Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kocanı değil onu dolduran ailesini sevmiyorsun. İlk evlendiğin zaman ona karşı duyguların böyle değildi. Ailesiyle aranı düzeltebilirsen, yuvanı yıkmamanı tavsiye ederim. 48 yaşında olan adamdan da sana hayır gelmez. Seni bedeni için istiyor, genç bir dul bulmuş, elinde oynatır seni. Eğer egolu birisiysen, adamın bahçeli evine git, kocanın edebiyat öğretmeni olmasını da küçümse, çocuğunun hayatını da tehlikeye at. Seçim senin.
11 Yorumla
Soran+1 yılCocugum hayatini neden tehlikeye atayım ki? Bunu asla yapmam.
Kocamin ailesi ile barismak degil ayni ortamda 5 dakika dahi bulunamam nefret ediyorum onlardan. Kocamda onlara uyuyor cunku bir agirligi yok hic bir yerde.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen anneden önce insan olmak zorundasın ruhlarınız bozuk sizin gibilerin gelde yaşa bu rezil dünya da insan insana hayatı zehir etti adamın ne günahı var zorla mı evlendirdiler seni madem evliliğin ne demek olmadığını bilmiyorsun tasiyamiyorsun ne diye evlenip adamın hayatını mahvediyorsun birde çocuk yapmışsınız çocuğun ne günahı?
ALLAH sizin gibilerine hiç bir zaman rahat bir yaşam sürmenize izin vermesin kusura bakmayın ama bunları hak ediyorsunuz
Bu tarz yasantilarda erkeklerin cinnet geçirip neden cinayet işlediğini gerçekten anlıyorum çünkü kabul edilir bir şey değil bunlar karşındaki insanın yaşama hevesini calmaktir hayata kusturmektir 😒14 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim kocam bana zarar verse hakli mi? Siz ne sacmaliyorsunuz ya. O beni aldatsa ben hic bir sey yapmam önüme bakarım
Evet cocuğumun bir suçu yok ama o yine babasini gorecek bosandigimizda da yine zaman gecirecekler.
Ben sadece baskasini seviyorum kocami sevmiyorum zaten resmi olarakta hayatimdan cikaracagim belki şu anlık hata gibi gorunuyor ama bosandiktan sonra normallesecek hersey sevmedigim bi adam icin ömrümü gelecegimi silemem ve baskasini severken bunu yapmam cok daha zor.
Cevap sahibi+1 yılBir şey yapacaksanız resmi olarak her şey bittikten sonra yapmalısınız siz hala evlisiniz birde o beni aldatsa demişsiniz aldatmak bu kadar doğal mi ya gerçekten şaka gibisiniz neyse ne istiyorsaniz onu yapın hayat sizin şunu unutmayın o seviyorum dediğiniz kişiyle fazla sürmez onu da bilin
Soran+1 yılBeni aldatsa evet umrumda olmaz ne yapayim yani kendimi mi öldürmeliyim ona ya da sevgilisine zarar ki vermeliyim umurumda olmaz demek ki beni sevmiyormus diyip yoluma bakarim ama o benim gibi dusunmez. Uzun mu surer kisa mi bilmiyorum yillardir unutamiyorum hep kalbimde aklimda o var.
Cevap sahibi+1 yılCidden sizin gibileri anlamak imkansız neyse konu kapanmıştır benim için
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu zihniyet virüs gibi oldu.
Sizin gibiler evlilik denen
kutsal kurumun içine etti.
O yüzden evlenmiyorum.
O kadar masrafa borca gir.
Sonra cocuk yap.
Karın seni aldatsın vay ammuhagoym.
Hayır sevmediysen adam gibi boşan.
Aldatmak ŞEREFSİZLİK !!!
Kadını Erkeği Yok Anlayın Bunu !!!
Senin kocan olsam Seni rezil etmek için
herseyini almak için önce adliyede savasır sonrada yüzüne okkalı bi tane cakardım.
Cünkü o nikah gunu verilen söz kutsaldır.
Sen kutsalı çiğniyorsun. İhanet ediyorsun.
Sizin gibiler İyi adamları HAK ETMİYOR🤬16 Yorumla
Soran+1 yılHadi diyelim cogu cumlenize hak verdim tek taraflida olsa ihanetin kotu bir sey oldugunu savunuyorsunuz tokat hariç.
Kocamın iyi bir adam olduğunu nerden cikardiniz?- +1 yıl
Tokat için agır olabilir ama hiç kimse ihaneti hak etmez İnsam gibi boşanmak isteyebilirsiniz Eger karşı taraf ısrar ediyorsa Siz evden gider Davanızı açar Sonra birlikte olmak istiyorsanız olursunuz Bu kadar basit
- +1 yıl
Yani boşanmadan dava bile açmadan aynı evin içinde nasıl yaşayıp nasıl aldatabiliyorsunuz anlamıyorum
Soran+1 yılBu aksam bosanacagimi soyleyip evden gitmesini isteyecegim.
Soran+1 yılEn kisa surede de bosanacagim kararimi verdim.
- +1 yıl
Aklın yolu bir
+1 yılEskiden bilmiyordum hayatta yaşadığımız herseyin bilinçaltının bir etkisiyle olduğunu. Bunu çok okuyarak ve uygulayarak öğrendim. Evlisin bir yuvan ve çocuğun var. Büyük bir hata yapmadan ve yanlış bir karar vermeden önce access bars yaptır. Epson açtığım 2. konuda var. İyi öğren ve uygulat. Hem mutluluğun hem hayata bakışın değişir ve yeni mutlu bir sen olursun. Belki bir belki iki üç seans yeter sanırım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, boşanmanız lazım yani kabul etse de etmese de siz kararınızın arkasında durmalısınız çünkü bu evlilik gittikçe daha da kötüye gidiyor ve aranızdaki ilişki giderek daha çirkin bir hale geliyor. O yüzden ne yapıp ne edin artık boşanın ve siz de hayatınıza bakın, o da hayatına baksın. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
22 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelce otur konuş hani birazcık zekanı geliştir diye
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Bosanacaksin o zaman ne yapacaksın başka
10 YorumlaBelliki eşinin ailesi yüzünden aranızda sorunlar başlamış ve devam etmiş. Önce eşinle konuşsanda eşin ailesi ve senle olan dengeleri bi kursaydı sanırım böyle olmazdı. Ama yanlışı sen yapıyosun kocan sana kızıp küsüyo ama sen kızdığında yaptığına bak. Baştan bi boşlulda kararsızsın ki sen. Eşinle diyaloğun hemen başka arayışlara gitmek belki doyumsuz hırçın bi karakterin var karşında güç görmek istiyosun.
Önce ne istediğine bile düşünüp karat vermeden yaptığın yanlışa bakve çocuğun var onunla berabee yaşayacaklarına.
