Beni gercekten seven biri evlenmek istiyor benimle ama ben ona aşık değilim
Sizce aşık olmadan evlenmek hata mı olur
Sizce aşık olmadan evlenmek hata mı olur
Mantık evliliği yap. Maddi durumu iyiyse yakışıklıysa ve iyi bir insansa aşık olmasan da evlen. Aşk evliliği yapılmaz adamı kör eder evlendikten sonra bir bakmışsın adam 180 derecede cin gibi ters dönmüş.
Yakışıklı değil durumu da normal ama iyi biri
Nerede nasıl davranacağını çok bilmiyor bazen. Bazı insanlar oturmasını kalkmasını çok da beceremez ya hani. Bu durum ister istemez beni biraz ondan uzaklaştırdı
Sen sevmedigin sürece olmaz. Içinden elini tutmak dahi gelmez. Lakin bir tani et vakit geçir neden hemen evliliğe taşıyorsunuz? Belki adam seni sevmeyecek ya da sen onu
Bayadir tanidigim biri ama dediğin gibi benim içimden beraber olmak gelmiyor
Sevgisi ilgisiyle belki zamanla degisir bu durum diye dusundum
bir gez toz tani
Cevap
12Cevap
Seni çok sevenle. Evlilik için acele etmemek şartı ile şansını dene. Zamanla sende sevebilirsin. Olmazsada zorlamazsın
Aslında bu dedigini yaptım zaten onu bayadır tanıyorum iyi ve anlayışlı biri ama çekim oluşmadı
Diğer yorumlardan birinde de bahsettiğim gibi bazen nerede nasıl davranacağını bilmiyor gibi veya oturmasını kalkmasını diyeyim. Benim babam çok janti biridir mesela
Biriyle tanıştığım zaman içten içe farkında olmadan babamla kıyaslıyorum ve çoğu genelde denk düşmüyor kafamda
Denedin ve olmadıysa sırf o seviyor diye ilişkiye girme. Sonuçları iki taraf için de üzücü olur.
Yani tek taraflı kalacaksa çok yanlış. Adama yazık. Seviyorum diyorsan evlen ama ilgisinden hoşlandığın için falansa sakın yapma. Adama yazık.
Adama niye yazik yahu adama kötülük yapmayacagim ki sonucta
Sevgi tek taraflıysa o ilişki bir yere kadar yürür.
Ben de öyle dusunuyorum ama bazi insanlar tersini söylemis
Yani iyi düşün taşın, kimsenin duygularıyla oynama derim.
Yerlere göklere sığdırılamayan aşk elbet bir gün ufukta kayboluyor lakin saygı varsa o her daim mevcudiyetini koruyor , seçim size kalmış...
Öyle biri varsa hic düşünmeden evlen, sana evliligin boyunca cok deger verir ve sende seversin.
Sence daha riskli degil mi aşık olmadan evlenmek
Ask gecici bir gun bitecek, ama sana deger veren hic bir zaman bitmiycek. Ask evliliginde , ask bitince birbirinize sayginiz da kalmaz. Hayat cekilmez olur. Ama böyle hic saygisi bitmez sana karşı daha cok huzurlu, mutlu hayatın olur
Ama çekim hissetmek de çok önemli bir şey degil mi
O da zamanla olur, seversin. İlgisi seni kendine baglar.
Belki de haklisin kafam cok karisik
Öyle bir dunyada yasiyoruz ki. Seni yürekten sevecek erkek bulamazsin. Senin sevdigin degil. Seni seveni buldun mu , mutlu yasarsin. Her zaman sana deger verecek birini bulmak bu zaman da cok zor. Herkes menfaat pesinde.
Karşıma çıkan insanlar genelde iyi insanlardı
Ben de onlara karşı kötü değildim tabii belki bunun da etkisi vardır bilmiyorum
Hayirlisi olsun artık kafam iyice karisti valla
Beni dinlersen. Hayatin boyunca huzurlu iyi hayatin olur. O cocukla evlen, pisman olmiycaksin. Yine de hayat senin.
Sevmediğin biri ile uyumayı düşünmek bile kötü, bir ömür geçirmek nasıl ola ki?
karşılıklı sevgiyi mutluluğu aşkı yakaladığın kişiyle :D
Ten uyumu varsa evlen aşık da olursun ten uyumu yoksa aşık olsan da evlenme
beklemeye aşık olmalısın kanka.
Sana aşık olanı kaçırma
Evlenme daha iyi
Neden
Birine aşık olmayı bekle
seni sevenle evlen senin sevdiğin seni asla sevmez
Sana çok aşık olanla evlen gitsin
Evlenme hiç kimseyle