Zaten yaşım 35 olduğu için benden büyük olması gerek adamın. Gerçi 20 de olsa benden büyük olması lazım derdim. Kendimden küçük erkek asla tercihim olmadı bugüne kadar. Erkek büyük olsun ki onu büyümekle uğraşmayalım.
61 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. O değil de hiç sevgilim olmadı ve olmasını da hiç istemem iğrenç bişey kendi hayatımı yaşarım hayallerimi gerçekleştiririm kariyerime odaklanırım sevgili evlilik boş işler
512 Yorumla
+1 yılSevgili işine bulaşmak istemiyorum hiçbir şekilde artık. Allahım esirgesin ve korusun. Ben böyle iyiyim. Ha soruya gelirsek, evet kendimden yaşça büyük biriyle olurdum.
21 Yorumla- +1 yıl
neden istemiyosun
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Zahmetsizce uyumlandığım biriyse olurum tabii. Çünkü biriyle ilişki yaşamak, dengeli ve tutarlı birini bulmak çok zor zamanımızda. O yüzden kıymet verecek biri olunca yaşa başa bakmam muhtemelen.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğim şey bu zaten yaşıt ya da bana yakınları ciddiye alamıyorum ilgi duysam bile iki gün dayanmıyor ilgim kxjxjf
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 267b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ben zaten olgun kadınları seviyorum benden bir kaç yaş büyük olması daha güzel olurdu benim için
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. En fazla 2 yaş zenginse sınır 10 yaşa kadar çıkabilir.😊 Gönül bu kime konacağı belli olmuyor şart koşmam kendime ama çok küçük biriyle olmaz yani.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılOldum.
Ama evliymiş.
Başladığı gibi bitti , yalanını ağzından kaçırınca.
Gerçi bosanacagini söyledi ama iş işten geçti.
Hiç haz etmiyorum bu kelimeden.
Sanki hiç belli olmayacakmis gibi söylemekten neden vazgeçmez insanoglu.24 Yorumla- +1 yıl
Evdeki hesap çarşıya uymaz çoğu kez.
Bi de ısrar var.
Kadının inadı tuttumu fena.
Engelleme ve silme oldu.
Hala arar mı yok artık diyor insan.
Kendim kendime diyorum.
Benden koca olmaz..
Çok düzgün düşünüyorum. - +1 yıl
Çok tehlikeliler hemde çok.
Eşinin yanında beni kesiyor.
Oooooo sonra erkek neden korkar.
Şaka olmuş insanoğlu şaka.
Tabi herkesi aynı kefeye koymak niyetim yok ama aksini bana yaşatacak kadına kadar düşüncem maalesef bu.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSelamlar.
Evet, tercihim bu yönde oluyor genelde zaten. Yaşadım da ve pişman değilim. Olgun olması her zaman bir tık daha iyidir. Ha ta ki erken yaşta olgunlaşları da yabana atmayalım. Onlar da baş tacı.37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1 kişi oldu.
İlk ve sondu zaten.
Cevap sahibi+1 yılÖnemi yok.
Cevap sahibi+1 yılCevap vermeme hakkımı kullanıyorum. İyi geceler.
+1 yılOlurum, hatta kendimden küçük biriyle sevgili olmam.. Büyük olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmak isterim, benim için bir sakıncası yok, hatta olgun severim, her daim de olgun sevdim
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
+1 yılEvet olurum. Kendi yaşıtlarımdan hoşlanmıyorum. Zaten erkekler geç olgunlaşıyor. Benden en fazla 10 yaş büyük olması ideal
218 Yorumla- +1 yıl
Sanırım tam benim ilişkimi özetlemişsin aramızda 12 yaş var ama her konuda birbirimizi dengeliyoruz
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum zaten. İlişki dengeleniyor yaş farkı öyle olunca
- +1 yıl
Ben çok tereddüt etmiştim aslında enerji olarak olsun ruh olarak olsun hiç bir zaman sıkıntı yaşamadık o beni gençleştiriyor ben ona olgunluk katıyorum gibi önemli olan bu dengeyi yakalamak
- +1 yıl
senin yaşıtlar üzgünüm ama maalesef erkek çocuğu gibiler
- +1 yıl
Yaşıtlarımla anlaşamıyorum yaşıtım birini istemem yani. Evleneceğim zaman en az 5 en fazla 10 yaş olmasını istiyorum. 13 e kadar da yolu var ama 13 ten fazlası çok
- +1 yıl
biz tam sınırda kalmışız senin hesaba göre 😄 ama ne var biliyor musun daha doğrusu en önemli şey ne
- +1 yıl
Nedir?
- +1 yıl
Saygı.. erkeğin mutlaka ilişkide ağırlığı olması gerekiyor olgunluk anlamında kadının da o enerjiyi o cilveyi falan eksik etmemesi gerekiyor zaten bunlar olduğunda birbirini tamamlamış oluyorsun
- +1 yıl
Aynen. Katılıyorum sana. Zaten hayatımda olacak olan kişinin benden sıkılacağını sanmıyorum. O ilişki her zaman diri olur. Tabi karşımdaki kişinin de öyle olması lazım. Kafa dengim, ruh ikizim olması lazım
- +1 yıl
Kesinlikle.. bilmiyorum doğru mu hissettim ama sende biraz şey var
- +1 yıl
Ne var 😅
- +1 yıl
Ya böyle desem mi demesem mi dedim arada kaldım yanlış da anlaşılır falan diye 😄 genelde çıkar hislerim ama yanlışsa geri alım garantisi ve iade var
- +1 yıl
Tamam 😅söyle bakalım
- +1 yıl
Bir sn kargo gelecek sana şimdi takipli yolda
- +1 yıl
Bana mı kargo gelecek
- +1 yıl
Gelemedi posta kutusu kilitli
- +1 yıl
Haaa anladım😅😅
- +1 yıl
Sana gelecek şimdi dur
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevip aşık olursam evet olurum, ki ben hayatımda bugüne kadar tek bir hatunla beraber oldum ve benden yaşça epey büyük bir kadındı ama deli divane gibi seviyordum onu. Ondan sonra da kimseyi sevemedim zaten
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabiki biliyordu sevgiliydik zaten
+1 yılKendimden bütük biriyle olamam. Kadınlara göre erkekler geç olgunlaşıyor çünkü. Sonra başımıza kakıp duruyorlar.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Eskiden sıcak bakmazdım, şimdi kendimden 1 ay büyükle sevgili adayıyız. Maksimum 1 yaş büyük olmalı. 2 ve üzeri sıkıntı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki olurum, ruhun yaşı olmaz! Aşk, yaşla alakalı degil, ruha hitap etmeyle alakalı bir his!
10 Yorumla En son 37 yaşında bir Hanım evlenmelik talip oldu ama ben kabul etmemiştim daha bir yaşı yaşıma olsa iyi olurdu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olurum. Zaten benden birazcık büyük birini isterim.
20 Yorumla
+1 yılHayattın başımıza ne getireceği belli olmaz o yüzden kesin bir şey söyleyemem.
20 Yorumla
+1 yılEvet olabilirdim ama yaş farkı çok fazla olmamalı tabii
20 Yorumla
+1 yılEğer ortak yönler varsa birlikte güzel vakit geçiriliyorsa neden olmasın
20 YorumlaBizim aramızda 3 yaş var , ki çok abartı olmadığı derece yaş farkını önemseyen biri değilim.
20 YorumlaBen daha çok benimle aynı yaşta olmasını isterim ama iki üç dört yaş büyük de olabilir benden
20 Yorumla
+1 yılKendimden en fazla 5 taş büyük biriyle sevgili olurum daha fazlası olmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yıl5 yaş veya maks 7🤔 fazlası olmasın amca istemem😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
çok doğru 7 iyidir :D
- +1 yıl
Aynen amca aynen
- +1 yıl
amca mı dsafdsafd
Aynı yaş en iyisi bence, en fazla yaş farkı 5 olmalı
20 Yorumla
+1 yılBen sevmem açıkcası benim yaşlarımda olmasını tercih ederim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl3 yaş olmalı en fazla. Daha yükseği ile bilemiyorum.
20 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın. Yaş farkı fazla olmadığı sürece sorun yok.
27 Yorumla- +1 yıl
@Kuzeyx7 yine mi sen fktsvdh
- +1 yıl
@Kuzeyx7 konuşuyor musunuz dememiş ki. Doverim seni soruyu düzgün oku Almancı 😄
- +1 yıl
@Kuzeyx7 saygılı beyefendi ya
Fazla bir yaş farkından bahsediyorsak seversem olurum, sınırlarımı ben belirlerim. Elalem değil
20 Yorumlaİlk eşim benden 2 yıl 7 ay büyüktü 5 yıl flört 16 yıl evli kaldık.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılZaten paradan başka kıriteri olmayan kadın için bu bir vazgeçilmez.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYahu bu soruyu tekrar tekrar sormanın ne alemi var daha önce sorulmuş cevaplara bakın olsun bitsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı ve güzel bir deneyim olurdu diye düşünüyorum.