Sakin ol yaptığın hata demiyorum yanlılın farkına var eşinle otur konuş bifikir olun oda aile ve sen dengeleri kursun mutlaka aranız düzelecek. Öyle aile hayatını kestirip atmakla hayat farklı dizenlere sokulmuyo115 Yorumla
Soran+1 yılDenge kurmak bir yana ailesiyle birlik olup beni cekistirdigime eminim kocamin bir agirligi olamaz hic bir yerde. Yaptigim hata boyle bir adamla evlenmek oldu tek iyi yanı kızım. Onun bana küsmesi darılmasi tripleri umrumda degil artik tek kelime konusmuyorum ayni evin icinde fisir fisir annesiyle hep telefonda sormuyorumda o gelmeden de cocugu uyutup odama geciriyorum yuzunu gormemek icin.
- +1 yıl
Hata yanlışla kapatılmaz. Yazdığın yanıttaki hiddetin bile farkımdamısın şu an fena sinirlerin bozuk önce sakinleş derim. Bi süre eşinle küsde kalabilirsinde. Sonra onunla otur konuş o dengeyi kurmak zorunda sen etkili olamıyosan etkili olacak bi yakının akrabanız ya da aile dostunuz birinden destek al derim
Soran+1 yılOnun ailesi anlamaz annesi neredeyse altina bez baglayacak oğlunun
Kocamda annesine kardeslerine birsey diyemez araba alirken bile ona sorar gider ikisi bakar bende sinirlendim alacagin araba alt segment bi arac neyini bu kadar yorumlayip tartisiyorsunuz dedim annesi arkamdan bagirdi orada bile birsey demedi annesine.
Soran+1 yılYani düzelmez o sadece bunlarda degil sorun adamin arkadaslari bile ergen resmen.
- +1 yıl
Tamda bahsettiğim o işde. Annesine annesi eşinede eşi olduğunu hissettirecek herkese öyle davranacak. O dengeyi kuracak birinin tepkisini diğerine yansımayacak. Bi anda olmaz kendisi kabullenip biraz zaman alır.
Bu arada sende sakinleşmiş olur evliliğini kırtarırsın öyle her kızıp sinirlenmeye hoşlandım diye birine gidip basitleşmeki diğer kişi seni araç olarak görüp basitleşirmesin. Hadi ayrıldım gittin ona. Oda zamanla düşünmicekmi evdekş azcık tartışmayla bana koşuyodu biz tartışsak kime gider acaba diye
Soran+1 yılBeni taniyor o öyle bir sey dusunecegini sanmiyorum ben evlenirken de aklima gelirdi o ara ara ama bu denli yoğun degildi duygularim ona karsi.
Yani kocami tanimadiginiz icin ailesi öldür dese gelir beni öldürür o derece vahim durum.- +1 yıl
Madem ki birbirinizi böyle tanıyıp sende ona koşacak kadar arzuluyodun ne diye evlendin başkasıyla. Yargılamıyorum burayı geçelim.
Eğerki sölediklerin farklı olsaydı. Eşinle sorunları anlatıp gururun kırılıp artık dayanamadığını çaba göateremeyip bittiğini filan sölesende maddi imkanın var kızın ve kendin için yeni bi hayat kurup ayrı yaşamak istediğini anlaysaydın herkes seni haklı görür ve bi kaç kişi belki yürürdü burdan. Ama bu yaptın gerçekten hayatını ileride çok daha zorlaştırıcak. Yinede karar senin. İyi geceler - +1 yıl
Ben sunu anlamiyorum 29 yasinda is guc sahibi bi kadin cocugu var kocasi var genc yakisikli sizcede her sey mukemmel gibi degil mi? Devaminda ama aldatiyorum kimle 48 yasindaki bi adamla adamla öpüstuk beni cok istiyor zengin ve guclu bosanip ona gidecegim adami bu kadar kolay harcarsan pisman olursun havada kaparlar sonucta meslegi var
Soran+1 yılBen kararimi Şu an daha netim bosanacagim bu kesin bu aksam konusup evden gitmesini isteyecegim daha sonra yoluma devam edecegim cocugumla istedigim insanla.
Soran+1 yıl*kararımda
Soran+1 yılOlmam umarim ama istedigim hayati yasamak istiyorum sadece.
Soran+1 yılIyi de baskasini sevmesem bu dediginiz mantikli Şu an baskasini seviyorum boşanmamında ana sebeplerinden. Herkesi karsima alacagim ama bu boyle degistiremem vazgecemem artik.
Eşini aldatacak duruma kadar geldiysen ve bu durumdan hiçbir şekilde rahatsızlık duymuyorsan yapılabilecek pek bir şey kalmamış demektir. Sizin ayrılmaktan başka çareniz yok. Aksi takdirde birbirinize karşı olan saygınıza kaybedip daha kötü olaylara sebebiyet verebilirsiniz. Yol yakınken ayrılın, bitsin.
20 Yorumlaaranızdaki sorunların hiçbir şekilde çözüleceğini düşünmüyorsan boşanmalısın. çocuğun için uzun vadede en doğru seçim bu olacaktır. dünyadaki boşanan ilk çift olmayacaksınız, son çiftte olmayacaksınız. yıllarca mutsuz bir anne baba ile yaşamaktan kurtulur en azından. sende hayatını yaşarsın dilediğince. ama ilk seçeneğinin tabi ki hala seviyorsan ve durumların düzeleceğine inancın varsa evliliğini kurtarmak olmalı. kararını verirken o adama da güvenme. erkekler istediğini elde edene kadar her türlü mavi boncuk dağıtır, vaatler verir...
10 Yorumla
+1 yılKocandan boşandıktan sonra uğruna kocanı boşadığın adamla işler planladığın gibi gitmeyecek maalesef. O adam seninle gününü gün edip sıkıldığında bırakacak seni. Hadi evlendi diyelim 3-5 yıl sonra cinsel hayatı olmayan ilgisiz bir kocayla eski eşinden ayrılmanın pişmanlığını yaşayacaksın. Kocanın kötü olduğundan değil aklında başka bir adam varken birisiyle evlenmenin sıkıntısını yaşıyorsun sen. Eşinin beğenmediğin yönleri aşılamayacak şeyler değil
16 Yorumla
Soran+1 yılHakli olabilirsiniz ama ben onu seviyorum hep sevdim bu evlilik benim icin katlanilamaz bir acıya dönüştü. Aklimda kalbimde baskasi varken kocami ve onun dertlerini cekmek istemiyorum. ne olursa olsun ne getirirse getirsin onunla olmak istiyorum ve tabi ki cocugumla.
- +1 yıl
beklicek misin askerden gelene kadar
Soran+1 yılHayir tabi ki.
- +1 yıl
boşanacaksın yani?
Soran+1 yılEvet o askerdeyken dava nasil sonuclanir bilmiyorum ama anlasmali olursa hemen biter diye dusunuyorum
- +1 yıl
hakkınızda hayırlısı olsun
Hikayeyi okurken nedense 48 lik abinin övülme kısmını abartı buldum; yok kaslı kuvvetli yok zengin ve bahçeli evi var.. sanki aldatılacaksa böyle kendinden 20 yaş büyük bir adam için aldatılır gibi bir alt mesaj veriyor. onun haricinde her evliklikte olabilecek sorunlar gibi kompozisyonun öyle abartı nefret edilecek bir durum varsa çocuk neden yapılır vs vs neyse işte hayırlı olsun yeni sevgili!!
