce bayaa sinirlenmistim bir kız bu kadar salak olamaz kendini bu kadar ezdiremez bu kadar cahil olamaz diye. Ciddi ciddi polisliği doktorluk falan sanıyorsun yok ya prof :D neyse ki sinirim gecti çünkü trollsun
Soran+1 yılSevgilim lisans mezunu bnim. Polis olmak toplumumuz acisindan gayet saygdeger bir meslek. yalan mi? Her kiz polis bir esi olsun ister
Soran+1 yılNiye kizlar kıskanır anlamıyorum
Soran+1 yılSizi bir polis secmedi tabi hic
Soran+1 yılBen evlenmek istiyorum her genç kiz gbi ve onu bulmusm dha nolsun. Siz evde kalın
Soran+1 yıl8 ay sonra
- +1 yıl
ahah yemin ederim krize girdim 😂😂😂 soruyu soran kişi çok polis meraklısı anlaşılan adı üstünde sıradan saati belli olmayan bir devlet memuru sanki gören de savcıyla doktorla çıkıyor bu havalar kime ya komik misin nesin birde sen calismasan bu devir de açlıktan olursunuz devlet memuru manasıyla ev mi gecirir
Soran+1 yılAsıl sen komiksin. Parmagimizda yüzük var bizim. Polis eşi olcam ki bunu her kız ister
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılYemin ederm iliskim var. Salak degilim bn cok seviyorum sadece
Soran+1 yılEvlencez
kork allahtan korkmayandan demisler allah korkusu yoksa adam sıkıntı
13 Yorumla
Soran+1 yılVar cok dindar biri. Bulunduğum sehire kalmaya geliyor yanina gidiyorum beraber yatiyoruz ama dokunmuyor aksine üstümü örtüyor
Soran+1 yılYoo. Bn onun sözünden çıkmıyorum ki.
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Valla canım tecrubelerimle söyluyorum insanın huyu neyse odur hele de polisse. onlarla evlilik olmaz ki gecesi ayrı gunduzu ayrı çok da asabi oluyolar
13 Yorumla
Soran+1 yılOlsun ben seviyorum. Bu zmnda böyle gerck seven erkk bulmak zor birde böyle temiz kalmis
Soran+1 yılCiddiym temiz imanli ve beyfendi hemde okumuş
duzelmez artar. Sacma ya o kadar okul oku calisma denek
08 Yorumla
Soran+1 yılCok kiskanc çünkü. Cok sevdiği icin cok kiskaniyor zatn polis ya yeter bize maasi lojmani
Soran+1 yılNesi fazla? Seviyor iste kıskanıyor
Soran+1 yılOlsun evlenince düzelecek
Soran+1 yılOlcaz
+1 yılPtur karşisina de beni kaybetmek istemiyosan aşiri kiskancligindan vazgec bana guvenmiyo musun de..
010 Yorumla- +1 yıl
Guncellemeyi okudum ve gercekten cok sacma davraniypr sana guvenmiyor ve guvensiz bir iliski bir yere gitmez surekli sesiz kalmak olmuyor biraz dişlerini goster bağir ona sen bana guvenmiyo musunde tartis gerekiyosa ama sen sustukca ezmeye calisacak seni..
Soran+1 yılNeden ezsin beni? bu ezmek degil. Sadece simdiki kizlari görüyor ve korkuyor. Ayrica bna da cok güveniyor
Soran+1 yılBiryerr gitmez diyorsun ama yıllardır gidiyor ve 8 ay sonra yani okulum bitince evlenicez
- +1 yıl
Bence senin zorlamanla gidiyo gibi.. senide sindirmiş köşene ve bsy söyliyemiyorsun karşi koyamiyosun.. sana guvense bu kdr abartmaz aşiri kiskanclik guvensizliktir unutma..
Soran+1 yılYannda olmadgm icin guvenmio aslinda güvenir
- +1 yıl
Fark etmiyo guvensiz olmaz..
Soran+1 yılYannda olursam güvenir
- +1 yıl
Ayni sey hem sizin sanal iliski mi
Soran+1 yılYok degil buluşuyoruz
- +1 yıl
O zmn soyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel okuldan mezun olsa okuluyla ilgili işini yapardı demi niye polis olsun. 😄
26 Yorumla
Soran+1 yılIsi vardi polis olunca istifa etti
Soran+1 yılPolis olmak kötü mu ayrica? Hayaliydi onun
Cevap sahibi+1 yılİyi bir şirkette masabaşı iş yapmak varken hırsızla haydutla uğraşmak. Milletten emir almak tabikide kötü. Özeldeki işi kötüymüşki polis olmuş
Soran+1 yılÖzelde devlet memuruydu masa başıydı ama hayali olduğu icin polis oldu simdi
Cevap sahibi+1 yılValla sana karşı bişeyim yok hani yanlış anlama ama sende bilirsin herkes parası iyi diye polis oluho, sonrada vatan sevgisine döküyolar işi.
Soran+1 yılOlsun hayaliydi
- Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar uzun yaziyi gorunce gram okumadim haberin olsun
00 Yorumla Umarım ama evlenince daha kötüye giderse hayatım senin için iyi olmaz o yuden iyi düşün iyi karar ver
10 YorumlaAnlayışsız insanlara tahammül edemiyorum !!
25 Yorumla
Soran+1 yılNesi anlayissiz?
