Bana deli gibi aşık, benimle mutlu olduğu çok belli ama ben onunla mutlu olamıyorum artık. Sebep yokken soğudum ondan. O çok çok mutlu , ama ben soğudum neden soğudum bilmiyorum. Konuştuğum bir çocuk var. Neyse bilmiyorum boşanmak istiyorum aslında ama kocam da çok mutlu , çok üzülecek gerçekten benim böyle düşündüğümü bilse. Mesela dün ben yatarken bana sarıldı seni çok seviyorum, sensiz yapamam falan dedi. Çok kötü durumdayım o bana baglandikca ben soguyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBir evlilikte, belki de insanın başına gelebilecek en kötü şeydir belki de. Sevdiğin, bir araya gelince çok güzel anlar geçireceğini düşündüğün insandan bir anda soğumak berbat bir şey. :/
Artık Kocamı Sevmiyorum, Neden?
Bunun birden fazla nedeni olabilir. Çiftler, sevgili iken sadece birbirini sevmek dışında dertleri olmuyor. Evlenince bir hayat koşuşturmasının içine girmek insanları biraz olsun birbirinden uzaklaştırıyor. İnsan her ne kadar eşini sevse de araya mesafe girince bir soğuma başlıyor.
Bazen de sevgiliyken insanlar, sevdiği insanın ev hayatını bilemiyor. Aynı çatı altında yaşama şekli değişik gelebiliyor. En basitinden çorabını, kıyafetlerini sağa sola atması bile insanı sevdiğinden soğutabiliyor. Ama senin oturup neden soğuduğunu düşünmen gerek. Eğer nedeni bulabilirsen yaşadığın sorunu da çözebilirsin. :)

kocamı sevmiyorum Ben kocamı sevmiyorum ne yapmalıyım?
Öncelikle eşini neden sevmiyorsun bunun nedenini bulmalısın. Nedeni bulursan aranızdaki meseleyi çözüme ulaştırmak da kolay olacaktır. Sakin bir kafayla kendini dinlemek bu dönemde iyi olacaktır.
Sorunu bulduktan sonra oturup eşinle, neden soğuduğunu açık açık konuşman gerekli. Sakin bir şekilde hislerinden bahset ve onun da seni anladığına emin ol. Birlikte çözüm yolları bulmaya çalışın.
Bu aşamadan sonra eşine ve kendine zaman tanı. Konuştuğunuz konular ya da durumlarla ilgili olarak bir gelişme olup olmadığını gözlemle. Ama bu zaman işi de dünden bugüne olmasın. İnsanın kendini toplaması zaman alır.
Bu dönemde bir uzmandan destek alabilirsin. Eşinle birlikte bir terapist ya da danışmanla görüşmek emin ol faydalı olacaktır. Çift terapileri sayesinde birçok çift evliliğini kurtarıyor. :)
Hangi yolu seçersen seç, senin için en doğru karar olsun ve bu kararın sonucunda mutlu olmanı diliyorum. İyi günler! 😇
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma. Sadece yazık edersin. Senin bu düşünceni ben bizzat eşime yaptım ve ayrıldım. Köpek gibi pişmanım şu an. Beni onun gibi hatalarımla kusurlarımla öylesine sevecek maddiyatın Msiyle alakası olmayan bi eşim vardı. Kaldı ki maddi durumumuz da iyi. Evimiz kendimizin, arabamız var iyi kötü, dağ evimiz bile var daha ne diyeyim ki sana. Ben mahvettim batırdım. Üstelik konuştuğum başka bir kadın falan yok. Aldatmadım ama sevmiyorum deyip ayrıldım. Kafama tüküreyim diyorum şimdi.
30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Bu durumu oturup konuşmalısın hatta gerekirse bir destek bile alabilirsin tıbbi olarak buna uygun olan terapiler var çözülmeyecek bir sorun yoktur. tam olarak neden sevmediğini çözümleyip ona uygun hareket etmen daha iyi olacaktır. boşanmaların yaşanması gerçekten kötü oluyor. hem sonuçları hemde doğuracağı şeyler. bence çabuk karar vermeyip. başka erkek ile konuşacağına gidip eşin ile bu durumu paylaşıp duruma bir açıklık getirmen daha iyi olacaktır.
