Sizce benden hoslaniyor muu fikirlerinize ihtiyacim var?

lisedeyiz farkli siniflardayiz ortak arkadaslarimiz var bir suru o benim sinifima geliyor hep. ben onu hafif begeniyordum zaten gecen de ben tek bqsima arkadas grubuyla beraber degilken ve kitap okurken yanima geldi minik bi sohbet ettik ilgiliydi baya. cikista da hep beraber gidiyodum ben kwndi arkadas grubumla hep ama arkadaslarimiz ortak oldugu icin o da katildi bize sohbet ede ede gittik yine yollarin ayrildigi kisimda elini uzatti tokalasmak icin tokalastik goz goze bakistik bi iki adim geri gittik ikimiz de ama elimizi birakmadik oyle bi an olustu ki ben hoslanmaya basladim ondan sonra da okulda kaloriferde otururken yanima falan oturdu dip dibeydik baya sacimla ugrasti celme takmaya calisti cikista kafamdan beremi alip kendi kafasina takti ben onun karsisindan gelirken beni boydan suzuyo besbelli bugun erkek bi arkadasimim elini tuttum anlamli anlamli bakti uzun uzun kaslari catikti bi de son olarak hava soguktu bugun kafan usumuyo mu senin dedim al tak beremi yollarin ayrildigi yere kadar dedim yol ayrimina geldik bere bugun bende kalsin dedi cok tatli soyledi kalsin dedim tam yolun ayrilacagi kisimda gelmisti yanimiza ben de uzun yoldan gittim onun icin sordu bugun neden burdan gidiyosun diye ben de yanimdaki yakin arkadasim icin uzun yoldan gidiyom diye yalan soyledim VE ARKADASIMDAN INSTAGRAMIMI ISTEMIS BUGUN SIZCE BU COCUK HOSLANIUO MUDUR
Güncellemeler
+1 yıl
guncel
Güncellemeler
+1 yıl
cok az gorus geldi :(
Sizce benden hoslaniyor muu fikirlerinize ihtiyacim var?