Soran+1 yılSevdiği için kıskanıyor. Ne var bunda
Soran+1 yılBazen üzuyor bu durum ama beni. Mesela market ve imza olayında olduğu gibi
Duzelmez daha da artar evden bile çıkartmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslarmda öyle diyor ama bn kıskançlıktan bunu dediklerini düşünüyorum sonucta polis
Soran+1 yılNe acidan köstek?
+1 yılbir insan asla değişmez. bunu unutma
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki huylu huyundan vazgeçmez
00 Yorumla
+1 yılEvlenme çocuğa kafa at
00 Yorumla
+1 yılHuylarin degismesi cok zor. sadece azaltilabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılSacmalik ezdirme kendini daha bastan
114 Yorumla
Soran+1 yılNesi saçmalık? Sevgi bu seviyor beni. Cevremdekiler duzelir diyor.
- +1 yıl
O zaman neyi soruyon? Cok beklersin ya da okila gitme evinde otur
Soran+1 yılO lisans mezunu bnse önlisans olucam. O yuzden okuyorum ama okuma derse okumam tabi
- +1 yıl
Hala anlamamakta ısrar ediyorsun.
Polisler psikopatın zirvesidir.
2 gün sonra ağlayarak yine buraya gelecek ve yaşadıklarını anlatacaksın.
Soran+1 yılPolis oldu diye mi psikopat diyorsun?
- +1 yıl
Egosu tavan yapmis polis bize ne soruyon birao okulu evlen
Bpyle yapan erkeklerde genelde kendisi kacamak yapar
Soran+1 yılNiye yapsın kacamak? Ne demek o oyle muhafazakar biri
- +1 yıl
Iyi evlen
Soran+1 yıl8 ay sonra
- +1 yıl
O zaman neyi soruyosunki
Soran+1 yılDüzelir mi diyorm
- +1 yıl
Duzelmez artar
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Cunku artik esi olmus oluyosun ve nikahi basti kopruyu gecti
Hayattaa düzelmez bn deyim sana.
10 Yorumla
+1 yılAdini koysunlar o zaman sole
01 Yorumla
Soran+1 yılCok istiyor o. Okulum bitiyor bu sene evlencez
Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. kıskanan adam seviyordur daha ne istiyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum cok seviyor ama nasil desem özel gunlerimizi kutlamiyor ama bn ona özenle hediyelr yapıyorum oysa bnden bekliyor kendi yapmıyorum. Oküzlük var biraz ama evlenicez 😍
Soran+1 yılHep ben yapıyorum ama
bula bula kendinden yasca buyugumu buldun
011 Yorumla
Soran+1 yılNe var ki kiskanmayin
- +1 yıl
Erkekler mi kıskanacak?
Soran+1 yılNe var yasinda?
Soran+1 yılNiye ki sen kimsin be?
Soran+1 yılAilem biliyor
Soran+1 yılCok sevdiği icn kıskanıyor
Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı. Normaldir her seven insan kiskanir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. OKUMALISINIZ
130 Yorumla
Soran+1 yılOkusamda calistirmayacak beni. Cok kiskanc. Erkkelri gectim dışarı cikmam bile yasak geceleri ya da okul disinda. Ama o da benm gibi isten evine giden biri. bir zmanda böyle bir erkk buldm evlenicem.
Soran+1 yılFırlama derken? Bnmm sevgilim muhafazakar biri ve beni cok seviyor. Okulum bu sene bitiyor ve hemen evlenicez. Cocuklarima bakicam
Soran+1 yılBitiyor son senem. O yapmaz hemde polis
Soran+1 yılYapmaz çünkü beni seviyor ve muhfazakar ayrica sözünden çıkmıyorum dediklerini yapıyorum hep
Soran+1 yılSanmıyorum o cok akıllı biri
Soran+1 yılSurekli yannda degilim diye böyle
Soran+1 yılYok yani sadece cok koruyor
Soran+1 yılBen duzeltirm onu
Soran+1 yılNiye ki
Soran+1 yılBiktirio arada yani sıkıyor üzüor
Soran+1 yılKonusuyorm ama eskisi gibi oluyor gene
Soran+1 yılKarısı olcam aile olucaz falan hep yannda olcam
Soran+1 yılYanmda olmadığı icin bnce
Soran+1 yılNapabilir ki? Yani bu davranışların dan ne çıkarıyorsunuz
Soran+1 yılZatn polis olacal cok evde olmaz ki
+1 yıldüzelmezz
112 Yorumla
Soran+1 yılEvlennce ayni evde olcaz ama
- +1 yıl
evden çıkınca napıyon nerdesın nere gıdıyosun falan cok ugrastırı senı cok uzer
Soran+1 yılEvet biliyorum ama olsun
- +1 yıl
kıskançlık bırgun sıddete dönüşürse ozaman görün polisi polisemi şikayet edecen
Soran+1 yılSiddet niye uygulasin? Bana hic vurmadi ki
- +1 yıl
kıskançlık birgün onu getirecek ne olura olsun
Soran+1 yılNe alaka? Niye öyle konusuyorsunuz
- +1 yıl
bak benim çevremde vardı öyle 7 ayda boşananı gördüm yani bence iyi düşün
Soran+1 yılAma ben onu seviyorum. Ben ona sabrederim hem birbirimizn sözünden cikmazsak sorun olmaz ki. Evlenince de calismicam zatn
- +1 yıl
ben uyarımı yaptım sana kalmış bırsey
Soran+1 yılBen onu ck seviyorum
- +1 yıl
öyle diyosan
+1 yılCan çıkar huy çıkmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılSürekli yanimda olmadığı icin böyle olabilir
+1 yıldüzelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcu ne
02 Yorumla