20 Yorumla
En korktuğum şeylerden birisi.. köpek gibi severken it gibi kapıya konulmak. Evlenmek istemiyorum bazen böyle şeyler yüzünden. Çünkü ben çok fazla seviyorum sevdiğim zaman. Her bir zerresini ayrı ayrı sevip ayrı ayrı aşık oluyorum. Boşuna önce ağrıdan ölmemiş benim gibi sevenlerin hepsi bir kez daha kanıtladınız yani
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalin hiç iyi değil o konustugun çocuğun doğru çıkıp çıkamayacaginida bilemezsin belki seni kandıracak gözünü boyuyor yağmurdan kaçayım derken doluya tutulma sonra eski eşini ararsın iş işten geçer.. yok mu su pislik internet göz sağa sola bakmasa kimseyle konuşmasa herkes mutlu olur. Herkes kendi eliyle kendini kuyuya atıyor...
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBari boşanda sonra ne halt edeceksen et böyle aldatma
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bence her şeyi göze alıp boşanacaksınız yani boşanmayıp bu durumu nereye kadar sürdürebilirsiniz ki? Sürekli bir soğuma hissi olacak içinizde ve gün geçtikçe de hayattan iyice bıkar bir duruma geleceksiniz. O yüzden bu ilişkiyi daha fazla sürdürmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBosanmalisin zorla sevgi olmaz bir insanda
00 Yorumla Bunu fark etmek gerçekten zor bir durum olabilir. Ama önce şunu düşünmen önemli: Gerçekten sevgin tamamen bitti mi, yoksa sadece bir süredir birbirinize uzak mı kaldınız? Belki de sadece ilişkinizde bir eksiklik var ve bunun üzerine konuşarak çözebilirsiniz. Eğer ona karşı hiçbir şey hissetmiyorsan, bu duyguyu kabul etmek zor olabilir, ancak ne hissettiğini dürüstçe anlaman gerekiyor. Bu, aranızdaki problemleri çözüme kavuşturup, bir yol haritası çizmek için önemli.
Bazen, monotonluktan ya da günlük hayatın ağırlığından dolayı ilişkilerde bir soğuma olabilir. Belki de sadece buna bir çözüm aramak gerekebilir. Konuşarak, birbirinize karşı olan duygularınızı paylaşarak veya bir terapistten yardım alarak bir şeyleri değiştirmek mümkün olabilir. Ama eğer gerçekten bitmiş gibi hissediyorsan, o zaman ne yapman gerektiğini kendine sorup bir adım atman önemli olur. Sadece sıkıntıları görmezden gelip ilişkide kalmak, uzun vadede daha fazla mutsuzluğa yol açabilir.00 YorumlaOzaman sana bir tavsiye vereyim kucuk yasimlan😂 bu adam seni sevmis evlenmis. Benim annam hep sevdigini degil seni sevenle evlen demisti. Benim sevdiklerim hep bok cikti beni sevende cok mutlu oldum. Bir omur gecireceksin bence o diger cocugu engelle kocanla devam et farkli bir iliski kurmayi dene esinle ve acikca soyle monoton hayattan sikildim degisikliye ihtiyacim var diye. Cunku bu konustugunlada o duygu birgun bitecek
51 Yorumla- +1 yıl
Aferin 👏 valla kız
+1 yılYoruma ergenler doluşmuş yine. Fazla ilgi insanı boğar arkadaşlar. Birine bu kadar bel bağlarsanız o kişiyi de zor durumda bırakırsınız. Siz sevmeyi bilmiyorsunuz burada kadını suçluyorsunuz. Başkasıyla konuşması çok yanlış ama birisinden sıkılması normal bir şey. İnstagramdaki ergen kızların ilgi istiyoruz triplerine kanıp insanları ilgiye boğmayın 2 güne tekmeyi yersiniz.
18 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın , çok ilgili ve mesela o kadar seviyor ki l bana hayranlıkla bakmaktan yemek bile yiyemedigi zamanlar var
- +1 yıl
Bak o çocukla konuşmayı kesmelisin çok yanlış bu. En azından boşan önce. Ama ben de aşırı ilgi kurbanıyım ve artık nefes alamıyor gibi hissediyorum. Sonra kızlar ş*refsiz erkek seviyor oluyor. Yahu ayarlayamıyorlar dengeyi sonra soğuyunca bize rahat batıyor oluyor. Ben başkasıyla konuşmanın nedeninin bu baskıcı tavırlar olduğunu düşünüyorum.
Soran+1 yılÇok baskıcı değil ama aşırı ilgili , mesela senin eşin nasıl anlatır midjn
- +1 yıl
Ben evli değilim daha yaşım da küçük zaten. Ama mesela baskıcı derken kasettiğim şey sürekli bir ilgi hali işte dünyam sensin vs vs. Ben bana bel bağlanılmasını sevmem ve umursamaz erkeklerden hoşlanırım. Ama mesela o tam tersine çok ilgili kız gibi tripleri var vs vs. Bir de bunu kızların sevdiğini sanıyor🤦🏻♀️ hayatını bana göre yönlendirmesini sevmiyorum
Soran+1 yılHmm anladım güçlü erkek istiyorsun yani benim de yaşım 23 aslında erken evlilik oldu
- +1 yıl
Güçlü erkek istemiyorum yönetilen kadın olmak gibi bir düşüncem de yok ama kimseyi yönetmek de istemiyorum. Erken evlendiğin için böyle olmuş. Başta her şey çok güzel gelir insana ama sonra o ilgi insanı darlar.
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Lütfen görüş sahibi yaz bana benim de aynı sorundan yardıma ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. soğumanın nedeni genelde hep aynıdır başka birisi var sorsanız vallahi yok derler neden evlendin adamla kadınları anlamak imkansız ve o tez dersi tüm erkeklere anlatılmalı kadınlara fazla ilgi gösterirseniz sizden soğur bugün yarın miden bulanmaya başlar kocandan
00 Yorumla
+1 yılKocan varken kimseyle konuşma bir yuvsyı kurmak çok zor yıkmak çok kolay birde o konuştugun kişiye güzenme sen boşanıpta onunla evlendiginde senden istedigini hırsını aldıktan sonra başka bayanlara yanasır o kişiyle baglantını kes tövbe et seni seven eşine 4 elle sarıl
20 Yorumla
1 yılSevmiyoran oturup onunla konuşacaksın, sevmediğin birinin yanında ömür geçmez. En iyisi boşanmak.
10 Yorumla
1 yılOna karşı heyecan ve tutku bitmiş sende canım. Düzenli hayat için onunla yaşamak sadece seni cezbediyor ve onun seni sevmesi yani sevgisi seni besleyen şey. Heyecan tutku bittiyse terapiylede olmaz bu ayrılmalısın.
00 Yorumla
+1 yılYa biraz durun, toplumdan uzaklaşın. Bir şeyler bazen gelip geçicidir. Kendinizi de karşınızdakini de evliliklerde zor duruma atmayın. Hayatı birbirinize zehir etmeyin. Girer yoluna biraz iyi düşünün be.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Evli iken, bir başkası ile görüşmeyi bırakın, bir başkasını düşünmek bile fiziki aldatma ile aynıdır.
Kafanızda bitti ise bir an evvel ayrılın.
.30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sende ilgiden sıkılanlardansın bence düz hayat sana boş geliyor entrika seviyorsun gibi geldi bana ama inan ilerleyen zamanda bu görüşlerin değişecek ömür boyu pişman olacağın birşey yapma derim
20 Yorumla
+1 yılRahatlık batıyor sana senin gibi sevgiyi haketmeyenlerin sevgi görmesi üzücü daha boşanmadan başkasıyla konuşuyorsun karaktersizsin
53 Yorumla- +1 yıl
Ona rahatlık batmıyor siz hiç sevilmemişsiniz o yüzden ilgiden bunalmak size yabancı
- +1 yıl
@bunaldimama sen avukatısın galiba. Tahmin edemeyeceğin kadar çok sevildim merak etme. Ara ara bende bunalıp soğuyorum ama hayatımdaki kişiyi aldatacak kadar karaktersiz değilim. Ha birde eşi bu kadar sevmese ilgi göstermese o zaman da eşim çok ilgisiz diye yakınırdı
- +1 yıl
Aldatmak kesinlikle çok yanlış ben ilgiden sıkılmasına diyorsun sandım
Merhaba, sebepsiz olmamıştır diye düşünüyorum. Maddiyat veya senin evliliğe hazır olmadan evlenmen gibi konular hakkında biraz daha detaylı anlatman gerekiyor.
00 Yorumla
1 yılSevmiyorsun madem açıkça söyle ve ayrıl... Ona da sana da o çocuğa da böyle yazık... Anladığım öyle marjinal fikirleri olan bir kadın değilsin...
00 Yorumla
+1 yılO adamdan daha çok sen mutsuz olmayı hak ediyorsun. Evlisin başka biri ile görüşüyorsun. SOnra ben bu adamdan soğudum. yav. ondan sonra kadın cinayeti var bu ülkede damınızı tutamıyonuz ki.
00 Yorumla
+1 yılPiskolojik sorunlarin var ayrilmayi deneme hemen cocuk oyuncagi degil yani bu gerekirse git bir psikiyatristten belki geri eski haline donebilirsin yazik adama dene bence eski haline donmeyi olmazsa yapcak birsey yok al karsina konus boyle boyle beraber cozun cozulmezse o zaman sahet ayrilmak istedigini soyle yazik yani yuvani yikmamaya calis
00 Yorumla
+1 yılO dedigin adami seviyorsan bosan onunla evlen hem kendine hem kocana yazik kocanda birini bulsa sana soguk davransa ne yapardin ona gore hsreket et bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNankörsün sen nankör kıymetini bilin bie eşiniz var sahip çıkacak seni çok seven allah herkese nasip etmiyor evlenmeyi yuva kurmayı kıymetini bil kıymetini
40 YorumlaKonuştuğum çocuk var ne demek ya? Sen evlisin evli! Bu ne rahatlık bu ne acımasızlık? Hiç mi utanman arlanman kalmadı?
30 Yorumla
+1 yılbence kendi kendini bir dinle ne istediğine karar ver ya da bu konuda birilerinden fikir al...çünkü şu an sanki bir ikilemde gibisin..
10 Yorumla
+1 yılRahatlık mı batıyor bacım
Sövse dövse daha mı iyi
Evlenmeden önce aklın nerdeydi20 Yorumla
1 yılGelen gideni aratır sevene sahip çık şu an sana o çocuk tozpembe görünür pisman olursan artık bu düzeni birdaha rüyanda bile göremezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGerçekten slksiniz ya şöyle bi adam zor bulunur onunda elinize gelince değerini bilmiyorsunuz mk bokta boğulun ayrica boşanirsan o adami o kadar çok arayacaksin ki…. O adamin ilki felan misin yoksa sen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Çünkü başkası bulmuşsun gözün doymuyor o konuştuğun çocukla da olmaz ayrılıp free olmalısın evlilik taşıyamıyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkocanın hakkına girme daha fazla
ilerde çok üzülürsün
geç karşısına boşanmak istediğini söyle00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafanı topla. O konuştuğun çocuk yüzünden oluyor. Aklın karışıyor çünkü. Ayrıca o çocuk evli oldugunu bilip konuşuyorsa " ga vatttir" sen de evliyken o adamla konuşuyorsan ne olduğunu aynaya bakıp anlarsın zaten. Hadi kolay gelsin.. meşe odunu 🤗
30 Yorumla
+1 yılSenin gibiler yuzunden dunya cekilmez oluyor. Kocan seni cok seviyorsa cok mutluysa neden gidip biriyle konusmayi sectin onda ne bulamadin.
20 YorumlaSenin gibiler var olmamalı
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılMadem hayatında başkası var artık kocanı sevmiyorsun o zaman ne sen üzül ne de o
00 Yorumla
1 yılBaşka bir erkekle konuştuğun için kocandan soğuyorsun. Yazık..
Emin ol pişman olacaksın..10 Yorumla
1 yılyazık adama. kadınlara çok değer verirsen olacagı bu. hiç şaşmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
1 yılmaalesef bitmiş senin kafanda yapacak bir şey yok zamanını harcama adamın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sen artık başkasını istiyorsun
O sana daha çok çekici geliyor
O da sana soğuk davransa ilgin artar00 Yorumla
1 yılİstesen de istemesen de vakti gelince boşanacaksın.
10 YorumlaPeki kocanın hayati... Senin gibi duygu ve insanlık fakirleri deff olup gitmeli.😡
26 Yorumla- +1 yıl
Peki ya o kadının hayatı? Sevmediği birisiyle bir ömür geçirmek zorunda mı? Aldatması yanlış ama sırf o seviyor diye o da mı sevmek zorunda? Fazla ilgi insanı bunaltıyor anlayın artık
- +1 yıl
Aldatmak yanlış ama soğuyabilir herkes birbirinden anlayın abi bunu. Siz şu instagramdaki ergen kızların lafına bakıp bizi ilgiye boğunca biz mutlu olmuyoruz darlanıyoruz. Kadın yemek yerken bile hülyalı hülyalı bakıyor sürekli sensiz yapmam edemen dediğini söylüyor. Birisi sana bu kadar bel bağlasa hoşuna gider mi? Benim gitmezdi şahsen kimse hayatını benim üstüne kurmasın
- +1 yıl
Yahu ayrılırlar da adamın hayalleri alt üst olmasın diye o kadın onunla evli kalmak zorunda mı? Herkes herkesi aynı ölçüde sevemiyor işte bir anlamıyorsunuz bunu. Birisini ne kadar sıkarsan o kadar kendinden soğutursun
+1 yılYuvana sahip çıkmak yerine neden
Bozma yolundasın ki00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek yoksa aşk yoksa aynı evde iki yabancı olmak acı verir
10 Yorumla Sebep belli işte konustugum biri var demişsin. Bahane üretme... 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKonustugun kisi soğutuyor seni kocandan. Muhabbeti kes
00 Yorumla Değerli bir şeye sahipsin bir çırpıda çöpe atılmaz, ilişki danışmanına gidin ya da seni neyin uzaklaştırdığını anlamak için içine dön. Veya mutluluk batıyor olabilir tek başına da psikolojik yardım alabilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılYani onuda severek evlenmedin mi ne olduda soğudun yarin bir gün diğerinden Dr sogursun
00 Yorumla
+1 yılKocana eski sevgilisinden şu söz :
Sizi canınızdan çok seven insanları kırmaya devam edin. Yılmaz Güneyin dediği gibi ;Bi gün sevilmediğin bir yürekte kim vurduya gideceksiniz :)
(Sende alınabilirsin bu sözü üzerine öylesine yazdım)00 Yorumla
+1 yılKonuştuğun kişi yüzünden soğumuşsun yazık etme derim
Konuştuğunu bırak zaten adam olsa evli kadınla konuşmaz
Yazık etme ilerde pişman olursun silkelen ve kendine gel20 YorumlaSen konuştuğun çocuk yüzünden kocamdan soğudun ama yapma derim o konuştuğun kişi seni sadece yatağa arma derdindedir ama kocan senin için herşey yağar biraz o kişiyle ko uşmanı kes derim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZaten yapabileceğin en büyük kötülüğü yapmışsın ve başkasıyla konuşuyorsun.. Bunun üzerine birde onu düşünüyormuş gibi davranmayı bırakıp, kendisini senden kurtarabilirsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşan yani zorla bir hayat içinde olup yaşamaya devam etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yani bu şekilde çok gitmez, ona da sana da yazık oluyor olabilir.
00 YorumlaSeninki sevmemek değil değişiklik olsun istiyon sen kaşınan yerlerin var
00 YorumlaDemekki kaçsa kovalasan seveceksin bence onsuz bir tatile çık
00 Yorumla
1 yılSebebi nedir hanfendi konuşmak isterseniz bu konuyu mesaj atabilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı sorunu yaşıyorum yıllardır.
26 Yorumla- +1 yıl
Çözüm ne?
Soran+1 yılEe ne yaptın nasıl geçti hayat?
Cevap sahibi+1 yılMutsuz geçti, hala yakamı kurtaramadım.
Seni çok seviyorum diye ağlıyor bırakamıyordum acıyordum ama artık boşanma kararı aldım.
Soran+1 yılKaç yaşındasın?
- +1 yıl
Geç değil değil mi
- +1 yıl
Gizli ise bisey olmaz sakin yakalanma
1 yılNeden soğudun ne yaptı adam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDurumu yormadan konuyu kapasan. Çok düşününce bir yere varamazsın
00 Yorumlasonradan da başına geleceklere hazır ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılÇocuğunuz var mı peki.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka gibisiniz vallahiii
00 Yorumla
+1 yılAma nedeni ne illa bi sebepi vardır
00 YorumlaBaşka birisini bul adamida yorma bu kadar a..
00 YorumlaCinselliği nasıl yaşıyorsun sevmediğin biriyle?
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım