Kocamı artık sevmiyorum, hatta aldatınca pişmanlık duymuyorum. Ne yapacağım?

Merhaba 29 yasindayim kocam 26 yasinda edebiyat ögretmeni 1 bucuk yasinda kizim var kocam fiziksel olarak 35 sanılsada dusunceleri hâla çocuk gibi. Ben özel bir sirkette dış ticaret müdürüyüm maddi olarakta daha iyiyim ondan yani.
Evlendiğime , her ne kadar kocam yakisikli, iyi kalpli ve komik biri olsada pismanim. Ailesi ilede aram bozuk bana batılı diye isim taktilar.
Gorusmuyorum eşim gorusuyor birde güzel doldururlar onu ve surekli ailesi sebebiyle kavga ederiz en son kavgada sen gercek bir erkek değilsin hâla kucuk bi cocuksun bu çocuga babalık yapamiyorsun dedim, seninle evlenerek nasıl bir aptallık yaptim nasil goremedim senin gercek yüzünü dedim oda baya sinirlendi gitti ağlayarak nereye gittiyse dönmedi eve o gece.

Bende evlenmeden önce gorustugum 48 yasinda bir adam vardi bekar yalniz biri ama yasini hiç gostermez bakımlı , kaslı maslı bi adam yakisikli, karizmatik , zengin, güclü biri. Hep aklimdaydi bende sosyal medyadan ona yazdim konuştuk uzun uzun sabaha kadar.

3 4 gun sonrada buluştuk şirketten izin aldim önce disarda gorustuk sonra onun evine gittik cok güzel bahçeli bir evi var bahçeyi gösterecekti güya işte kızın burada oynar falan dedi, aramizda bir sey gecmedi sadece cikarken beni dudağımdan öptü bende karsilik verdim ilerlemek istesemde o an yapmadım sırf onunla gorusmek için izine ayrıldım.

Kocamla konusmuyorum, kizim olmasa bugun bosanirim , barismak icin bir kac kez yemek yapıp çagirdi ama ben cevap vermedim ayni yatakta yatmiyorum. Bu evlilik eziyet oldu bana nefret ediyorum ondan, boşanmak istedigimi soyledigimde kabul etmeyecek cunku cok kez soyledim, aldattigimi soyleyemem o anki tepkisini kestiremiyorum olgunlasmadgi icin abartili bir tepki verebilir. Beni kınayacaksiniz tahmin ediyorum sen annesin nasil boyle seyler yapiyosun diyip yargilayacaksiniz ama acikca yazdim ne varsa, bu sekilde acık baska hic kimseye anlatamam.
Güncellemeler
+1 yıl
Konuştum boşanmak istedigimi artik birlikte yasamamizin dogru olmadigini evden ayrilmasini istedigimi soyledim, kotu ayrilmayalim dedim. Nisanda askere gidecek ben askerdeyken o 6 aylik surede iyice dusun hemen karar verme dedi gitti.
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme tüm yasadiklarimi anlattim , evine gittiğime kadar. Kendinden utanmiyosun kizindan da mı utanmiyosun dedi Kocanı bırakıp ona gidersen senin guzune birdaha bakmam dedi, evi başıma yıktı , o adamdan bi türlü kurtulamiyorsun , kocanin elinden bi kaza cıksa yine biz yanacagiz gidersen beni, babanı kardesini unut sen gibi evladimiz olmamis sayariz dedi, bana söz verdirdi herşeyin üzerine ve çok agladı , çok üzüldüm bende ve mecbur kabul ettim.
Kocamı artık sevmiyorum, hatta aldatınca pişmanlık duymuyorum. Ne yapacağım?