• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Çapkın birisi evlenince düzelebilir mi?

mutsuzumcokkk
mutsuzumcokkk Takip Et
Xper 1 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1217
Yapay Zekaya Sor
Çapkın birisi evlenince düzeltebilir mi?

Evlendikten sonra sadık kalan çok kişi var bence düzeltebilir.
Çapkın birisi evlenince düzelebilir mi?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
29 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Çilek_22
    Çilek_22 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Bekarken her erkek biraz çapkındır aslında..
    Fakat artık bu hayattan bıkmış kendi rızası ile evleniyor ve artık bu işlerden elini ayağını çekip kendine mutavazi sakin bir aile hayatı kurmak istiyorsa ve kendini her yönden tamamlayacak ve tatmin edebilecek bir eş adayı seçebilmiş ise eski hayatını aramaz..
    Genelde çapkın olan erkekler hareketli seks hayatını seviyorlar.. bir nevi cinselliğe düşkün oluyorlar..
    Bu erkeğe eski hayatını aratmamak için bu erkekle evlenen kadının aktif bir cinsel hayat sunması lazım

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• FatmaKı
    FatmaKı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Bu sadece çapkınlık değil. Her türlü ne olursa olsun düzelmez. Bir insan 7' sinde neyse 70' inde de o. Genelde anneler ipe sapa gelmeyen evlatlarını evlenince düzelir diye düşünerek evlendirir sonrası daha kötü olur. Kötü de olsa kimseyi değiştirmeyin özünü illaki bulacak isteyecektir. Siz kendinize uygun birini bulmalısınız bu şekilde kendinize, gençliğinize, ömrünüze yazık edersiniz. Ömrünüz onun aldatması sizin affetmenizle geçer. Bir başkasına bakmayın o belki kendine hakim olmayı başarmıştır. Geleceğiniz evleneceğiniz adamın merhametine kalmasın.

1
    0 Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Çapkınlık bana göre insan nefsinin kabarması ve kendini durduramaması karşımdaki ne sadık kalabilir mi bu tartışılır çünkü bu pek mümkün olmabilir şeytanın daha çok kandırmaya yönelik bir zafı var bu yüzden bu hatayı yapması %80 olasılık gösteriyor sende eğer bu durumu yaşıyorsan evlenmeden önce çok iyi düşünmek zorundasın yoksa hayatını bir kalemde mahfedebilirsin bunun için adımlarını sağlam atman gerekiyor ki geri dönüşü zor bir yola girmeyesin umarım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ♥️

0
    0 Yorumla
  • sevimliihatun
    sevimliihatun Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Merhaba🖤

Bana kalırsa çok fazla düzeleceğini sanmıyorum ha şöyle bir şey var diyelim ki ailesine çok bağlı olduğu eşini çok sevdi yuvasında huzur buldu o zaman değişebilir.

Ama bu demek değil ki ileride sıkılırsa yapmaz yani yine bu evlilik yaşantısına çok alışırsa belli bir süre sonra değişiklik isterse yine yapabilir. insan yedisinde neyse yetmişinde de odur derler evet bazı insanlar tamamen değişebilir. Ama her ihtimali düşünerek yola girmek gerekiyor

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

179

Cevap

141

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.

Huylu huyundan vazgeçmez. Çapkın birisi cicim aylarını geçince, bir kaç seneyi atlatınca belki en fazla, çapkınlığa kaldığı yerden devam edebilir. Çünkü sıkılır, buna alışıktır. Ben güvenemem. Çapkın olduğunu bildiğim biriyle evlenemem çünkü zaten aşırı kıskanç biriyim hemen şeytan beni dürtmeye başlar.

8
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı.

Çapkın çapkındır asla düzelmez

1
    0 Yorumla
  • cicimod
    cicimod Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Tanıdıklarımız içinde 1 var. 'Eşim namaz kılıyor saygı duyuyorum' deyip ihanet etmiyor. Ama adam artık 50 yaşını geçti. Bilemiyorum ve kendisi namaz kılmıyor. Ama her ne içinse kendisini frenleyen bir neden varsa bu iyi. Ben acaba yaşla mı bağlı diyorum... Ama bu tanıdığım tek kişi. Diğerleri ihanet ediyor. Hatta bazıları ihanetten saymıyor diyor eşimle çocuklarıma bakıyorum o ayrı bu ayrı. Hatta bir kişi dindar biri guya. Risk etmeyin derim. Tetikte yaşamak ve yapmasa bile acaba yapacak mı diye kendinizi yeyip bitirmek iyi değil. İyi düşünün. Kadınlar her şeyi tolere edip 100lerce kes şans veriyor ama bu hep hüsranla bitiyor. Ya kavga ya da guya haberi yokmuş gibi davranırlar. İki halde de mutsuzluk. Her seven sevilmeye layıktır unutmayın.

2
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Can çıkıyor da huy zor çıkıyor ama evet çıkıyor... lakin zor oluyor bak bir hikaye anlatayım...

Adamın birisi inşaatta çalışırken kaza oluyor gözüne bir darbe arıyor ve gözünü kaybediyor hastanede yatarken doktor bakmış göz iflas aklına hastanenin yanındaki koyun ahırından bir koyunun gözünü alıp adama takmak gelmiş. Bir koyunu almış gözünü adama takmış ve adam iyileşip gitmiş. Aradan zaman geçmiş doktor adamı görmüş nasıl demiş gözün iyi görüyır mu diye sormus...
    Adam , evet gözüm görüuor ama nerde bir ot yığını görse oraya kayıyor nerde çimenlik görse bi gözüm oraya kayıyor...

Yani sütü bozuk olanın mayası tutmuyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hayır elbette. Alışmış kudurmuştan beterdir diye bir laf var ve hiç bir insan değişmez. Bir hayaldir bu herkes ona ilgi duysun ama o beni seçsin ve artık gözü kimseyi görmesin mantığı. Sıkıntı şu ki, ilgi delisi bir insan buna o kadar alışmış oluyor ki bir yerden sonra gene o günleri arıyor. Hiç bir şey olmasa bile şüphesi yeter. Zor yani öyle biriyle birlikte olmak. Evlenince sadık kalıyor dediğin insanların da elbette bir geçmişi var ama çapkın olmak başka bir olay doyumsuz oluyor öyle insanlar.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sevdiğim çocuk üniversitenin en çapkınıydı.. hiç bir zaman diğer kızlar gibi peşinde koşmadım. Yatağına girmedim.. ama ne zaman onu görsem gülümsedim.. Beni görünce her şeyi atar bir köşeye.. Sorsan hic bir sey yapmamis kimseyle konuşmamış sevgilisi yoktu.. Beni bekleyen gözleri vardı bunu hissederdim her ne olursa olsun.. 10 yıl sonra gelen bi mutluluk bugün.. bana evlilik teklifi olarak geldi.. Mutluluktan karşımda ağlıyor elleri ayakları titriyordu yemekte.. Yüzüğü çıkarıp teklif ederken ağladı evet.. ve bana son feci bisiklet kazasının şarkısının şu sözlerini mırıldandı..
    "DEĞİŞTİRDİ BENİ BU GARİP ASTRONOMİ" 🌠 ❤

1
    6 Yorumla
    • feyziiihüsnü
      feyziiihüsnü
      +1 yıl

Umarım gerçek değildir bisiklet kazası

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O olay gerçek ya

Yorumla
    • feyziiihüsnü
      feyziiihüsnü
      +1 yıl

Vefat mı etti 🌹

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • feyziiihüsnü
      feyziiihüsnü
      +1 yıl

Ama senin çocuk vefat etmedi demi onunla evlisiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Henüz evlenmedik.. evleneceğiz.. sen peki?

Yorumla
  • Aranel12
    Aranel12 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Kadınların bir türlü içinden çıkamadığı hata bu.

