O insan doğmuş mu doğmuş kişiliği karakteri bakış açısı ne bileyim sana bir şekilde uyuyorsa burcunu doğum tarihini tam bilip ne yapacaksın? Ben balık o akrep ne kadar uyumluyuz ya diyip boşananlar gördüm böyle ufak duraklarda durmamalısın. Sevip seviliyorsan mutluysan sorun yok..
Burçlar Saçmalığına İnanmıyorum Ve Burçlara Göre eş insan seçen de maldır Net Önemli olan insanın Kişiliği Kalbidir kalbi temiz insan İyi insandır Ben karşımda ki kişinin nasıl olduğuna bakarım
Burçlara takıntılı olmanız bütün burçları denediğinizden dolayı mı diye sormak isterdim.
... Ve ben hepsini denemiş biri olarak hepsi karakteristik özelliklerini bire bir taşıdığını düşünüyorum.. tabi ki kişiden kişiye de değişebilir yaşadığı hayat olsun kişiliği davranışı olsun. bazı burçlarla arkadaş olarak çok iyi anlaşıyorum ilişkilerde asla yürümüyor anlaşamıyoruz. Bunları tek tek Deneme sebebim Astroloji Uzmanı bir kadın ile tanışmamla başladı her şey :D 2018'de tanışmıştık o zamana kadar burcumu bilmiyordum desem inanır misin? ha ha :D o günden sonra denedim hepsini çalıştığım iş'den dolayı önüme gelene burcun ne diye sordum :D sadece kadınlara tabi ve hepsinin özelliklerine neleri sevdiğine kadar baktım tutuyor.