11 Yorumla
Soran+1 yılÖvülmeye değer biri kesinlikle ama eşimle arasindaki farklarinda daha rahat algılanabilmesi adına detaya daha cok girdim.
+1 yılMadem maddi manevi ayrımlarınız var ve sen bunu zihninde büyütüyorsun ayrıl gitsin. Çocuk var demek yanlış bir düşünce, o çocuk bu dışlanmaların ve ayrımcılıkların gölgesinde büyümesin. İlk fırsattı sıkıntılarınızı masaya yatırın ve ayrılma kararı alın. Bu evlilik çoktan bitmiş vesselâm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende senle benzer durumdayım çocuğum olmasa bi dk durmam boşanırım o kadar bıktım ki evlilikten. deli gibi sevdiğim bi ruh eşim var ona kavuşmak istiyorum lakin çocuk yüzünden bırakamıyorum. hayatım o kadar eziyet haline geldi ki intiharın eşiğinde geziyorum içinden çıkamıyorum. biz ne desek boş zira çocuk aradaki en büyük sıkıntı. işin çok zor
11 Yorumla
Soran+1 yılBosanacagim geldiginde konusacagiz
+1 yılBerbat bir kadınsın 48 yaşındaki adam seni kabul edermi sanıyorsun onla mutlu olabilir mısın baban yaşında adam eşin seni seviyor bence düzelebilir sorunları var birde evli bir kadınla görüşüyor o adam sana sadık kalabilir mı? Dostum çok kötü bir yola girmişsin üstelik çocuğun var seni aldatmayan bir eşin var birde boyle olduğunu biliyorsan nasıl. niye evlendin?
113 Yorumla
Soran+1 yılEvlendim iste olan oldu pismanim zaten soyledigim gibi.
Soran+1 yılOnunla mutlu olacagimi dusunuyorunlm
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun nesil farkı var anlayış farkı var adam zaten 10 sene sonra çöküp gidecek ama sen gençsin çok kötü bir durum ama eşinle konuşup terapiye git derim
Soran+1 yılBen kocamı hic sevmiyorum artik önceden de buyuk bir aşkla bağli değildim ama yinede birazda olsa sevgim vardi oda tükendi. Ben butun aşkı sevgiyi her seyi diger kisiye karsi hissediyorum başkasi ile evlenip cocuk sahibi olsam da bu hic degismedi bende.
- +1 yıl
Evlilik önceside mı tanıyordun o adamı
Soran+1 yılEvet sevgilimdi
- +1 yıl
Ne buluyorlar anlamıyorum kaç yaşında heriflerde o zaman niye evlenmedin peki
Soran+1 yılO zaman ailem karsi cikti yasca buyuk oldugu icin.
Soran+1 yılAma evlensemde hatta cocuk sahibi bile olsam onu bir gun bile aklimdan cikaramadim
- +1 yıl
Peki neden şimdiki eşinle evlendin zorunda değildin
Soran+1 yılHayatimi belki yoluna koyup gecmisi unuturum diye
- +1 yıl
Durum çok kötü en başta o adamla evlenmenin yoluna bakmalıydın şimdi birde çocuk var O adamın ise gördüğümüz kadarıyla bir suçu yok gerçekten ilk başkanını unutamadım diyorsan unutamıyorum diyorsan onla devam et ama birilerinin vebaline girdin bunu unutma
Soran+1 yılBelki de oyle ama ddigim gibi onu seviyorum unutamiyorum hep aklimda bu sekilde bu evliligi yurutmem onada haksizlik.
+1 yılHaklısın. hayat devam ediyor istemediğin biriyle ne kadar devam ettirebilecek sin hayatini. herkes için bu böyledir ama bosanmanda fayda var bence. gunaha girmemen acisindan
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet kararimi verdim cesaretimide topladim bu aksam konusacagiz bosanacagimi soyleyecegim en kisa surede de bosanıp yoluma bakacagim.
- +1 yıl
Aldattığını söyleme. hakkinda hayırlısı olsun. en doğrusu bosanman zaten. bosanip yoluna bakman en doğrusu. nereye kadar böyle devam edebilirsinki.
Soran+1 yılBaskasini sevdigimi belki soylerim belki soylemem bilemem Şu an kestiremiyorum eger reddedip baski yaparsa soylemek zorunda kalacagim yani gorustuk demem belki ama ona hâla asigim seviyorum unutamiyorum derim.
- +1 yıl
Oyle dersen daha kötü olur bence. bsskasini karıştırma derim. yoksa adını çıkarır aile arasında. sana kötü dönüşü olur
- +1 yıl
Ailenede hak vermek lazım. valla zor bir durumun içindesin mecbur duracaksın gibi geliyor. yapscak bir şey kalmadı
Soran+1 yılEvet maalesef 😒
- +1 yıl
@Simge9993 öylede yapacak başka birşeyi görünmüyor
+1 yılBaşkalarının kınaması önemli değil ki? Senin hayatın sonuçta. Çocuğunun babasını şöyle kötü böyle kötü diye anlatman yanlış. Erkekler kaç yaşına gelirse gelsin hep çocuk gibiler bence😂 o adamın maddi yönü ilgini cekiyor ama onu bu adam anlamayacak mı? Eşinden boşanıp onunla evlendin diyelim para göz bir insan olarak nitelendirecek bir gün illa ki seni.
Yaptığın yanlış. Sen şu an evlisin. Bosaninca istediğin haltı yiyebilirsin ama çocuğunun babasına yaptığın hiç hoş değil.12 Yorumla
Soran+1 yılEsimden, sadece onun maddiyati icin bosanmadigimi bilir cunku zaten onunla bi geçisimiz var birbirimizi taniyoruz.
48 yaşında kaslı adam 😮 @HardChoice abi bir gelsene troll e bak sende gül 48 yaşında kaslı yakışıklı adam varmış 😄
35 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur kanka ben 52 yaşındaki adamı 30 zannedip ahbabım gibi davranmıştım :D
Soran+1 yılSen nerde yasiyorsun? Bastonlu dede mi olacaktı.
Kenan imirzalıoğlu'da 50 yasinda biri örnek vermek acisindan söyledim.
Soran+1 yılKocami sevmiyorum. Onunla olmak istemiyorum.
Bu aksam dersten döndüğünde konuşacağım bosanmak istediğimi söyleyip evden gitmesini rica edeceğim konuşmanın gidişatına göre belkide başkasını sevdiğimide soyleyebilirim bilmiyorum şu an ama kesinlikle boşanacağım.
Boşşanmaların nedeni eşlerin eş olarak başlayıp sonradan birinin kendini geliştirip diğerinin aynı kalmasından dolayıdır.
Eğer ki bu evlilik bir yük olmaya başladıysa kangren olan parmağı erken kesmen gerekiyor.
Boşanmaktan başkada çaren yok değilse öyle bir batağa saplanacaksın ki çırpındıkça daha dibe çekecek seni.
