Görüşlerinizi merak ediyorum arkadaşlar?
Bu soruyu şu yüzden sordum.. 8 aylık ciddi bir ilişkim var, Türkiye şartlarına göre oldukça iyi kazanıyorum iyi bir mesleğim var ama kız arkadaşım aileden zengin kendi şirketleri var o şirketlerden birinde kendisi müdür ben eğlenceli, hoşgörülü bir adamım bu konularda otoriter ve taviz vermeyen bir yapım var bugüne kendi tırnaklarımla kazıyarak geldim yokluğun en dibini gördüm desem yeri var ama yakın çevrem ilerde bu sorun olur diye sürekli kafamı kurcalıyorlar henüz aramızda maddi konular yok söz düşünüyoruz bu yaz için sizce bu durum gerçekten sorun olur mu ilerde?
Bu soruyu şu yüzden sordum.. 8 aylık ciddi bir ilişkim var, Türkiye şartlarına göre oldukça iyi kazanıyorum iyi bir mesleğim var ama kız arkadaşım aileden zengin kendi şirketleri var o şirketlerden birinde kendisi müdür ben eğlenceli, hoşgörülü bir adamım bu konularda otoriter ve taviz vermeyen bir yapım var bugüne kendi tırnaklarımla kazıyarak geldim yokluğun en dibini gördüm desem yeri var ama yakın çevrem ilerde bu sorun olur diye sürekli kafamı kurcalıyorlar henüz aramızda maddi konular yok söz düşünüyoruz bu yaz için sizce bu durum gerçekten sorun olur mu ilerde?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olmaz ne erkekler var karısının maddiyatini kullanıp yüzsüz olan sen takma kafana kral hem iyi gecinirsiniz mutlu olursunuz dışarıya bakma
Adamsın dostum pozitif yorumun için teşekkürler ✅
Bunu sen sorun edersen evet sorun buyur. Önce kendine güven bence.
Hocam ben sorun etmiyorum kendime de güveniyorum bu konuda ama aile faktörü kafamı karıştırıyor.
Aile falan boş ver her evlilikte aileler sorun yaratıyor zaten, önemli olan ikinizin arasındaki bağ.
Bence Bi şeylere adım atmadan bu durumu konuşun. İlerde sorun olmasın
Teşekkürler yıldız sanırım en azından bu konu hakkında oturup konuşmak gerekiyor benim kafamı bulandıran şey genelde çevremden şu yorum geliyor sen yokluktan buralara geldin o hiç zorluk yokluk görmemiş falan
Yokluk görüp görmemesinden ziyade önemli olan mütevazi Bi kişilik olması. Yarın öbür gün maddi şeylerden dolayı kibre kapılıp başınıza kalkarsa o sorun olur. En iyisi böyle şeyleri en baştan konuşup halletmek. Umarım hakkınızdan hayırlısı olur :))
Gerçekten teşekkürler ya şurada insan gibi dinleyip insan gibi yorum yapan nadir kişilerdensin bir şey soruyoruz saçma saçma cevaplar yok zenginin derdi başka yok özgüvensiz
8 aylık ilişkimizden biraz bahsedeyim hemen
Ciddiye almayın onları burada o kadar başı boş kişilikler var ki. Ne dediğini bilmeyen insanlar
ya ya yorum yapma ya da yapıyorsun adam akıllı cevap ver cidden öyle ne başı boş insan var
Oturun konuşun bu durumu.
Henüz bu tür konulara girmedik hocam ama konuşmak gerekiyor sanırım
Söz düşünüyoruz diyorsun mutlaka konuşun.
Oz guvensiz ezzik erkekler anca bunu sorun eder
Öz güven konusunda sıkıntım yok sadece kafam karışık ama yine de teşekkürler
erkek sorun etmezse, kadının edeceğini düşünmüyorum. ben etmezdim
Biraz ailevi durumlar kafamı karıştırıyor dostum ben şahsen sorun etmiyorum ama hani genelde hiç yokluk zorluk görmemiş zorlanır falan gibi durumlar oluyor ben şahsen kendime güveniyorum bu konularda da taviz vermem kendimden ama yine de insanın bir aklı karışıyor
kız temizinden seviyorsa gram problem etmez. yoklukta da olsanız destekçin olur. ama kızçenin ağzını Bi yokla
Trakyalı mısın sen? 😄
alakam yok her şiveyi katarım
zenginlerin derdi de başka oluyor
Zengin demiyelim ya bende herkes gibi sıradan bir insanım sadece aklıma takılan bir konu oldu sormak istedim
sorun olmaz takmaa
Umarım dediğin gibi olur Evona teşekkürler