Mantikli fikirlerinize ihtiyacim var caresizim?

Arkadaslar sevgilimle 5 senedir beraberiz, uzak mesafeli bir iliski ben yurt disindayim ama mesafe hic bir zaman sorun olmadi bulusuyoruz firsat bulunca ben türkiyede gelebildigimde... güven sorunu asla yok hep haber veririz birbirmize görüntülü, sesli konusuyoruz bulusamadigimiz zamanlarda, ailelerde biliyor. Sevgilim bastan beri yurt disinda pek sicak bakmadi ama senin icin geliirm alisirim dedi ama evlilik yoluyla degil kendim gelirim gelirsem dedi ama kücüklügünden beri hayali polis olmak simdi polis sinavi icin hazirlaniyorr 23 yasinda kendisi.. Polis olursam sende gelebilirsin burada yasayabiliriz ama sen nasil istersen öyle olsun diyor. Polislik icin hazirlanmasinia sinir olmustum zaman kaybi buraya gelip calisabilir diye ama hayali oldugu icin karismadim pek... Sevgilim diyorki Polis maasimi biriktirecem en azindan elimde param olsun az da olsa bana pek mantikli gelmiyor zaten TL pek bir degeri yok ama hayali iste bende hayaline karsimak istemiyorum acikcasi.. Ben ofis yönetmenligi okudum yurt disinda türkiyede de is bulabilirim ama yurt disi sartlari daha iyi oldugu icin pek sicak bakmiyodum..
siz ne düsüniyorsunuz bu durumdan?
Mantikli fikirlerinize ihtiyacim var caresizim?