"Ne kadar tecrübeli, o kadar iyi."

"karı kıza doysun, evlenince gözü dışarıda olmaz." (Bakın bunu ne yapsam aklım almıyor.)

"Evlenince ben adam ederim onu."

Evlenince duracak sanıyorlar. Alışmış kudurmuştan beterdir. Bir kere başlarsan, öyle gider, devamı gelir, durmaz.

Bizim zekamızla dalga geçen cinsiyetin mantığına bak. İnanılmaz.

5
    3 Yorumla
    • jigit63880
      jigit63880
      +1 yıl

Alışmış kudurmuş tan beterdir kısmını destekleyecek bir sözde argo olur ama kalkmış şeyin tövbesi olmaz derler

Yorumla
    • bademmsekeriiii
      bademmsekeriiii
      +1 yıl

Çok haklısınız beyefendi hemcinslerim bunu söylediği için utanıyorum gerçekten kadın olsun erkek olsun çapkın Şıpsevdi Hovarda bir insan asla düzelmez ancak ölmesi lazım

Yorumla
    • Aranel12
      Aranel12
      +1 yıl

Ölmesine gerek yok. Hak ettiği yerde olması yeterli.

Yorumla
  • KartalKuzeyli
    KartalKuzeyli Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

hayır, kusura bakmayın ama ben insanların değişme olayına çok inanmıyorum değişenler tabi ki var mesela ben yıllar içinde çok değiştim ama olay şu ki bu değişimler hep ağır olaylarla ve başka bünyeye darbe vuran durumlarla doğru orantılı, yani öyle her kez ha deyince değişmez, kaldı ki çapkınlık bu tarz bir şey bile değil o yüzden sanmıyorum.

2
    0 Yorumla
  • NightLover126
    NightLover126 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Babam şey derdi i.. T b... ok yemeye tövbe etmez :) Ne bu yapboz mu düzelsin. Bir insan neyse odur,çok iyi analiz etmen lazım ki emin olasın. Evlilik bu sonrası sıkıntı olabilir daha acı verir, sonradan çıkılmaz yola girmekten ise başta kangrenli bölgeyi kesip atmak daha iyi

2
    0 Yorumla
  • Kafkarsya
    Kafkarsya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 85%
    +1 yıl

Kızlar net söylüyorum "Çapkın"lık = sapıklıktır, bir erkekte sapıklık varsa bunu rica ediyorum * erkek, çapkın VS. Tabirlerle lütfen o tür erkeklerin g*tünü kaldırmayın. Sonra her türlü şiddeti gördüğünüzde "Bütün erkekler aynı demeyin" efendi erkeklerde var ama siz sapık erkekleri tercih ettikçe gördüğünüz muamele değişmeyecek. Önerim: aklınızı ve duygularınızı eşit şekilde kullanın ve daha çok gözlemleyin, gözlemlerken de cesur olun korkmayın.

1
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Hiç sanmıyorum. Çünkü çapkınlık eğer özünde varsa o insanın yani ne olursa olsun yine düzelmez diye düşünüyorum. Çünkü bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur diye bir laf var. Çok doğru. Geçici bir değişim olsa da sonra yine aynı olur bence. Sadık olsa bile aklı ve gözü hep başkalarında olur hâlâ. Öyle insanların bence evlenmemesi daha iyi olur. Evliliklerini ve eşlerini mutlaka yıpratacak bir durum.

Bir de çapkınlıkları ile övünürler ya iyi bir şeymiş gibi, tam omurgasızlık yani.

1
    0 Yorumla
  • engeler
    engeler Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.

Çapkın demek nevsine düşkün demek bunların pili bitse gözüyle eliyle aldatır , düzelmez seve bilir sadık yine kalamaz , dersenki aldatsın razıyım evlenirsin hata sende özgür olursun pek eve gelip gitmez sürekli kavga olmaz dışardaki hayatını araştırmasın evegeldiği de dolu dolu yaşarsın vicdanı rahat olmaz ne desen yapar

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Evlenince düzelir diye diye hayatınızı yok ediyorsunuz. Gençliğinize yazık.