10 Yorumla Evet, olgun kadınlar daha fazla ilgimi çeker.
10 Yorumla
+1 yılNe kadar büyük olduğuna göre değişir tercihen aynı yaşta olmak isterim
10 Yorumla
+1 yılÖyle bişey oldu ama ben şöyle bakıyorum olmaz diyorum gerçektende olmuyor ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık daha iyi ya özgürce ve huzurlu yaşıyorum 😌
10 Yorumla
+1 yılBana ablalık yapacak birine niye sevgilim diyeyim ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük konuşmak istemiyorum hayat bu tam terside olur. Ben, benden 5-6 yaş büyük biriyle olmak isterim.
20 Yorumla
+1 yılTabiki önemli olan yaş değil sonuçta kafa yapıları ve düşüncelerin uyması yaş sadece bir sayıdan ibaret o insanın size katıcağı şeyler önemli sizden çok şey yaşamış olabilir illaki bir şeyler katıcak bu konuda
10 YorumlaEvet olurum. Sevgilim 6 yaş büyük benden. Yaş farkı diye bir şey yok bence. Düşünce uyuşmazlığı kafa yapısı karakter uyumu bunlar önemli. Yaş ile alakasi yok. Biz gayet güzel anlaşıyoruz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskiden olmuştum ama artık kendimden küçük tercih ediyorum daha güzel geliyor bana
23 Yorumla- +1 yıl
Beni sec
Cevap sahibi+1 yıl@yalnız_romantik yaş olarak küçük seviyorum ve siyahiler tercihimdir.
- +1 yıl
Amerikalı ok
+1 yılŞimdi yok diyecegim sonra buyuk konustugum icin hayat karsima cikartacak sdhj 😀
11 Yorumla- +1 yıl
kaç yaşında olmalı
Fark etmez de ben ilerde yaşıtım biriyle evleneceğimi hissediyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUfak tercih ediyorum böyle alayım bebeğim gibi sevip herşeyiyle ilgileneyim :)
15 Yorumla- +1 yıl
Şey mi oluyorsun sen sugar momy miydi neydi ondan? sen bayağı bebek seviyorsun gibi besle sev falan😄
Cevap sahibi+1 yılSugar mommy demeyelim ya o çok para para oluyor :)
- +1 yıl
hıı pardon pardon o finansal anne gibi sen daha çok şefkatli anne gibisin sanki? 😄
Cevap sahibi+1 yılBi süre sonra maddi manevi herşeyiyle ilgilenmek isterim ki beraber yaşamaya kadar gider ama ne olursa olsun karşı taraftan maddi bi beklentim asla olmaz
Cevap sahibi+1 yılYa bide böyle söyleyince insanlar sadece fantazisel yorumluyor ama ben Bizzat hayatıma katıp yaşamak istiyorum
+1 yılSevgilim yok ama olurum tabii. Ne kadar yaş farkımız olduğuna da bağlı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçük biriyle olan çok az aslında; o soru olsa bir kadın için daha kolay olurdu
10 Yorumla
+1 yılolabilir oldu geçmişte hayır demem bu duruma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durumu yaşıyorum şu an sevgilim ile aramızda aşağı yukarı 14 yaş var çok tereddüt etmiştim yaştan ötürü ama çok güzel gidiyor her anlamda birbirimizi dengeliyoruz
00 Yorumla
+1 yılSanirim ne kadar buyuk ona bakarim. Enerjisi nasil ona bakarim
00 Yorumla
+1 yılEvet ama afaki derece de yaş olmamalı. Zaten abla diyorum öyle bir durumda 😂
00 YorumlaEvet arada 10 yaş lazım malum erkekler geç akıllanıyor
311 Yorumla
+1 yılŞu ana kadar dikkatimi çekenlerin çoğu büyüktü ama malum toplumsal bazı nedenlerden dolayı hiçbiri gerçekleşmedi
10 YorumlaMax 5 yaş büyük biriyle olurum 5'in üstü itici durur.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar erken, erkekler geç olgunlaşıyorlar bence o yüzden yaş farkı olmalı
10 Yorumla
+1 yılEn fazla 4 yaş fark benim için uygundur ama eğer seviyorsam yaş farkını sorun etmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur neden olmasın kimisi taş çıkartıyor 25liklere göre
11 Yorumla- +1 yıl
Ben nasılım samimi askıntı olmuyorum
23 yaşındayım 35 40 yaşındaki bir kadınla sevgili olurum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlurum , yasitimdan fayda görmedim ama fazla yaş farkı koymam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biraz ten uyumuna ve kafa yapısına bağlı.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman tercihim olgun. En az 5 en fazla 15.
24 Yorumla- +1 yıl
Konuştuğun biri var mı
- +1 yıl
Geldim naptın
- +1 yıl
Ne alaka noluyor abi
- +1 yıl
Abi deme lazım olur
En fazla 6 yaş falan
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük biriyle olmam
20 Yorumla - Devamını Gör (154)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler