AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Sen Bihter Ziyagilsin aptallık etme..
:) Bihter ziyagilde tam tersiydi benim durumumun😄
Napcan boşanda eşin olcak kisi huzuru olsun Kocan senden dahada olgun
Benden olgun mu 😊 ah keske oyle olsaydi.
evlenmeye korkar oldu insanlar yapmayin etmeyin aldatmayin...
Boyle olacagini kimse tahmin ederek evlenmiyor.
Olan kız çocuğuna oluyor yazık ya niye evlendin o zaman baştan ailesiyle gorusseydin
Aniden evlendim o istanbuldan benim yanima gelince zaten burada yerlesik bir duzene gececek diye evlendik.
Uzak ilişkinin sonu böyle. Sevmedin mi hiç ne acalem vardidia aniden evlendin yerleşik bı düzeniniz yok mu olmasa çocuk yapmazfinjz
Seviyordum Şu an nefret ediyorum hayir ilk basta o İstanbul'da bense farkli bi sehirdeydim o benim bulundugum sehire gelince zaten bi ev tutacak esya alacak v. s diye iyi dedik evlenelim madem hersey bastan kurulacaksa boyle oldu
Hadi ya seversiniz iyice konuşun anlaşın çocuğu düşünün
Kaslı adamı al yanına git yeni kocam bu de. Ağlayarak günlüğüne yazsın eski kocan hiçbişi yapamaz başka
Bence de kocasi cok pısırık ve ağlak geldi , birde askere gidecekmis 6 ay dusun diyormus, bir yandan adamada yazik hem askerlik hem cocugundan ayri kalacak hem karisi boşuyor üzülecek
Boşanmanın yolunu bul bacım 😊 yoksa hayat zulm olur.
seni müdür yapan sistemi esefle kınıyoruz, ilahi güç de var merak etme sen
😂😂Bizim sirkette de yöneticiler hep kadın ve kök sökturuyorlar hepimize bi işte yaptiklari yok suslenip puslenip gezmekten baska hepsi lux cipler kiyafetler biz asgari ucret alirken onlar 20K 25 K ohh ne ala memleket
Aferin abla sen de çok olgun geldin bana baya baya iradelisin 😂😂😂😂😂😂
Kiminle aldatıyorsin
Kocani neden sevmiyorsun
Dertleşmek ister misin
abi boşan o zaman
Oyle yapacagim.
Boşan bence yazık adama.
Umarim hemen bosanabilirim.
Senin gibiler yüzünden evlenmedim
Evlenme bence de
ar damarı işte bir kere catlamasın
Yargılamayı ne cok seviyorsunuz.
yargılamadım sonuçda senin tercihin evlilik çift taraflı olsada sen tek taraflı bitirmişin zaten olayı ama empati de lazım sanki
Empati yapamam artik.
şu an da bile sacma sapan sarkilarla story paylasiyor 15 yasinda bi cocuk gibi 😶
kaşşarlığıyla övünen ve bunu da normalmiş gibi gösteren ucuz bir kadınsın..
Siz cok degerlisiniz ama uslubunuzda belli oluyor kaliteniz buram buram kalite , bilgi egitim akiyor her kelimenizden.
Boşanmak en akıllıca yol.
Ayrılmalısın yoluna bakmalısınız
boşan o zaman aldatmak saçma
Boşanmak için ne bekliyorsun
Takma kafana bence unut kocanı.
O askerdeyken sen diğer herifin altında olursun
boşanmak en iyisi sizin için..
Kesinlikle
Karaktersizsin, senden anne olmaz, kızına yazık
Kızıma yazık mı? Siz benim cocuguma acıyacağınıza kendinize acıyın. Her açıdan el üstünde tutulan ilgi ve sevgiyle büyüyen bir çocuk.
Kocamı istemiyorum ona karsi belki yanlis yapiyorum diye anneligimi sorgulayamazsiniz
Zengin yaşlı koca avcısısın, en sevmediğim görmemiş kadın tipi, üstüne bide aldatıyosun
🙂 Zengin yasli koca avcisi miyim? Ee peki neden onceden evlenmedim de bi ögretmenle evlendim soyledikleriniz sacma ve oldukca boş
Şu an takıldığın adam yaşlı ve zengin, şunu unutma herkesin parası kendine, adamın zengin olmasının sana bi faydası yok, seninle evlenmediği sürece
Oncelikle benim paraya ihtiyacim yok, birini tırtıklamaya hic ihtiyacim yok buna tenüzzül de etmem oyle olsam kocamı beslemem , şu an takıldigin adam dediğin kisi eski sevgilim ustelik evlenmek uzere oldugum hic unutmadigim söküp atamadigim biri , onu seviyorum sadece olan bu.
Bak annende benim dediklerimi söylemiş, dinle kadını, zengin yaşlı adam merakından vazgeç
Senin gibi mahluklar yüzünden insanlar evlenemez oldu yüzsüzlüğün bu kadarı kocan adına üzüldüm hayatına senin gibi bir kadın çıkmış maalesef
Yüzsüzlük ne mesela?
Kocanı ağlatıp üzmüşsun ayrıca senden özür dilemek de istemiş zaten haksızsın birde nefret ediyosun üstüne aldatıyosun hemde 48 yaşında bir adamla bu yüzsüzlüğün ötesinde bişey karaktersizlik
Hakettigi gibi davrandim ona oda beni cok üzdü.
Ozür dileyincede hic birbsey degismiyor.
Isterse 68 yasinda olsun onu istiyorum kocamdan bir cok açıdam daha iyi.
Tamamen palavra.
35 te askerlik.
Gak gak gak gak... Kargaların gülme sesini duyar gibiyim
35 yasinda olan kisi kim?
Cunku 26 yasında da, siz okudugunuzu anlayamıyorsunuz bence.
Yav rum sen para guc sahibi ariyosun.
çok olan durum saygım var
oo 6 ay boşluk için destek olmak siterim :D
Siz erkekler niye sapiksiniz 😂😂Ya biseyi merak ediyorum gercekten kotu niyetle sormuyorumda bu kadinin kocasi askerede gidecek ayni evin icinde ama karisiyla ayri yatiyor hic mi cinsellik istemiyor kadına baski yapmiyor anlamadim ki bu adami ben
Hem hoş bir sey mi evli barkli kadina seninde hu soylemen seni gidi seni.
😅
@Simge9993 simgecim yattım evli kadınalrla nolcakki :D
Yanlis bence aynisini senin basina gelse.
@Simge9993 belkdie geldi sevgilielrim tarafından bielmem
Kocasi seni öldürürse cinnet gecirip
Büyük bir marifet çıkarmışsın aferin
Sana degilde kocana uzuluyorum
Evet o sütten cikmis ak kasik.
öyle değil böyle düşüncen varsa açıkça söyleyip ayrılacan
Bu aksam konusacagim zaten kararimi verdim
anladım inan seni kırmak istemezdim. özür dilerim
Kırilmadım, kırılacak alinacak olsam hic buraya yazmam benim amacim sadece icimi dökmek
Haklisin hayatinda mutlulk dilerim.
Istersen paylasabiliriz sirlarimizi.
Paylasmak istermisin.
Kendinden yaşça küçük biriyle evlenmen hata olmuş
Evet kesinlikle
Kadının yaşça küçük olması da bazen problem olabilir ama erkegin yaşça küçük olması her zaman problemdir, hatta erkek için bile problemdir, bunu ben de bilirim
Konuşmakla iyi yapmışsın
Yani Allah uzun ömür versin teşekkürler...
Ayrıl
böyle devam edeceksin
Kendine gel kim olursa olsun aldatma
Boşan aldatma
ayril
ayrıl kurtul derim.
Boşayarak.
Vay ne ayıp.
Nası
E boşan
Bence sen erkeksin 😂 iyi troll
Ne saçma
Ya gerçekse eğer yazık değil mi o adama seni sevmese evlenmezdi ki sevmiş demek ki
Sevmesede evlenebilir bende sevmiyorum ama onunla evliyim maalesef.
Bence seviyo sevmeyen erkek evlenmez öyle olsa aldatırdı 3 yaş büyüksün bi de aşık bence barışmaya çalışıyo o kadar şeye rağmen bak aldattığını söylersen çok üzülür bence unut o diğer adamı barışmaya bak eşinle
Barışmam cok cok zor hatta imkansız. Digeri ile iyiyim. Kocamla ise hic anlasamiyorum kafalarimiz uymuyor +ailesi en onemlide ona karsi bir hissim yok. Surekli sorunlardan kacan bi insan.
Yeterince erkeksi değil mi
Hiç degil.
Opustugunuzde ne hissediyordun ki nasıl evlendiniz o zaman garip
Tik tok videosu cekiyor ben size o kadar diyim.🤦🏻♀️
Başka tarafa mi bakıyodun sevişirken yani ben bişey hissetmediğim nefret ettigim adama dokunamam bile
Ilk zamanlar bu kadar soğumamıştım.
Ağladığına göre seviyo senin de onu tekrar seçmeni bekliyo
Sevmeni bekliyo
O herşeye ağlar nasıl anlatsam daha duygusal biri benle alakasi yok baska problemleri olsada agliyor.
Valla bencede ve sevgili gizli bunlar öpüşmek degil çocuk yapmislar birde üstelik sevmedigin bi adamın çocugunu nasil karninda tasiyabildin oda zorla olmadi sonucta karsilikli yapilan bir sey o zaman bu eski sevgilin aklina gelmiyor muydu kocanla birlikte olurken...
@Simge9993 o adamın niyetinin ciddi olduğunu sanmıyorum çocuklu evli biriyle biseyler yaşamaya çalışan baskasini da aldatmaz mi kimbilir kaç kadını kandırmıştır
Kendinden 19 yas kucuk bi kadinla sevgili oluyor ayriliyorlar kadin gidip genc bir erkekle onu unutmak adina evleniyor cocuk sahibi oluyor yinede kopamayip birlikte oluyorlar kadin kocasinin tum kotu yonlerino gormeye basliyor artik ona cocuk gibi gelmeye basliyor ama bi 5 10 sene sonra o adam ona her acidan yetmeyecek. Aklina basina al diyecegim ama zor resmen diger adama tapiyorsun.
Ya şimdi?
Boşanın
Bitirmelisin
Nerde yaşıyorsun
Bende kocasinin memleketi merak ettim
@Simge9993 😀😀 kocasını hiç merak etmedim
Ben ettim genc sessiz adam severim😂
@Simge9993 biz ihtiyarmiyiz
Bilmem
@Simge9993 gelmeden bilemezsin zaten
Bosanman iyi olmus
😒 artık bilmiyorum