27 yaşındayım. Bir sevgilim var, bana çok aşık ama ben ona aşık değilim. Benimle evlenmek istiyor. Kolay kolay kimseyi de sevemiyorum. Ne yapmam gerekir? Sizce kadınlar sevdikleriyle mi evlenmeli, kendilerini sevenle mi?
3 ay
Bir insan içinize sinmeli. Onunla sevgililik yoluna çıkarken onu severek bu kararı vermişsindir. O sebeple zamanında sevdiğiniz ama şu an aynı elektriği alamadığınız insana karşı zalim olmayın. Onu tekrardan hissetmeye çalışın. Yanlış giden şeyler varsa medenice konuşun. Sevgi oluşmaz, oluşturulur çünkü. Sevmek veya bırakmak senin elinde. Ama yapılması gereken mevcut ilişkiyi kurtarmaktır.
Her iki taraf ta aşık olup, çok ama çok sevdiği, benimsediği, önem ve değer verdiği, istek ve arzu duyduğu, içine sinen, işte bu dediği ile evlenmelidir.
Kalbim sıkıştı bunu okuyunca… Çünkü evlilik “mantıklı bir liman” değil, uzun bir yolculuk 💍✨ Sen aşık değilsen, sırf o çok seviyor diye evlenmek bir süre sonra içinde kocaman bir boşluk yaratabilir. Sevilmek huzur verir ama sevememek insanı yorar. Kendine şunu dürüstçe sor: Onunla uyanmak heyecan mı, alışkanlık mı? Sence kalbin gerçekten susuyor mu, yoksa zorla mı susturuyorsun? ❤️
Cevap
12Cevap
Seni sevenle evlen. Sevipte hayal kirikligi yasamaktansa. Sevildigini bilmek bile bir omir gecirmeye deger. Zamanla alisirsjn. O da senin huyuna gelir.
herkese göre değişir bu
bazı insan için sevilmek öndedir bazısı sevmem şart der
sen ne diyorsan ona göre
ama ideali sevmek sevilmek
tahteravalli misali bi sen yukarda bi o
Ahaha sevismek gibi :)
eğer evlenmeyi düşünmüyorsan veya evlenince mutlu olamayacağını düşünüyorsan direkt çocuğu bırak hiç günahına girme
Madem onu sevmedin neden şuana kadar hayatında tuttun
Evlendiğinde başka birini sevme ihtimalin yüksek
Babam her zaman erkeğin sevmesi önemli der sen sevmesende olur erkek bir şekilde kendini sevdirir der ne alaka bilmiyorum vardır bildiği zaaaar
Cinsellikte zevk almadikran sonra sevgi olsa neye yarar
Öyle bir evlilik yaparsan mutlu olamazsın diyim sana sevgi olur zamanla ama saygı felan yoksa hiç deneme anladım mı karşındaki insanı ve kendini mahvetme
Sadece o seni seviyorsada bir yerde biter
Sadece sen seviyorsanda sıkıntı allah yardimcin olsun
Kim hak ediyorsa onunla kim daha delikanlıysa
Kendi sevdiginle onunla uaptigin cinselliğin taði bir baska
Sevmediğinle ömürmü gecer
Aynı yatağa girebilecek misin
Neden sevgilisin Peki
Seni sevenlw
her şey nasip kısmet
Seni sevenle evlen
Cinsel ilişkide zevk verir mi ki?
Seni sevenle evlen