21
    1 Yorumla
    • Kafkarsya
      Kafkarsya
      +1 yıl

Hay ağzına sağlık bütün erkekler aynı değil ama kızlar sapıkları tercih ettikçe gördükleri muamele hiç değişmeyecek

Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 22
    +1 yıl

Çapkın birisi evlendikten sonra düzelmez. Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de öyledir. Çapkın olan kişi evlense bile gözü hep dışarıdaki kişilerde olur. Bu tür kişilerin düzeleceğini düşünmeyin.

0
    0 Yorumla
  • YarabantlıRakıŞisesi
    YarabantlıRakıŞisesi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Seviyorsa düzelir.

İlişkiye bakış açısı ya da kadının tavrı çok önemli. Bir erkeği düzeltmek isteyecek kadar seviyorsa, bazı huylarından bir süre vazgeçmeli.

Çok trip arıyorsan, atmamalısın.
    Çok sıkıyorsan, sıkmamalısin.

İpleri eline almak istiyorsan eğer karşı tarafı boğmadan ve uzaklaştırmadan yapmak gerekir.

0
    0 Yorumla
  • masummeraklı
    masummeraklı Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

Ciddi anlamda kaybetme korkusu yaşarsa (kadının statüsü, maddi durumu vs) belki bir ihtimal baskılar bu durumu ama sadece o kadar. Baskı da patlak verebilir bir süre sonra. Ben olsam tercih etmezdim yinede tercih senin.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevgiliyken çapkın evliyken düzelen erkek yoktur yakalanmayan erkek vardır. Kadın affettiği sürece hiçbir erkek düzelmez. Gerçi ihanetin kadını erkeği yok ama sevgilinin evlenince düzeleceğini düşüyorsan ilişkinin evlilik boyutuna geleceğini sanmıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Bu beklenti ile evlenen yanıldığında şikayet etmeye hakkı yok çünkü bile bile bir kuyuya taş atmak bu. Nasrettin Hoca nin ya tutarsa hesabı... büyük risk, göze alan evet desin...

3
    0 Yorumla
  • Mervetsts616161
    Mervetsts616161 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır ya eskı sevgılım öyleydi ben pek konduramadım sevgiden göremedim ne zaman ki aldatıldım anladım. Şimdi evlendi hala beni arıyor huylu huyundan vazgeçmez

2
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

sadakat bir koşula bağlı değişmez, öyle bir şey değil
    kalpten gelir
    karakterden gelir
    o yüzden adamın içinde varsa nikah falan bir halta yaramaz

2
    0 Yorumla
  • firebreather95
    firebreather95 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 91%
    +1 yıl

Çapkınlık karakteri haline gelmemişse umut var. Hani bekarken çapkın olabilir. Ama karakterli bir insandır, dürüst sadık olabiliyordur, çokta aşık olup evlenmiştir.. Bunların hepsini toplasan ihtimal var. Ama birisi eksik olursa mutlaka sapar.

0
    0 Yorumla
  • Elfprincess
    Elfprincess Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Düzelmez.

Insanlar bu hataya çok fazla düşünüyorlar. Ben bunu değiştiririm diyerek girdiğiniz ılişkilerde değişen siz olursunuz.
    Kimse değişmez. O yüzden olduğu gibi kabul edemiyorsanız kimseyi oyalamayın. Kendinizi de.

0
    0 Yorumla
  • jigit63880
    jigit63880 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Bizim gibi düzgün varken bizimle sevgili olmayı bırak normal arkadaş bile olmayın ondan sonra düzeltmeye çalışıyorsunuz ben sizi kızları anlamadım valla çapkın evlenince düzelir mi bana kötü davranıyor ama ben onu evlenince düzeltirim hep söyledikleriniz bunlar ondan sonra haberlerde görüyoruz olanı

1
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

kadınlar fılm ve dızılerden cok etkılenıyor orada genelde kotu karakterler ıyı kızlarla ask yasadıgında ıyı tarafa gecıp sadık oluyor ama gercek hayat bence oyle degıl.

1
    0 Yorumla
  • MeLeK1985
    MeLeK1985 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 90%
    +1 yıl

Çok severse, geçici bir süreliğine evet, ama fıtratında varsa ve Nefsine sahip çıkamayan güçsüz bir Erkek ise, Hayır.

2
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Doymussa belki değişir. Ama ilişkiye bakışı sürekli heyecansa zor öyle bı adamla geçmez bir ömür. Paranoya oluşur insanda. Kalbe zarar..

2
    0 Yorumla
  • Ugurböcükünüz
    Ugurböcükünüz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

Meyve bile olgunlaştıktan bir süre sonra çürümeye başlar. Yani bekleyeyim belki düzelir diye bekledikten bir süre sonra yine aynı boku (kusura bakmayın) yiyebilir. Saygılar 🖐️

0
    0 Yorumla
  • pammikptenses7
    pammikptenses7 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

Evlenince boynuzlarını sayarsın.
    Kadınlar siz rehabilitasyon merkezi değilsiniz
    Anasının yetiştiremediğini sen mi yetiştireceksin çocuk mu O?
    Çapkın erkek son düzelse ne olur bir sürü insanın kalbiyle duygularıyla oynamış insanları kullanmış kadınları
    Senin için o karaktersize tahammül edebilecek mi
    Karaktersizden tiksinmeyecek misin
    Sen evli olunca başka kızlarla seni boynuzlamaz mı sanıyorsun?

0
    0 Yorumla
  • guzelbak
    guzelbak Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

ARKADAŞLAR, HAYIR..
    Evlilik bir terapi değildir.
    Evlilik insanın karakterini kökünden değiştiren bir oluşum değildir.
    Evlilik, elin kızını veya oğlunu çocukmuş gibi eğiteceğiniz bi ortam değildir.
    ╰╮╰╮╰╮╰╮╰╮╰╮╰╮╰╮╰╮
    Evlilik, birbirine uygun iki bireyin hayatını birleştirmesidir. Elbet karşılıklı eksikler tamamlanır, bilinmeyenler öğrenilir, yaşanmayan şeyler yaşanılır..
    Ama kimse evlilikten sonra karakterini oluşturan temel yapı taşını değiştiremez.

0
    0 Yorumla
  • Yettimiartıksanki
    Yettimiartıksanki Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

İnsan evlenince bir anda farklı birine dönüşmüyor ki. Sadece artık seninle yaşamaya başlıyor. Birbirinizi değiştirebilirsiniz tabi ki ama bu çok zor bir durum, bu süreç zarfında çok kez çapkınlık yapması muhtemel. Senin eğer gözün alıyorsa ben dayanırım diyorsan devam et tabi ki

0
    0 Yorumla
  • Kartal11903
    Kartal11903 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Selam ben 3 ay oldu rinoplasti burun ameliyati olalı ama yüzüm burnumla beraber halen ödem benim arkadaş oldu farklı doktordan onunki 2 haftada geçti
    benimki ise yuzumle beraber şiş daha ve yüzüm çok çirkin olmuş
    Acaba düzelir mi
    Çok korkuyorum eski yüzüm bile yok

0
    0 Yorumla
  • GizsizUye94
    GizsizUye94 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Asla ve kat'a o gözü dışardeyken baktıklarının yerinde ilerideyken kendi eşi olacak çünkü . Ayrıca evlendikten sonra sadık kalması söz konusu değil sadece bunu farkettirmeden yapıyor olması.

0
    0 Yorumla
  • Spawellness
    Spawellness Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 77%
    +1 yıl

Çapkınlık bence çok saçma. Her iki taraf içinde geçerli. İnsan bir ömür boyu mutlu olacağı kadını ya da erkeği çapkınlık adı altında neden aldatır ki. Neden sevdiğinin ona olan güvenini sarsarki.

