Hayatta hiçbir şey için büyük konuşmayı sevmiyorum insan bir şeyler başına geldiği zaman, bunun pişmanlık durumunu fazlasıyla yaşar. ama öncelik olarak birlikte olacağım kadın en çok aramızda olacak yaş durumunun 5 yaş olmasını daha doğru buluyorum.
Korumacı olurlar genelde, seni dinleyip mantıksal bir çözüm sunarlar ve desteklerini esirgemezler. Onların gözünde toy olduğundan yönlendirme ve yönetme ihtiyacı duyarlar. Bazı kadınlar böyle düşünür; bazıları ise küçükken babalarının açtığı yarayı başka bir erkekle, onu baba rolüne bürüyerek kapatmaya çalışırlar. Ama bu ilişki en tehlikelisi. Toksikleşir, hırcınlaşır, felaket gibi; bulaşmayın. Erkeklerin ise, olgun kadın merakı. Onlardan daha zeki karşı cins görürlerse ya kin tutarlar, sinirlerini bozar, ya da sırılsıklam aşık olurlar. Ama kadın ilişkide olgunsa daha dominant olabiliyor. Bu da erkeğin kaçmasına sebep verebiliyor. Bundan ötürü, ilişki çıkmaza giriyor ve Kadın şahıs, Olgun erkekten daha çirkef bir hal alabiliyor. Erkeklerin seçme nedeni de bu olabilir.
10 yaş olmadi ama 6 yaş olmuştu zamanında. Aynı sokağın köşesine denk gelen şeyler önünüze. Tutarsızlıklar, Başta baksa konuşup başka akıllardan alınan fikirleri getirmek, Önüme koymak. Eskiyle karşılaştırılmak, bunu hissettirmek, geçmişte yaşamak. Bunun yaşla pek yakından uzaktan alakasının olduğunu düşünmüyorum. Çünkü aynı yaşta biriylede birlikteyken yaşadım. Çoğu insanın yaptığı şey galiba. İnsanda ne hefes nede istek bırakıyor. Sonra da neden böyle oldu , neden kendini çektin, soğuk yaptın diye kendi yaptığını göremeyen veya görmek istemeyen insanoğlu.
Allah'tan hayatımda bana göre çok yara aldığım durumlar olmadı bunları fark etmem için. Görerek , analiz ederek , empati kurarak sahip oldum bu düşüncelere. Birde yara almış olsaydım, neler olurdu tahmin bile edemiyorum. Çünkü hayat tecrübe edilerek yaşanacak kadar size zaman tanımıyor. O kadar bonkör değil. Yaşamadan da insan bazı şeyleri görebilmeli. Kişiyi ele veren (tabi farkına varabilirsiniz.) hiç şaşmayan şey beden dili.
Erkek kendisinden 10/15 yaş büyük biri ile evlenmemeli Bayanda kendisinden 10 /12 yaş büyük biri ile evlenmeli bence Madidyata gelince kimide onun için evleniyor
Aşık olup evlenebilirler ki ben bu olayı yaşadım da gerçekten de kendinden yaşça büyük birine aşık olabiliyormussun bunu öğrenmiş oldum (17 yaş vardı onunla aramda)
Benden 5 yaş büyük bir sevgilim oldu Hatta evlenicektik ama ailesi nedeniyle yurt dışına taşındı Birini sevmek için yaşa bakmam ne kadar mantıklı olup olmadıgına bakarım
Olgun kadın bir başka oluyor. Ne istediğini biliyor. Genç kızlar gibi saçma sapan şeylere trip yapmıyor. Rahat iletişim kuruyor. Bir genç kıza selam versen aa bu bana yavşıyor zannediyor. O yüzden olgun en iyisi.
30 yaş üstü kadınlar da doğurganlık azalıyor, erkekler de o yaşlar 40 a kadsr cinsel güç tavan yapıyor. Kendine bakan kadın sıkıntı olmaz ama olgunluğu da unutmamak lazım erkekler geç olgunlaşır
Sevdiği için evlenir. Benim erkek arkadaşım benden 15 yaş büyük parası da yok. Çok kibar ve kültürlü biri. Yanımda kendimi rahat hissediyorum benim için yeterli.
Ben istemem, olmam. Ben kendimden küçük olanları seviyorum. Aklı başında olsun, ne istediğini bilsin, kişiliği karakteri oturmuş olsun, yaşı çok önemli değil
@rtyunsss aklın başında değil mi, ne istediğini bilmiyormusun, kişiliğin karakterin oturmadı mı 😄 Bunlar çok şey mi 😂 benden küçük kızlar atomu parçalasın demedim 😄
o kadar büyük yaş farkı ilişkide iletişim sıkıntısına neden olur. siz meslek edinip hayatınızı bir düzene sokmuşken karşınızdaki kişi hala alttan aldığı dersleri vermeye çalışıyor olabilir. kısacası çok saçma bir ilişki olur.
Mesela bir kadın düşün ne istediğini biliyor neyi kimden isteyeceğini biliyor ve bunu karşısındakine her türlü hissettirebiliyor kendinden emin güçlü akıllı, kolay kolay elde edilemeyecek bir kadın çirkin veya güzel ama cazibesi olan bir kadın her ortamda bakışları üzerine çeken etrafı ile ilgilenen ama bunu hissettirmeden yapabilen hayalet gibi bir kadın işte böyle bir kadında yaşa bakmam