Çapkın birisi evlenince düzeltebilir mi?
Evlendikten sonra sadık kalan çok kişi var bence düzeltebilir.
Evlendikten sonra sadık kalan çok kişi var bence düzeltebilir.
Bekarken her erkek biraz çapkındır aslında..
Fakat artık bu hayattan bıkmış kendi rızası ile evleniyor ve artık bu işlerden elini ayağını çekip kendine mutavazi sakin bir aile hayatı kurmak istiyorsa ve kendini her yönden tamamlayacak ve tatmin edebilecek bir eş adayı seçebilmiş ise eski hayatını aramaz..
Genelde çapkın olan erkekler hareketli seks hayatını seviyorlar.. bir nevi cinselliğe düşkün oluyorlar..
Bu erkeğe eski hayatını aratmamak için bu erkekle evlenen kadının aktif bir cinsel hayat sunması lazım
Bu sadece çapkınlık değil. Her türlü ne olursa olsun düzelmez. Bir insan 7' sinde neyse 70' inde de o. Genelde anneler ipe sapa gelmeyen evlatlarını evlenince düzelir diye düşünerek evlendirir sonrası daha kötü olur. Kötü de olsa kimseyi değiştirmeyin özünü illaki bulacak isteyecektir. Siz kendinize uygun birini bulmalısınız bu şekilde kendinize, gençliğinize, ömrünüze yazık edersiniz. Ömrünüz onun aldatması sizin affetmenizle geçer. Bir başkasına bakmayın o belki kendine hakim olmayı başarmıştır. Geleceğiniz evleneceğiniz adamın merhametine kalmasın.
Çapkınlık bana göre insan nefsinin kabarması ve kendini durduramaması karşımdaki ne sadık kalabilir mi bu tartışılır çünkü bu pek mümkün olmabilir şeytanın daha çok kandırmaya yönelik bir zafı var bu yüzden bu hatayı yapması %80 olasılık gösteriyor sende eğer bu durumu yaşıyorsan evlenmeden önce çok iyi düşünmek zorundasın yoksa hayatını bir kalemde mahfedebilirsin bunun için adımlarını sağlam atman gerekiyor ki geri dönüşü zor bir yola girmeyesin umarım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ♥️
Merhaba🖤
Bana kalırsa çok fazla düzeleceğini sanmıyorum ha şöyle bir şey var diyelim ki ailesine çok bağlı olduğu eşini çok sevdi yuvasında huzur buldu o zaman değişebilir.
Ama bu demek değil ki ileride sıkılırsa yapmaz yani yine bu evlilik yaşantısına çok alışırsa belli bir süre sonra değişiklik isterse yine yapabilir. insan yedisinde neyse yetmişinde de odur derler evet bazı insanlar tamamen değişebilir. Ama her ihtimali düşünerek yola girmek gerekiyor
Cevap
141Cevap
Huylu huyundan vazgeçmez. Çapkın birisi cicim aylarını geçince, bir kaç seneyi atlatınca belki en fazla, çapkınlığa kaldığı yerden devam edebilir. Çünkü sıkılır, buna alışıktır. Ben güvenemem. Çapkın olduğunu bildiğim biriyle evlenemem çünkü zaten aşırı kıskanç biriyim hemen şeytan beni dürtmeye başlar.
Çapkın çapkındır asla düzelmez
Tanıdıklarımız içinde 1 var. 'Eşim namaz kılıyor saygı duyuyorum' deyip ihanet etmiyor. Ama adam artık 50 yaşını geçti. Bilemiyorum ve kendisi namaz kılmıyor. Ama her ne içinse kendisini frenleyen bir neden varsa bu iyi. Ben acaba yaşla mı bağlı diyorum... Ama bu tanıdığım tek kişi. Diğerleri ihanet ediyor. Hatta bazıları ihanetten saymıyor diyor eşimle çocuklarıma bakıyorum o ayrı bu ayrı. Hatta bir kişi dindar biri guya. Risk etmeyin derim. Tetikte yaşamak ve yapmasa bile acaba yapacak mı diye kendinizi yeyip bitirmek iyi değil. İyi düşünün. Kadınlar her şeyi tolere edip 100lerce kes şans veriyor ama bu hep hüsranla bitiyor. Ya kavga ya da guya haberi yokmuş gibi davranırlar. İki halde de mutsuzluk. Her seven sevilmeye layıktır unutmayın.
Can çıkıyor da huy zor çıkıyor ama evet çıkıyor... lakin zor oluyor bak bir hikaye anlatayım...
Adamın birisi inşaatta çalışırken kaza oluyor gözüne bir darbe arıyor ve gözünü kaybediyor hastanede yatarken doktor bakmış göz iflas aklına hastanenin yanındaki koyun ahırından bir koyunun gözünü alıp adama takmak gelmiş. Bir koyunu almış gözünü adama takmış ve adam iyileşip gitmiş. Aradan zaman geçmiş doktor adamı görmüş nasıl demiş gözün iyi görüyır mu diye sormus...
Adam , evet gözüm görüuor ama nerde bir ot yığını görse oraya kayıyor nerde çimenlik görse bi gözüm oraya kayıyor...
Yani sütü bozuk olanın mayası tutmuyor
Hayır elbette. Alışmış kudurmuştan beterdir diye bir laf var ve hiç bir insan değişmez. Bir hayaldir bu herkes ona ilgi duysun ama o beni seçsin ve artık gözü kimseyi görmesin mantığı. Sıkıntı şu ki, ilgi delisi bir insan buna o kadar alışmış oluyor ki bir yerden sonra gene o günleri arıyor. Hiç bir şey olmasa bile şüphesi yeter. Zor yani öyle biriyle birlikte olmak. Evlenince sadık kalıyor dediğin insanların da elbette bir geçmişi var ama çapkın olmak başka bir olay doyumsuz oluyor öyle insanlar.
Sevdiğim çocuk üniversitenin en çapkınıydı.. hiç bir zaman diğer kızlar gibi peşinde koşmadım. Yatağına girmedim.. ama ne zaman onu görsem gülümsedim.. Beni görünce her şeyi atar bir köşeye.. Sorsan hic bir sey yapmamis kimseyle konuşmamış sevgilisi yoktu.. Beni bekleyen gözleri vardı bunu hissederdim her ne olursa olsun.. 10 yıl sonra gelen bi mutluluk bugün.. bana evlilik teklifi olarak geldi.. Mutluluktan karşımda ağlıyor elleri ayakları titriyordu yemekte.. Yüzüğü çıkarıp teklif ederken ağladı evet.. ve bana son feci bisiklet kazasının şarkısının şu sözlerini mırıldandı..
"DEĞİŞTİRDİ BENİ BU GARİP ASTRONOMİ" 🌠 ❤
Umarım gerçek değildir bisiklet kazası
O olay gerçek ya
Vefat mı etti 🌹
Evet
Ama senin çocuk vefat etmedi demi onunla evlisiniz
Henüz evlenmedik.. evleneceğiz.. sen peki?
Kadınların bir türlü içinden çıkamadığı hata bu.
"Ne kadar tecrübeli, o kadar iyi."
"karı kıza doysun, evlenince gözü dışarıda olmaz." (Bakın bunu ne yapsam aklım almıyor.)
"Evlenince ben adam ederim onu."
Evlenince duracak sanıyorlar. Alışmış kudurmuştan beterdir. Bir kere başlarsan, öyle gider, devamı gelir, durmaz.
Bizim zekamızla dalga geçen cinsiyetin mantığına bak. İnanılmaz.
Alışmış kudurmuş tan beterdir kısmını destekleyecek bir sözde argo olur ama kalkmış şeyin tövbesi olmaz derler
Çok haklısınız beyefendi hemcinslerim bunu söylediği için utanıyorum gerçekten kadın olsun erkek olsun çapkın Şıpsevdi Hovarda bir insan asla düzelmez ancak ölmesi lazım
hayır, kusura bakmayın ama ben insanların değişme olayına çok inanmıyorum değişenler tabi ki var mesela ben yıllar içinde çok değiştim ama olay şu ki bu değişimler hep ağır olaylarla ve başka bünyeye darbe vuran durumlarla doğru orantılı, yani öyle her kez ha deyince değişmez, kaldı ki çapkınlık bu tarz bir şey bile değil o yüzden sanmıyorum.
Babam şey derdi i.. T b... ok yemeye tövbe etmez :) Ne bu yapboz mu düzelsin. Bir insan neyse odur,çok iyi analiz etmen lazım ki emin olasın. Evlilik bu sonrası sıkıntı olabilir daha acı verir, sonradan çıkılmaz yola girmekten ise başta kangrenli bölgeyi kesip atmak daha iyi
Kızlar net söylüyorum "Çapkın"lık = sapıklıktır, bir erkekte sapıklık varsa bunu rica ediyorum * erkek, çapkın VS. Tabirlerle lütfen o tür erkeklerin g*tünü kaldırmayın. Sonra her türlü şiddeti gördüğünüzde "Bütün erkekler aynı demeyin" efendi erkeklerde var ama siz sapık erkekleri tercih ettikçe gördüğünüz muamele değişmeyecek. Önerim: aklınızı ve duygularınızı eşit şekilde kullanın ve daha çok gözlemleyin, gözlemlerken de cesur olun korkmayın.
Hiç sanmıyorum. Çünkü çapkınlık eğer özünde varsa o insanın yani ne olursa olsun yine düzelmez diye düşünüyorum. Çünkü bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur diye bir laf var. Çok doğru. Geçici bir değişim olsa da sonra yine aynı olur bence. Sadık olsa bile aklı ve gözü hep başkalarında olur hâlâ. Öyle insanların bence evlenmemesi daha iyi olur. Evliliklerini ve eşlerini mutlaka yıpratacak bir durum.
Bir de çapkınlıkları ile övünürler ya iyi bir şeymiş gibi, tam omurgasızlık yani.
Çapkın demek nevsine düşkün demek bunların pili bitse gözüyle eliyle aldatır , düzelmez seve bilir sadık yine kalamaz , dersenki aldatsın razıyım evlenirsin hata sende özgür olursun pek eve gelip gitmez sürekli kavga olmaz dışardaki hayatını araştırmasın evegeldiği de dolu dolu yaşarsın vicdanı rahat olmaz ne desen yapar
Evlenince düzelir diye diye hayatınızı yok ediyorsunuz. Gençliğinize yazık.
Çapkın birisi evlendikten sonra düzelmez. Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de öyledir. Çapkın olan kişi evlense bile gözü hep dışarıdaki kişilerde olur. Bu tür kişilerin düzeleceğini düşünmeyin.
Seviyorsa düzelir.
İlişkiye bakış açısı ya da kadının tavrı çok önemli. Bir erkeği düzeltmek isteyecek kadar seviyorsa, bazı huylarından bir süre vazgeçmeli.
Çok trip arıyorsan, atmamalısın.
Çok sıkıyorsan, sıkmamalısin.
İpleri eline almak istiyorsan eğer karşı tarafı boğmadan ve uzaklaştırmadan yapmak gerekir.
Ciddi anlamda kaybetme korkusu yaşarsa (kadının statüsü, maddi durumu vs) belki bir ihtimal baskılar bu durumu ama sadece o kadar. Baskı da patlak verebilir bir süre sonra. Ben olsam tercih etmezdim yinede tercih senin.
Sevgiliyken çapkın evliyken düzelen erkek yoktur yakalanmayan erkek vardır. Kadın affettiği sürece hiçbir erkek düzelmez. Gerçi ihanetin kadını erkeği yok ama sevgilinin evlenince düzeleceğini düşüyorsan ilişkinin evlilik boyutuna geleceğini sanmıyorum.
Bu beklenti ile evlenen yanıldığında şikayet etmeye hakkı yok çünkü bile bile bir kuyuya taş atmak bu. Nasrettin Hoca nin ya tutarsa hesabı... büyük risk, göze alan evet desin...
Hayır ya eskı sevgılım öyleydi ben pek konduramadım sevgiden göremedim ne zaman ki aldatıldım anladım. Şimdi evlendi hala beni arıyor huylu huyundan vazgeçmez
sadakat bir koşula bağlı değişmez, öyle bir şey değil
kalpten gelir
karakterden gelir
o yüzden adamın içinde varsa nikah falan bir halta yaramaz
Çapkınlık karakteri haline gelmemişse umut var. Hani bekarken çapkın olabilir. Ama karakterli bir insandır, dürüst sadık olabiliyordur, çokta aşık olup evlenmiştir.. Bunların hepsini toplasan ihtimal var. Ama birisi eksik olursa mutlaka sapar.
Düzelmez.
Insanlar bu hataya çok fazla düşünüyorlar. Ben bunu değiştiririm diyerek girdiğiniz ılişkilerde değişen siz olursunuz.
Kimse değişmez. O yüzden olduğu gibi kabul edemiyorsanız kimseyi oyalamayın. Kendinizi de.
Bizim gibi düzgün varken bizimle sevgili olmayı bırak normal arkadaş bile olmayın ondan sonra düzeltmeye çalışıyorsunuz ben sizi kızları anlamadım valla çapkın evlenince düzelir mi bana kötü davranıyor ama ben onu evlenince düzeltirim hep söyledikleriniz bunlar ondan sonra haberlerde görüyoruz olanı
kadınlar fılm ve dızılerden cok etkılenıyor orada genelde kotu karakterler ıyı kızlarla ask yasadıgında ıyı tarafa gecıp sadık oluyor ama gercek hayat bence oyle degıl.
Çok severse, geçici bir süreliğine evet, ama fıtratında varsa ve Nefsine sahip çıkamayan güçsüz bir Erkek ise, Hayır.
Doymussa belki değişir. Ama ilişkiye bakışı sürekli heyecansa zor öyle bı adamla geçmez bir ömür. Paranoya oluşur insanda. Kalbe zarar..
Meyve bile olgunlaştıktan bir süre sonra çürümeye başlar. Yani bekleyeyim belki düzelir diye bekledikten bir süre sonra yine aynı boku (kusura bakmayın) yiyebilir. Saygılar 🖐️
Evlenince boynuzlarını sayarsın.
Kadınlar siz rehabilitasyon merkezi değilsiniz
Anasının yetiştiremediğini sen mi yetiştireceksin çocuk mu O?
Çapkın erkek son düzelse ne olur bir sürü insanın kalbiyle duygularıyla oynamış insanları kullanmış kadınları
Senin için o karaktersize tahammül edebilecek mi
Karaktersizden tiksinmeyecek misin
Sen evli olunca başka kızlarla seni boynuzlamaz mı sanıyorsun?
ARKADAŞLAR, HAYIR..
Evlilik bir terapi değildir.
Evlilik insanın karakterini kökünden değiştiren bir oluşum değildir.
Evlilik, elin kızını veya oğlunu çocukmuş gibi eğiteceğiniz bi ortam değildir.
╰╮╰╮╰╮╰╮╰╮╰╮╰╮╰╮╰╮
Evlilik, birbirine uygun iki bireyin hayatını birleştirmesidir. Elbet karşılıklı eksikler tamamlanır, bilinmeyenler öğrenilir, yaşanmayan şeyler yaşanılır..
Ama kimse evlilikten sonra karakterini oluşturan temel yapı taşını değiştiremez.
İnsan evlenince bir anda farklı birine dönüşmüyor ki. Sadece artık seninle yaşamaya başlıyor. Birbirinizi değiştirebilirsiniz tabi ki ama bu çok zor bir durum, bu süreç zarfında çok kez çapkınlık yapması muhtemel. Senin eğer gözün alıyorsa ben dayanırım diyorsan devam et tabi ki
Selam ben 3 ay oldu rinoplasti burun ameliyati olalı ama yüzüm burnumla beraber halen ödem benim arkadaş oldu farklı doktordan onunki 2 haftada geçti
benimki ise yuzumle beraber şiş daha ve yüzüm çok çirkin olmuş
Acaba düzelir mi
Çok korkuyorum eski yüzüm bile yok
Asla ve kat'a o gözü dışardeyken baktıklarının yerinde ilerideyken kendi eşi olacak çünkü . Ayrıca evlendikten sonra sadık kalması söz konusu değil sadece bunu farkettirmeden yapıyor olması.
Çapkınlık bence çok saçma. Her iki taraf içinde geçerli. İnsan bir ömür boyu mutlu olacağı kadını ya da erkeği çapkınlık adı altında neden aldatır ki. Neden sevdiğinin ona olan güvenini sarsarki.
Kesinlikle işte sadakatsiz insanlar yüzünden , üzülen kadın ve erkekler hep aynı pencereden bakıyorlar karşı cinslerine. O yaptıysa bu da kesin yapar. Artık insanların bırak bir birlerine güvenmesini bir birlerine tahammülü bile kalmamış. Ve bu durumda çok kötü gerçekten.
Keşke demekten başka bir şey diyemiyorum şu an. Keşke sevemenin ve sevilmenin kıymetini bilse herkes..
Biraz zor bir şey. Alışmış çünkü bir müddet ara verse de önüne çıkan ilk fırsatta yapabilir. Aslında yapar veya yapmaz diye kesin konuşmak saçma. Bu onun kişilik ve karakteri ile alakalı.
Karşısındaki kadına bağlı ama o da çok düşük bir ihtimal. Genelde insanlar değişmez temkinli olmakta fayda var. Evlenecek arkadaşlar iyi düşünsün ben şahsen istemezdim.
Bir insan yedisinde neyse yedisinde o olur. Çapkın kişiler evlense bile sonuç değişmez. Sadece medeni hali değişir kendi hali değişmez.
Çapkın birini evlilik masasını oturtmanın hazını yaşarsın sonra erkek milleti değil mi diye söylenip ağlamaya
Kendini düzeltmeye niyetliyse düzelebilir. Aksi halde başkası düzeltmeye çalışırsa daha kötü olacaktır.
Cok agir ve argo olacak ama Kasara alışmış erkege köy peyniri agır gelir kısacası hovardalıga dewanke ki ayrıca herkesin malı olan insandan ne hayır gelirki...
Ömrün boyunca bir erkegin düzelmesimi beklemek istiyorsan sen bilirsin knk
Hiç rastlamadım çapkın birinin sadık kaldığına hatta daha da beter oluyorlar
Haa düzelir. Sağlam bir boynuz yedikten sonra görürsün. 😂
Ben deli gibi sevdiği halde bile sadık olanı görmedim.
Çapkın biri evlenince niye düzelsin ki ilişki her aşamada ilişkidir. İnsanın hayatındaki kişiye saygısı her ilişki boyutunda aynı olmalı.
Eski köye yeni adet gelmez ancak bir istisna çok severse çapkınlığından vazgeçer ona ilk günki heyecanını yaşatmalısın
Bu durumu bir insanın 1000 yıl yaşama ihtimali ile eşdeğer görüyorum. Ne demişler huylu huyundan vazgeçmez.
İki gün sonra gelirsin buraya eşim beni aldatıyor nasıl düzeltebilirim diye soru sorarsın sizden bir bok olmaz mk
Çok çok küçük ihtimal düzelebilir, hiç düzeltemez demiyorum çünkü gerçekten düzelir o evin huzuruna sevgisine ve saygısına bağlı bu.
Çapkınlık ile aldatmak aynı değil. Zaten çapkın biri evlenmek istiyor ise düzelmeye niyetlidir. Bir fırsat verilmeli
Düzelmezde düzelse ne yazar onun ondan bundan bir süru çou çoxugu eski sevgilisi nisanlisi bilmem nesi kesilmez uzak dur
Kişiye ve karakterine göre değişir. Kimi devam eder aynı hayatına senden habersiz, kimi de adam olur sana adar kendini.
risk almayı severim :D çapkınla evlenirim diyor musun :D acaba kutumda ne çıkacak :D heyecan verici mi? anlamıyorum :D
çapKıN (kaşmer) erkeklerle evlenecek alageyikler de çıkar elbet. ben öylelerini koca diye almam kendim gibi olacak
İlk birkaç ay heyecan, keşfetme merakı sonra yine devam eder 🤷♀️bence
İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur diye boşuna dememişler.
Düzelmez alışmış kudurmuştan beterdir. Hayatını mahfetme bence.
Birini evlenmekle düzeltemeyiz. Kız-erkek farketmez.
Düzelen çok. Önceden çapkın olmayıp da sonradan kuduran da çok.
Evlendikten snra sadık kalan çok kişi mi var? :) yanlışın olmasin
Evlilik ilaç değil daha farkli birsey
Çapkınlık kesin bırakılır denilemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?