Senin hayatın senin kararın.00 Yorumlasen kocandan yasca buyuksun , onu cocuk gibi gormen normal.. seni para etkilemis anladigim. ama 48 yasindaki erkekten pek cnslk bekleme.. o yuzden sadece opmus😂Soyleyeyim.. ayrica adam seni bosattirip evlenecekmi sence... ayrica ne munasebet cocugun burada oynar falan.. yani kisaca bence sacmaliyorsun. Kendine gel.
02 Yorumla- +1 yıl
Hahahha buna güldüm 😅 adam da evli bi kadinla eski sevgilisi dahi olsa nasil gorusebiliyor ayip degil mi? hatta kadina tamamen göz koyup kizin sen ben bu evde yasariz demeye getiriyor. Bunlar bosanirsa o kucucuk cocugusa babasindan ayirir gorusturmezler valla bu hayatta her sey para guc olmus tutarlar en iyi avukat ordusunu hallederler.
- +1 yıl
@Simge9993 o 50sine dayanmis adamdan kurtul.. sacmalamissin.. esine sahip cik degilse gercekten cok pisman olursun. o zengin guclu adam emin ol eger seninle evlenmek isteseydi bekarken sen ne yapar eder evlenirdi. ve emin ol eve attigi onlarca kadindan birisindir. ustelik 50sine dayanmis birinden erkeklik bekleme. net soyluyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazıyı sonuna kadar okudum. Eşin ile aranızdaki muhabbet azalmış hatta kaybolmuş veyahut eşin seni aldatmış sadakatsizlik yapmış olsa bile cinsiyetin ne olursa olsun bu şekilde muamele yapamazsın
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten sorunda o ben onu sevmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorsun diye onu aldatamazsın
Cevap sahibi+1 yılHerşeyin bir yolu var
Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Adama erkek olarak çekim hissetmiyorsun net belli ayrıl yani. olay yaş vs değil. Ailesi de değil. Olay erkek olarak görmemen. Tiksinti hissediyorsun muhtemelen yani ezik olarak görüyorsun. Yapacak bişey kalmamış. ayril
10 YorumlaAranızda bir şey geçmedi sadece öpüştünuz ne kadar güzel. Hiçbjr şey geçmemiş evet. Sen tamamen egoistsin maddi açıdan kendini güçlü hissetmen senin egonu tavan yaptırmiş güç hastası birisin ve acilen psikolojik destek almalisin.
219 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😁
Ya guluyoruzda adama da yazik dusunsene evlisin cocugunun annesi baska bir adamla öpüşüyor ve ilerlemek istesemde o an yapamadim diyor sevişecek yani ama senle ayri odalarda farkli yataklarda yatiyor yazik valla. Umarim adamda askere gitmeden bosanmayi hemen kabul ederde kurtulur her ikiside. - +1 yıl
@Simge9993 Görünen köy kılavuz istemez. Bu kadının ne olacağı önceden mutlaka belli olmuştur. Adamın her şeyi teslim etmesi çok kötü olmuş. Şimdi olan çocuğa olacak. İlk 3-4 sene çocuk yapılmaması gerek bu yüzden bir de evlenmeden önce mutlaka bir psikolojik testler uygulanmalı bu kadar egoistçe davranan güç delisi birisi Allah kimsenin başına vermesin 😂
- +1 yıl
Kendisi daha mevkii sahibi diye altta yorumlardan ona işide ben buldum diye belirtmis , kocasi ve annesine aldiginiz araba alt segment ne diye bu kadar tartisiyorsunuz demis kaynanasida bagirmis kocasida onu savunmamis😂 abla ne arabasi aldilar cok merak ediyorum bide senin aracin ne?
Bencede ipleri eline cok vermis yasindan dolayi bence ama cokta yok 3 yastan bisey olmaz aslinda birde kocasiyla hep küs kocasi cinsellik istemiyor mu hic birde askere gidecekmis buna nasil engel oluyor adam onuda cozemedim pısırık baya. - +1 yıl
@Simge9993 Bunun devamında ne olcagini soyleyeyim ben. 1- Bunlar boşanmaz nedeni ise başka erkek bunu çekmez 2- Sevgilisi ile sevişip ayrılır pişman olur kocasına yanaşır sonra onu ezer. 3- Başka birisini bulur sadece öpüşür bir de hamiledir o esnada eski sevgilisinden bunu duyan yeni sevgilisi ayrılır. Çocuğu da kocasından diye inandırır. O adam sonsuza dek bunu sever kadında sonsuza dek aldatır. 3 sezonluk yaz dizisi çıkar bu kadının anlattıklarından
Soran+1 yılSaçmalamayın bir şey tahmin ettiği , anladığı falan yok o kadar da uzun boylu değil..
Soran+1 yıl@Simge9993 Ağrı'lı
Soran+1 yılNeden 😄?
+1 yılAnneliğin sadece seni ilgilendiriyor gerisi bizlere kalmadı fakat evliliğinde bu kadar büyük sorunlar varsa boşanmayi düşün kızın için endişelenmene gerek yok gibi sonuçta babasıyla ve annesiyle görüşmeye devam edecek boşanmak dışında aile terapisine gidebilirsiniz belki sorunlarınız orada çözülür
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence sizin evliliğiniz fiilen bitmiş zaten. Çünkü saygı yok aranızda.
Askerliği beklemeye de gerek yok, boşanma davasını açmakta gecikmemeni tavsiye ederim.10 Yorumla
+1 yılBunlar hep poligaminin etkileri. Tercihlerinizde bir sorun yok ancak boşanacaksanız bu süreci adil bir şekilde ve olgun bir tavırla yönetmeniz lazım. Yeni sevgilinizi çocuğa yeni babacık olarak da tanıtmayın. Sevgiler.
11 Yorumla
Soran+1 yılPoligami ild ilgisi yok sadece bir kisiyi seviyorum ve onunla olmak istiyorum o kadar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. "aldattigimi soyleyemem o anki tepkisini kestiremiyorum olgunlasmadgi icin abartili bir tepki verebilir." Bunu yazan kendini olgun saygın vs mi sanıyor? Sen boşan kocandan çocuğu da ona ver, senden daha iyi yetiştirir.
01 Yorumla
Soran+1 yılCocugumu benden daha iyi kimse yetiştirip sevip düsunemez. Ve evet ondan daha olgunum.
+1 yılBi halt ettin evlendin kendini esin yerine koy , evlenmeden oncede biliyordun ama evlendin simdi aldatiyorsun , belki Birgün esinde senin gururunu ayaklar altına alır belki o zaman yaptığından utanırsın dicem ama sanmıyorum...
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapip gururumu ayaklar altina alabilir ki, belki onunda hayatinda baskasi vardir.
- +1 yıl
Belki yoktur? Asıl qldatma sebebin ne? Istersen önce bir kendine bunu sor bir yuzles kendinle bakalim asıl sorun neymiş
Soran+1 yılAldatmamın sebebi aslinda kocam ve ailesi degil yani ana neden degil asıl neden benim hep diger kişiyi sevmem.
Neyse zaten boşanmak istedigimi soyleyeceğim bu aksam umarım hızlı bir sekilde biter tek isteğim bu
+1 yılBence en iyisini yapmışsın cünkü çocuğun da ileride kavgaları görüp anlayabildiği zaman kavgaları piskolojisi bile bozulabilirdi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIcinden geleni yap kendini çürütme ama 48 yasinda herifte olmaz ya
14 Yorumla
Soran+1 yılAma onu seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılAilene dre takilma
Soran+1 yılAnnem dedigini yapan biridir.
Cevap sahibi+1 yılDetayli konusmak ister misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende birkere aldattım eşimi benle ilgilenmedi bana ilgi göstermedi hep elinde telefon vardı ne halt yediğimi bilmiyordum keşke böyle olmasa ama oluyor
418 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKimse kimseyi yargılamasın lütfen ne yaşadığımızı bilemessiniz sma saçma yorumlar yapmayın
Cevap sahibi+1 yılKeşke evlenmesem dediğim bile oldu aileme bile açtım konuyu o dönemde şu an iyi gibiyiz ama zor yani bazı şeyleri geri getirmek çok zor
Cevap sahibi+1 yılYorumları okuyorum da herkes kendini düşünüyor kimse ne çektiğini sormuyor ya yazık valla yazık günahsa günah hata ise hata içimizi dökmek bile suç burada
Cevap sahibi+1 yılHala anlamıyorum neden bu insanlara kendinizi savunuyorsunuz yani saçmalıyorlar
Soran+1 yılIstedikleri yorumu yapabirler benim icin sorun yok. Sorun teskil etse buraya yazmam zaten
Cevap sahibi+1 yılHaklısın şunu anlamıyorlar neler çektiğimizi
Cevap sahibi+1 yılBen severek evlendim eşimi seviyorum da ama elinden o telefonu bırakmıyor benle ilgilenmiyor ben de bana ilgi gösteren birisiyle görüştüm benimde çocuğum var olmasa çoktan boşanırdım ve uzun yıllar ailelerimize direndik öyle evelendik
Soran+1 yılNe is yapiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEv hanımıyım ben
Cevap sahibi+1 yılEşimin işi iyi yani özel bir meslek ama işinden dolayı değil ilgilenmemesi benşm tek derdim o
Cevap sahibi+1 yılSiz ayrılırsanız şayet konuştuğumuz kişi ile evlilik düşünürmüsünüz
Soran+1 yılCalismiyorsan o zaman nasıl boşanmayı düsünüyordun cocugun varken birde yargilamiyoruk merak ettim sadece.
Seninle ilgilenmiyorsa seni sevmiyordur uzatacak bir sey yok ki.
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın çocuk var ve ileride sorun olur çalışmıyorum da ama çarem kalmamıştı ve çareyi o kişide buldum ve eşimin hastalıklarıda var yani hepsini sonradan öğrendim boşansam haklıyım ama yıllarca aileme baskı yaptım onla evlenecem diye demekki yapmamam gerekirmiş
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi imkanım olsa zaten o dakka boşanırdım
Cevap sahibi+1 yılŞöyle söyleyim size eşimin sıkıtısı şu ben onu mutlu etmemi istiyor yani kişiliği değişik
Cevap sahibi+1 yılBacım senle konuşabilirmiyim bana akıl versen olur mu
Cevap sahibi+1 yılNolursun saçma sapan kişileri bırak derdimi anlatayım sana
Soran+1 yılValla ben şu an dert dinleyecek durumda degilim hak verirsin ki.
Ve evet bu aksam kocama bosanacagimi soyleyip evden gonderecegim en en kisa surede de bosanıp kizimla yoluma istedigim kisi ile devam edecegim bu sekilde her ne kadar pisman olmasam da rahatsizim
+1 yılmaşallah sana be... ne de olgun... aldatman beni ilgilendirmez de adamı öperken, beraber olmak isterken yok muydu çocuğun. Boşanmayı bekleseydin KASLI adamın için.
01 Yorumla
Soran+1 yılKocama karsi bisey hissetmiyorum baska birini seviyorum kafamda bitirdigim icin pismanlik yasamiyorum ve evet itirazsa etse bosanacagim ve ona gidecegim ne olursa olsun.
+1 yılHer evlilik sonsuza kadar sürecek diye bir kaide yok ama sizin onu aldatmanız ve marifetmiş gibi bunu yazmanız ve yaptığınız da hiç etik değil. Çocuğunuz da varmış. Boşanın o zaman, ondan sonra ne isterseniz yapabilirsiniz hayat sizin..
00 YorumlaBakın her zaman söylerim kadınlar istedikleri kadar tahsilli olsunlar, kariyer yapsınlar doğru seçim yapacak, iyiyi kötüyü ayırt edebilecek kapasitede değiller
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru olan şu an ki secimim belki de kim bilir
+1 yıle boşaa
bak ne basit
ben yaptım çok kolay inan hele de çalışıyorsan10 Yorumla
+1 yılMaddi olarak da iyiyim ondan yani felan olm ne kadar güzelsin sen adam sana emek vermiş paranın muhasebesini yapıyorsun hayat kadını
11 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizlik yapiyorsun bana ahlak dersi vermeye calısan kisinin uslubuna bakin. Bana ne emegi vermiş? Evet maddi olarak iyiyim oturduğumuz evde benim.
Kizin küçükmüş akli ermeden boşan derim ilerde onun psikolojisi falan ergenliği derken çok uğraşırsın boşanamazsın en olmadı eşini sevmeye ve değiştirmeye calis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Canım sen anne olduğundan eminsen sorun yok ne yapmaya çalışıyorsun git boşan sonradan ne halt yersen ye
03 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum demek istediklerinizi ama yapamam artik onunla hic bir sey hissetmiyorum ona karsi.
+1 yılBaşını daha çok duvarlara vuracaksın belli biz ne diyelim ki senin hayatın ama çok yanlış yoldasın o adam mı yapacak çocuğuna sanki babalık
03 Yorumla
Soran+1 yılBen cocuguma baba aramiyorum ki zaten bi babasi var ben sadece yeni bir hayat kurmak istiyorum.
- +1 yıl
Babalık yapamıyor demissin bu senin lafın ama onun sana şöyle babalık yaparım dediği sözleri buraya yazıyorsun şimdi böyle diyorsun. Yeni bir hayat kurmak istiyorum diyosan baştan bunu eşine söyler ayrılır sonra bu insanla beraber olurdun sen yanlış üstüne yanlış yapmayı seçiyorsun. Ayrıl ne diyim ki eşinden çok net şekilde ben ayrılmak istiyorum bu evlilik bitti de
Soran+1 yılBen onun damarina basmak icin, vazgecmesi icin soyledim o cumleleri. Bazen her istedigim sıralı bir sekilde gitmiyor once bosanayim sonra bir hayat kurayim sonra birisi olsun hayatimda gibi
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şu yazıda sizin olgun olduğunuza dair bir şey görmedim. Kocanızın çocuk gibi olduğu şüpheli. Sanki yaşı öyle yorumlamanıza neden oluyormuş gibi...
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır mesela sosyal medyasinda sacma sapan storyler paylasiyor surekli bir pozlar falan beni rezil ediyor bu en basit ornegi. Yaşı gibi davransa yine iyi daha ufak bir cocuk gibi.