0
    5 Yorumla
    • sosipatra
      sosipatra
      +1 yıl

Hırs, açgözlülük, heva, heves, şehvetperestlik….
      Zor olan biriyle tamamlanmak galiba.

Yorumla
    • Spawellness
      Spawellness
      +1 yıl

Kesinlikle işte sadakatsiz insanlar yüzünden , üzülen kadın ve erkekler hep aynı pencereden bakıyorlar karşı cinslerine. O yaptıysa bu da kesin yapar. Artık insanların bırak bir birlerine güvenmesini bir birlerine tahammülü bile kalmamış. Ve bu durumda çok kötü gerçekten.

Yorumla
    • sosipatra
      sosipatra
      +1 yıl

Artık diyeceğimiz bi mevzu değil bence. İnsanın varlığından beri süregelen bi mücadele ve seçim süreci.
      Ne bilem ya sevmek ve sevilmek çok güzel kıymeti bilinsin

Yorumla
    • Spawellness
      Spawellness
      +1 yıl

Keşke demekten başka bir şey diyemiyorum şu an. Keşke sevemenin ve sevilmenin kıymetini bilse herkes..

Yorumla
    • sosipatra
      sosipatra
      +1 yıl

Herkes temennisi çok hoş tabi ama biraz muhal. Çünkü sevme tanımlarımız farklı :’

Yorumla
  • SailorSai
    SailorSai Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.

Biraz zor bir şey. Alışmış çünkü bir müddet ara verse de önüne çıkan ilk fırsatta yapabilir. Aslında yapar veya yapmaz diye kesin konuşmak saçma. Bu onun kişilik ve karakteri ile alakalı.

0
    0 Yorumla
  • Adıultimeguide
    Adıultimeguide Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Karşısındaki kadına bağlı ama o da çok düşük bir ihtimal. Genelde insanlar değişmez temkinli olmakta fayda var. Evlenecek arkadaşlar iyi düşünsün ben şahsen istemezdim.

0
    0 Yorumla
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.

Bir insan yedisinde neyse yedisinde o olur. Çapkın kişiler evlense bile sonuç değişmez. Sadece medeni hali değişir kendi hali değişmez.

1
    0 Yorumla
  • YLVKZ
    YLVKZ Takip Et
    Bilge Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Çapkın birini evlilik masasını oturtmanın hazını yaşarsın sonra erkek milleti değil mi diye söylenip ağlamaya

1
    0 Yorumla
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Kendini düzeltmeye niyetliyse düzelebilir. Aksi halde başkası düzeltmeye çalışırsa daha kötü olacaktır.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Cok agir ve argo olacak ama Kasara alışmış erkege köy peyniri agır gelir kısacası hovardalıga dewanke ki ayrıca herkesin malı olan insandan ne hayır gelirki...

2
    0 Yorumla
  • Dertliymxm
    Dertliymxm Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Ömrün boyunca bir erkegin düzelmesimi beklemek istiyorsan sen bilirsin knk

2
    0 Yorumla
  • pammy7888
    pammy7888 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Hiç rastlamadım çapkın birinin sadık kaldığına hatta daha da beter oluyorlar

2
    0 Yorumla
  • Clairvoyante
    Clairvoyante Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Haa düzelir. Sağlam bir boynuz yedikten sonra görürsün. 😂

2
    1 Yorumla
    • AlyaBozer
      AlyaBozer
      +1 yıl

Ahahhahah

Yorumla
  • Bulutttlu
    Bulutttlu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ben deli gibi sevdiği halde bile sadık olanı görmedim.

2
    0 Yorumla
  • Bitterziyagil
    Bitterziyagil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 87%
    +1 yıl

Çapkın biri evlenince niye düzelsin ki ilişki her aşamada ilişkidir. İnsanın hayatındaki kişiye saygısı her ilişki boyutunda aynı olmalı.

0
    0 Yorumla
  • anatolian_Mongol
    anatolian_Mongol Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.

Eski köye yeni adet gelmez ancak bir istisna çok severse çapkınlığından vazgeçer ona ilk günki heyecanını yaşatmalısın

0
    0 Yorumla
  • King_Arthur
    King_Arthur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Bu durumu bir insanın 1000 yıl yaşama ihtimali ile eşdeğer görüyorum. Ne demişler huylu huyundan vazgeçmez.

0
    0 Yorumla
  • TheLostBoy
    TheLostBoy Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

İki gün sonra gelirsin buraya eşim beni aldatıyor nasıl düzeltebilirim diye soru sorarsın sizden bir bok olmaz mk

0
    0 Yorumla
  • MekanınSahibiHande
    MekanınSahibiHande Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Çok çok küçük ihtimal düzelebilir, hiç düzeltemez demiyorum çünkü gerçekten düzelir o evin huzuruna sevgisine ve saygısına bağlı bu.

0
    0 Yorumla
  • Godlike_Ruler_
    Godlike_Ruler_ Takip Et
    Yoda Yaş: 102 , eic 96%
    +1 yıl

Çapkınlık ile aldatmak aynı değil. Zaten çapkın biri evlenmek istiyor ise düzelmeye niyetlidir. Bir fırsat verilmeli

0
    0 Yorumla
  • Gökkuşağımkayboldu0
    Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Düzelmezde düzelse ne yazar onun ondan bundan bir süru çou çoxugu eski sevgilisi nisanlisi bilmem nesi kesilmez uzak dur

0
    0 Yorumla
  • özgürce14
    özgürce14 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.

Kişiye ve karakterine göre değişir. Kimi devam eder aynı hayatına senden habersiz, kimi de adam olur sana adar kendini.

0
    0 Yorumla
  • siirbass
    siirbass Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

risk almayı severim :D çapkınla evlenirim diyor musun :D acaba kutumda ne çıkacak :D heyecan verici mi? anlamıyorum :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

çapKıN (kaşmer) erkeklerle evlenecek alageyikler de çıkar elbet. ben öylelerini koca diye almam kendim gibi olacak

3
    0 Yorumla
  • Angela91
    Angela91 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl

İlk birkaç ay heyecan, keşfetme merakı sonra yine devam eder 🤷‍♀️bence

1
    0 Yorumla
  • BaşkomutanMka
    BaşkomutanMka Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur diye boşuna dememişler.

1
    0 Yorumla
  • aysemm15
    aysemm15 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Düzelmez alışmış kudurmuştan beterdir. Hayatını mahfetme bence.

1
    0 Yorumla
  • çileklimufin
    çileklimufin Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Birini evlenmekle düzeltemeyiz. Kız-erkek farketmez.

1
    0 Yorumla
  • Nut_Butter
    Nut_Butter Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 84%
    +1 yıl

Düzelen çok. Önceden çapkın olmayıp da sonradan kuduran da çok.

1
    0 Yorumla
  • _sencenasıl_
    _sencenasıl_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Evlendikten snra sadık kalan çok kişi mi var? :) yanlışın olmasin

1
    0 Yorumla
  • FilozofHYPATİA
    FilozofHYPATİA Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 89%
    +1 yıl

Evlilik ilaç değil daha farkli birsey
    Çapkınlık kesin bırakılır denilemez

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (260)
Devamını Gör(305)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çapkın birisi evlenince düzelebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çapkın birisi evlenince düzelebilir mi? 109 cevap verildi
Çapkın bir kişi evlenince düzelebilir mi? 78 cevap verildi
Çapkın sevgili evlenince düzelir mi? 26 cevap verildi
Çapkın sevgili evlenince düzelir mi? 100 cevap verildi
Çapkın sevgili evlenince düzelir mi? 172 cevap verildi
Çapkın olan birinin evlendikten sonra düzeleceğini düşünür müsünüz? 53 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