Yazık o adama acıdım kendinden sadece 2 3 yaş kucuk diye adamı bu kadar ezmene gerek var mi? Madem basinda evlenmeseydin fakirse maden senden geliride düsük kucucuk kızın var.
Sana bazi noktalarda hak versemde cogunluk hatalisin tatkim36 Yorumla- +1 yıl
Sadece yaşından dolayı değil kendinden daha az para kazanıyor diye de.
Soran+1 yıl@LimanunGemileri Bir cok etken var.
- +1 yıl
Sen kendini ondan üstün görüyorsun bence bunun en büyük sebebi de maddiyat. Soruda ki sözlerinden bile çok belli oluyor bu durum.
Soran+1 yıl@LimanunGemileri maddiyat evet etkiliyor ama hem maddiyat hem yaş birlesince daha fazla etkili oluyor ve çok anneci biri..
- +1 yıl
😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun uzun yazması çok zor ama şukadarını söylerim evliliğini aile kurumu usulü yönet ama bedensel ve ruhsal olarak isteklerini belli etmeden yaşa.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKafada bitmiş bir evliliğin, sadece kağıt üzerinde ayrılması kalmış iken, yok iyi düşün ya da ne bileyim evliliği kurtarmak gibi saçma sapan psikolojileri anlam veremiyorum bence bu bir ruh hastalığı.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey diyeyim mi.. 48 yaşındaki adamın seni mutlu edeceğini nereden biliyorsun.. daha beter olmasın
01 Yorumla- +1 yıl
Yani
+1 yılbu kadar istemedin birindenyaripmayip bunlari yapan kişinin kızı olmak mı , utanç diye buna denir galiba.
00 Yorumla
+1 yılAldatmayan kadın kalmadı arkadaş ne biçim bi zamanda yaşıyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın ya da erkek diye kategorize edilecek bir sey değil her ikiside aldatiyor. Ama benim durumum farkli
Durum daha iyiyse boşan bu iş bir yere varmaz.. sen onu gözünde bitirmişsin.. daha sert daha erkeksi biri istiyorsun
00 YorumlaO adamla da mutlu olacağını sanmıyorum. Boşanacaksan da o adam için boşanma
012 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum hep sevdim. Sadece onun icin degil ama bir kere gittim ondan artk geri donusu olamaz
Soran+1 yılEsimin yasini bilmiyordum ben yaslarda ya da bi kac yas buyuk saniyordum en basinda sonrada ailemde taniyip cok sevince evlendim hemde gecmisi unutmam gerekiyordu evlenene kadar yine iyiydi ama sonrasi kabus
Soran+1 yılO benim eski sevgilim evlenecektik ailem karsi cikti cok cirkinlesti durum ayrilmak zorunda kaldim heo icten ice aklimdaydi kocamlada sosyal medyada tanistim benim bulundugum sehire gelincede evlendik ona burada işinide ben buldum. Ailemde cok sevince oyle devam etti unuturum sandim ama onun ailesi kendi cocukluklari v. s derken bi bakmisim aslinda hic unutmamisim dogum yaptigim gun iyice anladim bugun etrafimda kocami degil onu gormek istiyordum.
Soran+1 yılBu sorunuz cok sacma
+1 yılAdam ağlamış gitmiş seni incitmemis sen o adamı haketmiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni incitecek cok sey yapti oncesinde zaten genelde yaptigi sey ağlamak gitmek normal. karsiliyorum artik onun en belirgin ozelligi.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOf ayrıl en fazla ne yapabilir sonra yaşa diğer aşkını
01 Yorumla
Soran+1 yılYapabileceklerini bilmiyorum tepkisini ölcemiyorum ayarsiz biraz.
- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılÖzetle anladım ki sen basit ve ucuz hayatında başarılar.
038 Yorumla
Soran+1 yılBasitte değilim ucuzda.
- +1 yıl
Tabi canım. d müdür olduğun için ucuz değilsin dimi? Satalım 1 apartmanda senin basit olmayan karakterine güncelleme satın alalım böyle olmuyor çünkü midem ağzıma geldi
Soran+1 yılEvet tüm suç bende.
Kocamsa %100 haklı
- +1 yıl
Adam öğretmen, çocuklar ile ilgileniyor. Bir söz vardır içinde ki çocuğu öldürme diye sen içinde ki çocuğu öldürüp içine basitliği ve ucuzluğu doldurmussun. İnsanların fikirlerine bukadsr fazla değer verdiğin için son derece ucuz birisin ben lafımı esirgemem yüzüne olsa yüzüne de söylerim bunları gerçi hangi yüzüne söyleyeceksem her neyse para her kapının anahtarıdır olarak takılan sana 1 daire parası verip karakter alma fikri hala aklımdan çıkmıyor. Son olarak sen çıkarcı bir insan olmasaydın önceliğin çocuğun olurdu ayrı büyüyen çocuk ile bir büyüyen çocuk aynı değildir.
Soran+1 yılBen kendimi ucuz ve basit gormuyorum toplumda da oyle gorulmuyorum sadece kocamı aldattım diye mi tum bu sözler? çocugum boyle bir baba ile buyuyecegine benimle büyüse daha iyi cünkü babasi zaten her gün ailesi yuzunden evde kavga cikartiyor olay cikartiyor kavgali gurultulu bi ortamda buyumesini istemiyorum hayatimda daha akli basinda olgun ve oturakli bi adam istiyorum. Cocugu yine gormeye devam edebilir.
- +1 yıl
Arz ve talep meselesi, toplum ucuza sen ucuzsun demez kullanana kadar. Bunu biraz daha büyüğünde anlayacaksın. hala sende çocuksun, evin de çıkan kavgaların ana sebebi senin o adamın ailesi ile anlaşamıyor oluşun yani sebeb yeniden ucuz sensin. Kocanı karşına alıp ailen yüzünden kavga etmeyelim çocuğumuza yansıyor diye konuşmak yerine çözümü Başka yatakta aramışsın :D üstüne bunu savunuyorsun senin gibi biri çevremde olsa yaklaşır kullanır giderim ayrıca hiç bir ekort ben iffetsizim demez
Soran+1 yılHaddini aşıyorsun öncelikle aşma.
Kocasini tek aldatan kisi ben degilim evet yanlis ama abartili bir durum degil.
Ben cocuk falan degilim kariyerli coluk cocuk sahibi bi kadınım.
Kocamla konustum ama olmadi degismedi degisemezde hem insanlar baskalarindan hoslanabilirler bende onunla uzun suredir ilgilenmiyorum belki oda bi baskasi ile gorusuyordur bunu bilemem.- +1 yıl
Haddimi aşmıyorum genç biri olarak kariyerli olgun cicuklu dul kadın sevdiğimi dile getirdim seni incitti mi bu? ilgi önemli bir şey insanlar için sevgiyi hissetmek ister insan burada hata yeniden sende sende ilgi icin ordan Oraya gidiyorsun komik
- +1 yıl
@Simge9993 ya ulan gene orta da ben kaldım benle kim ilgilencekk
Soran+1 yılNe kadar ayıp @simge9993
- +1 yıl
Yemeyenin malını yerler Kocan elden gidiyor
Soran+1 yılIsteyen yesin.
Boşanmaya net kararimi verdim boşanmak istedigimi soyleyip bu aksam evden gonderiyorum.
Bundan sonra cocugumla yeni bi hayata onsuz devam edecegim..- +1 yıl
Kocanı yolla beni al deli
Soran+1 yılSeni baskasi alsin.
- +1 yıl
@Simge9993 ben olsaydın uyurken gider yapardım oluyordur illla
Soran+1 yılSiz hastasiniz ya da cok ergen neler soylediginizin farkinda misiniz?
- +1 yıl
@Simge9993 olum karım olsa niye yapmiyim sizde ne odun eşleriniz varmış sizin
- +1 yıl
@Simge9993 normal bir ilişki düşün öperek seni uyandıran ve sana şefkat gösteren sevilerek uyandırılmak bence kötü bir şey değildir benin dediğim ile bu konu alakasız ayrıca burada konu sahibi kendi yobazlığı yüzünden yapıyor bunları
- +1 yıl
Normal bir evlilikte haklisin normal elbette ama bunlarinki normal degil, küsler baska bi adam var kadinin hayatinda , haliyle kocasinin kendine dokunmasini istemiyor izin vermiyor.. O adam hep aklimdaydı diyorsun ya , aklinda baskasi varken kocanla nasil sevisip cocuk yapabildin onun cocugunu ondan bir parcayı 9 ay nasil karnında taşıyıp binbir acı ile gözyaşları içinde doğurabildin bu senin icin zor olmadı mı? Evladinin babası o nasil bu kadar nefret ediyosun. O zamaninda biraktigin terk ettigin adamda cok uzulmustur tum bunlara madem ona donecektin tekrar , onsuz yapamayacaktin o adama neden boyle bi acı yasattin herseyi göze alip onla evlenip cocuk yapsaydin. Bence biraz boyle dusunup karar ver guzelim.
- +1 yıl
@Simge9993 konu altına gelen boşan yap et yorumları bu tür insanlara motivasyon veriyor o yüzden senin veya benim yapma dememiz bir şey ifade etmiyor o yüzden bu tür insanlara gerektiği gibi davranacaksın beni hasta veya sapık olarak görebilir veya nitelendirebilirsiniz bir çiçeğe solmadan önce su vermelisiniz solduğu günün akşamına değil sevgi böyledir bu kadın kendi evliliğini kendi bitirmiş kocasının suçu yok
- +1 yıl
@Simge9993 simge kadınlar farklıdır, kadın çocuğum derken çocuğunu babasından ayırma peşinde tuhaf bir annelik algısı var o yüzden bu konuda bir çok şey söylenebilir
- +1 yıl
@simge9993 ben bunlar gibi insanlara güvenmiyorum bu gene yapar yapacağını yazık
- +1 yıl
Kocasina soylemesi şart. Karşısina gecip ben seninle küs oldugum icin sende aileni ön planda tuttugun icin eski sevgilimle görüştüm evine gittim öpüştüm onu azdırdım ama yatmadım demesi lazim dürüstlük buny gerektirir.
Bnlari anlatsin adam devam etmek isterse temiz sayfa acabilirler anlatmazsa yalanlar uzerine kurulu olacak. - +1 yıl
@Simge9993 simge sen evli misin?
- +1 yıl
@Simge9993 hih o halde gerçekten 30 yaşındasın sen neden aldatıldın çocuğun falan var mı
- +1 yıl
30 yasindayim cocugum yok bu hanimefendinin yaptigi gibi gecmisten arkadasim dedigi biri ile beni aldatti neyseki cocugumuz yok ve hic bir sekilde bu kadinin davrandigi gibi davranmadim kocama el üstunde tuttum deger verdim ayri odalarda yatmayi teklif etsem bu ornekteki gibi belki diyecegim hakli ama yok yemegini yaptim calistim ailesine hürmet ettim ama cok kendimi feda etmisim simdi dusunuyorumda bence aldatilmayi hak etmedim hakkimi helal etmiyorum.
- +1 yıl
Aldatmadan gelip konussaydi ben baska birine asigim senide aldatmak istemiyorum cocugumuzda yok bosanalim deseydi basim gozum ustune kabul ederdim beni sevmeye zorla kendimi sevdiremem ya. Iste bizim gibi kiymet bilenlere oyleler bu kadin gibilerede ne dese he diyen gozunun icine bakan tipler geldi. He ben bu kadin gibi sevmedigim birinden asla cocuk yapmazdim orasi ayri bak benim eski kocam yapmadi.
- +1 yıl
@Simge9993 şey simge hanım özelden size yürüyebilir miyim izniniz olursa 😳 ve neden aldattığı hakkında savunma yapmadı mi
- +1 yıl
@Simge9993 ya niyee niyee yazsam ne olcakk
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklı hep o yaşlı adamdaymis zaten en ufak sorunda aldatacagin belli bir kadinsin umarım bizleri senin gibi kadınlardan korur Allahim
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep aklımdaydı maalesef
Cevap sahibi+1 yılYazık kocana
Eşinize olgun değil falan demişsiniz de siz ne kadar olgunsunuz acaba aklında başkası varken başka birisiyle evlenmek nedir ya bir de üstüne çocuk yapmışsınız beyefendindinin babalığını sorgularken keşke kendi anneliginizide sorgulasaydınız
21 YorumlaSizi kınamak bize düşmez çünkü neler yaşadıklarını bilemeyiz hayat sizin hayatınız anlatıklarinizdan hersey ortada kendine yeni bir hayat kurabilirmisin ilkinde pişman oldun yine pişman olma
012 Yorumla
Soran+1 yılBelki de olurum bilmiyorum şu an
Soran+1 yılOnu kocamdan once taniyorum.
Soran+1 yılYok cocugumu alip kocama ailesi ile mutlu bir hayat diliyorum sadece.
Soran+1 yılOzel konusmuyorum.
+1 yılOff ne bicim insanlarısnız boşan sonra ne bok yiyorsan ye. Hala kendini avutuyor bu akılla nasıl evleniyorsun uz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyorsan çocuk gibiyse niye evlendin adamla o zaman başta evlenmeden önce adamı bilmiyormuydun böyle biri olduğunu?
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar oldugunu bilmiyordum evlenmeden once bu kadar degildi davranislari.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün kadınlar aldatıyor zaten 20 den fazla evli kadınla beraber oldum pişman olan olmadı tek eşli kalamıyorsunuz ihaneti seviyorsunuz
09 Yorumla
Soran+1 yılBen ihaneti sevmiyorum siz yanlis anlamissiniz.
Cevap sahibi+1 yılNeyi
Soran+1 yılBeni
Cevap sahibi+1 yılYoo gayet iyi anladım çok evli kadınla beraber oldum kocasını aşık olan kadınlar ile aldattı benimle ihanet hoşlarına gidiyordu
Cevap sahibi+1 yılAldatıldığını anlamadı hala
Cevap sahibi+1 yılSiz kadınlar bu konuda çok iyisiniz bende hiç yakalamadım kocalarına
Cevap sahibi+1 yılAnnen doğru demiş
Cevap sahibi+1 yıl@Simge9993 bütün kadınlar aldatıyor aldatan kadınlar boşansa evli kadın kalmaz
eminim kocan aldatılmayı çok fazlasıyla hak ediyordur arkadaşım.
00 Yorumla
+1 yılHer ne olursa olsun hic bir insan aldatilmayi hak etmez. Otur konus esinle sorunlarini cozmeye calis. Eger olmazsa bosanirsin artik o adamami gidiyorsun sen bilirsin. Belki esininde seninle ilgili sorunlar vardir. Oturun konusun derim ben
01 Yorumla
Soran+1 yılVardir tabi ki ona cok kotu davraniyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende iki kez aldatim eskisi gibi kendine bakmıyor çok fazla kilo aldı akşama kadar evde oturuyor insan biraz özen gösterir
02 Yorumla
Soran+1 yılCok farkli bakis acisindayiz sizlerle.
Cevap sahibi+1 yılEvde karnı aç kalan disarda yer
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bence sizde ilk etap bitmiş bundan sonra 2 ve 3. etap başlıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılEtap? Ne acidan
Soran+1 yılAnlasmalı bosanmak istiyorum ben cocugum bende kalsin baska hic bir sey istemiyorum
Soran+1 yılIste onun bosanmayi kabul etmesini saglamam gerekli.
Soran+1 yılÖyle gozukuyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPeki neden o beyefendi ile evlenmediniz? O daha iyi olsaydı onu tercih etmez miydiniz evlenmek için?
05 Yorumla
Soran+1 yılO zaman aramiza sogukluk girdi bazi sorunlar oldu uzaklastik oyle gelisti.
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Hayırlısı olsun o halde sizin için. İyi düşünün yaşı sonradan sorun olabilir. Önceden olan sorunlar yinelenebilir. Bunları etraflıca düşünmek gerekir. Bir de annesine uyan eşinizi aslında çocuk akıllı olduğu için ( öyle söylemişsiniz) kendi tarafınıza çekip düzeltebilirsiniz. Öyle insanların düzeldiğini deneyimledim. Siz aksine soğuk davrandıkça karşı tarafa kaçar öyleleri.
Soran+1 yılKocamla ilgili hic hic bir planim yok herseyden kacan biri 2 3 cumle ettim 10 dakika icinde gtti yine duymak istemiyorum kotu bir noktaya gelecek belli ki dedi gitti. Surekli askere gidecegim psikolojim iyi degil anla beni ama ben onu anlamak istemiyorum ki bazen dusunuyorum basina kotu bir iş gelse hic bir sey hissetmem diye onada ailesinede tahammul edemiyorum hatta cumartesi gunu kuzeninin dugunu vardi gitmedim tek gitti aramadimda umrumda degiller. Baskasini severken bu evlilik icin hic bir sey yapamiyorum. Eski sorunlar ailemdi annem babam karsi cikiyordu yasca buyuk diye yoksa baska bir neden yok boşanip onunla olunca yine benimle gorusmeyecekler ama artik hic bir sey gözümde de umrumda da degil.
Cevap sahibi+1 yılSizi çok iyi anlıyorum evet gerçekten çok zor. Aslında durum bir yerden sonra şöyle olur; biz karşımızdakine şans vermek istemezsek asla o kişi gözümüzde olmaz eğer ki bir de gönlümüzde başkası varsa. Onarmaya çalışmayız ölse de kurtulsa bile deriz belki çünkü artık onu sevmeyiz. Sevsek çaba gösteriririz zaten. Ama kalp değişebiliyor ve hayat gerçekten çok garip. Bazen çok şiddetli bir sevginin içindeyken körleşebiliyoruz.. İçimizdeki sevgiyle bakış açımız değişiyor herkese. Daha da tahammül edilemez hale geliyor belki kocan. Sadece şunu unutma yaşın 35/40 olduğunda pişmanlık yaşayabilirsin kendinden o kadar büyük birisi ile olduğuna. Çünkü sen hala çok genç ve heyecanlı kalıyorsun. Ama onlar yaşlanıyor yazık ki. Ve hep eksik kalıyorsun. Para o eksikliği pek dolduramıyor. Keşke daha yaşıtımla olsaydım diyebilirsiniz. Sadece yaşayanlardan yola çıkıp anlattım. Karar sizin.
Cevap sahibi+1 yılÇok üzüldüm.
Midem bulandı sizin gibiler yüzünden herkesi aynı sanıyorlar emin ol kimse nin kızına babalık yapmaz ilkine yaramasan diğerlerindede hayır görmesin neyse Allah eşine kolaylık versin 😒
08 Yorumla
Soran+1 yılBabalık yapmasina gerek yok zaten babası var bosandigimizda da gorusecekler nasıl olsa.
Allah bana kolaylik verdi ki bu zamana dek onun sacmaliklarina katlandim ama tükenti bende tum kredisi bitti umarim onunda bundan sonra guzel bi hayati olabilir ama bu kafayla zeka ile zor.
Soran+1 yıl🙂 Benim icin bir sey yapmasini istemiyorum ki zaten onca laf yedi benden yine donup geldi , yine bana adim attı ben birazcik dik durmasini isterdim , bosanmak istesem reddedecek biliyorum ama kararliyim bosanacagim.
Soran+1 yıl6 ay cok uzun bir süre neden sevmedigim bi adam icin 6 ayımı heba edeyim ki.. Acikca konusuyorum sevmiyorum istemiyorum bosanalim diyorum yine hayir bilmem ne diyip evden gidiyor kacmak cozüm degil ki sorunlarindan hep kaciyor yani tek tatafli degil hic bir sey.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenseydim kesin bu boynuzları bende yerdim hanımımdan.
Burcunu çok merak ettim ikizler mi05 Yorumla
Soran+1 yılAslan
Soran+1 yılBoynuz kaba bi tabir olmadı mı? Ve neden kendinizi benzettiniz merak ettim?
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi ön yargımı ikizlere karşı sileyim, genel olarak tüm kadınlara ön yargılı olayım artık 😂
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilim benden 4 yaş büyüktü, kariyer sahibi oldu ben işsiz kaldım ayrıldık.
Sonra sosyal medyadan kaslı birisiyle falan takipleşmiş bunu da yıllar sonra görebildim hesabını gizliden çıkınca.
Yani kadın kısmın da var bir ayar bozukluğu, yetemediğin an saplıyorlar ihaneti.
Cevap sahibi+1 yılİhanet kısmı başka bir hikayede saklı, onu anlatamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılCidden bende biraz farklı durumdayım herkes yargılar ama ben çok iyi anlıyorum seni
01 Yorumla- +1 yıl
Askere gidecegin zaman karın seni aldatsa hemde eski sevgilisi olan zengin guclu yasca buyuk bi adamla sevisecektim ama o an yapamadim dese karına anlayis gosterip tamam karicigim ben askerdeyken yat kalk o herifle zevkini al gelince istersen bosaniriz mi diyecektin... Anliyorum dedigine göre bu.
- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat