Evlenmeyi düşünmediğim için soruyu ciddiye almak anlamında cevaplıyorum, hayır.
Ciddiye almayacağım bir insanı sadece cinsel çekim yüzünden hayatıma sokmam, ya da kafa dağıtmak için bir sevgiliye ihtiyacım yok bunu başka türlü de yapabilirim. Zaten bunların dışında geriye pek bir şey kalmıyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhayır, sadece ileriyi hayal edebildigimle sevgili olurum
ha sonradan o erkeğin evlilikten korktuğunu anlarsamda ayrılırm
laylaylom ilişkiyi sevmem13 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum
- +1 yıl
tesekkürler eig ler icin bitanem
- +1 yıl
Rica ederim :D
+1 yıldüşünmüyorsam
sevgili olmam artık bu yaştan sonra yani.
sevgilim olacak kişi evlenecegim kişidir11 Yorumla- +1 yıl
Gelecek düşünmediğinizi hayatınıza almak gereksiz bence. Kimseye ne boş yere umut verilmeli ne de kendi zamanını heba etmeli insan.
Hayır... Öylesine şeyler bana göre değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen zaman kaybı ne gerek var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Şimdi şöyle bir durum var ben evlilik düşünmüyorum, ben napayım sizce :D
Sanırım bu yüzden cevabımn evet, evlenmeyi düşünmediğim birisi ile sevgili olurum17 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeyelim ama aynı evi paylaşalım ya da sevgili kalalım hep diyen birini biraz zor bulursun ama kolay gelsin.
- +1 yıl
Ateist olduğun için dini boyutu seni alakadar etmediğinden senin evliliği saçma bulman normal.
- +1 yıl
Dini gerekçelerle evlenmeyi istiyorum senin inancın olmadığı için bir gerekçeye ihtiyacın yok.
- +1 yıl
Neden evlilik demişsin? Sen zaten evlenmek istemiyorsun, ateist olduğundan dini gerekçelerinde yok sana geçerli bir sebep sunamam. Ayrıca herkes istediği hayatı yaşasın ben kendi fikrimi söyledim.
hyır tabıkı olmam çocuk oyuncağı dehıl sevgılı olmk yanı bna gore sevgılı olunmaması en gzlıde olunca oluyo ıste ama herzmn cıddılk onmlıdır:)
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası olmam, heyecan arayışında değilim. Bir yuvam olsun isterim, bir ailem.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bence de gerek yok.
+1 yılEvet olurum. Her sevgili olduğumuzla evlenmeyi düşüneceksek ohooo 😒
12 Yorumla- +1 yıl
Bazı tipleri baştan onaylamazsın ona rağmen sevgili olmak bence gereksiz.
- +1 yıl
İnsanlar tabiatları gereği gıcık olduğu ve haz etmediği kişilerle olmaya daha yatkındır. Büyük aşklar nefretle başlar gibi 😊
+1 yılolunmamali, eger onunla hayatini gecirmeyi istemiyorsan vaktini boşa harcamak olur sadece.
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
+1 yılBen tipsiz olduğum için. Sevgilim de olmaz evlenemem de. Çünkü anırırcasına böğürürcesine çirkinim.
111 Yorumla- +1 yıl
Değilsin ama bu tarz konuşman insanları senden soğutur. Kendine güvenmeyen tipler kaybeder.
- +1 yıl
Yoo. Tipsiz erkekler kaybeder. Kendine güvenmeyen değil
- +1 yıl
nye kendıne böyle dyosunkı kımse kndını begnmez ama bellı etme ıstersen yanı bu skılde konusmn senın zararına emın ol tıpsız ınsn yoktur herkesın ayrı bı guzllıgı tatlılığı vardır bunu unutma sana hos olmayan sey başkasına guzl gelebılır veya bıı hareketın bunun ıcın sabırlı olmn gerekır anladın mı bnce dınle artık beni:)
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılHayır, daha önce bunların çok tatlı bir çift olduğunu söylemişmiydim?😂
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyleydiler :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşamalı bir karar.. sevgili olmadan evlenme düşünülür mu?
26 Yorumla- +1 yıl
Evliliğe uygun olmayan biriyle de sevgili olunmaz.
- +1 yıl
doğru ama evliliğe uygun olup olmuyacağını da çözemezsin ki belirli bir zaman geçirmeden
- +1 yıl
Tanıma süresinde aşağı-yukarı çözersin. İnsanlar hemen sevgili mi oluyor biraz zaman geçtikten tanıdıktan sonra sevgili olmaya karar veriyor.
- +1 yıl
hemen olanlarda çok benim gibi 😄
- +1 yıl
Bilmem ben tanımadığımla sevgili olmadığım için o açıdan düşünmedim.
- +1 yıl
tabikide tanıdıktan sonrada oluyor ama bazılarına çabuk ısınıyo insan
+1 yılherkesle evlenme düşünülmez. insan sevgili olup tanımadan bilemezki evlenmek isteyip istemeyeceğini ve herkes herzaman hazır değildir evliliğe bazen sadece sevgili olmak ister yalnız kalmak istemez.
20 YorumlaGönül eğlendirmek bana göre değil. Karşıdaki kişinin de duyguları var
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir yaklaşım.
+1 yılYani direkt ben bununla evlenirim diyemem. Zamanla oluşan bir düşünce. Evlenmeyeceğimi de düşünebilirim :dd
13 Yorumla- +1 yıl
Orası muhakkakta bazı tipler vardır hiç onaylamazsın o kişiyle sevgili olmaya tanımaya gerek yoktur. Genelde erkekler yapıyor bunu.
- +1 yıl
Haa o aşna fişna :dd
- +1 yıl
Aynen saçmalık.
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmadım, olmamda. Lay lay lom ilişkiler bana göre olmadı hiç. Olacaksa ömürlük ve evlenme niyeti ile başlasın isterim.
12 Yorumla- +1 yıl
Yani bir gelecek düşünmüyorsanız niye birini hayatınıza alasanız ne gerek var.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle düşünüyorum
Ben olmam cunku ask acisini sonra yine ben cekiyorum haddinden fazla duygusal oldugum icin.
Butun iliskilerim ciddiyet tasimali yoksa kimseye oyle harcayacak zamanim yok.10 Yorumla
+1 yılGelecek görmüyorsam boşuna ikimizin de vaktini harcamaya gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır..
Eşim olabilecek profilde değilse, ayrılırım.. Hem kendi vaktimi hem de kızın vaktini boşa harcamam..
Ayrıca cinsel açıdan da, ciddi düşünmediğim hiç bir kıza elimi dahi sürmem..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden olsa a. bile korum diye cevap verirdim ama artık evliyim. Ne yazık ki o taraklarda bezim yok artık.
20 Yorumla
+1 yılOlurum, evlilik yaşım gelince sevgili olduğum kişiyle evlenirim o zaman gelene kadar sevgili olmak için sevgili oluyorum.
10 Yorumla
+1 yılOlmam. Ben bir ilişkiye geleceğe yönelik bir ışık görebiliyorsam o adımı atarım. Geleceğimizi göremediğim biri ile sevgili olmam.
10 Yorumla
+1 yılEvet. Her çıktığım kişiyle evlilik mi düşüneceğim? Bu kadar planlanarak hayat mı yaşanır? Keyfinize bakın.
10 Yorumla
+1 yılHayır, evlenmem ama evlenirsemde tek kişi O olmalı.
14 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar büyük konuşurken en erken sen evleneceksin :D
- +1 yıl
Yok knk, Allah korusun😄
- +1 yıl
Büyük konuşuyorsun en erken sen evleneceksin demedi deme :D
- +1 yıl
Yaa öyle söyleme. Hayır😂😂
Olurum , ama belli sartlara baglamam , belki evlilik bile olur
13 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olduğunda evleneceksin diye şart yok ama baştan evlenmem dediğin bir tiple sevgili olmak bence yanlış.
- +1 yıl
İyide bahsettiğin olay normal. Benim söylediğimle çelişmiyor ki senin verdiğin örnek. Beş yılın sonunda duygu tükenir ve evlenmezsin bu gayet normal. Benim sorduğum o değil ki. Baştan hiç onaylamadığın biriyle hoşlandım diye sırf sevgili olur musunuz? Gelecek vadetmeyen biriyle.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmadan evlenmeyi düşünmem önce tanımak lazım 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Muhakkak öyle ama evliliği düşünmediğin biriyle de sevgili olmak saçma olur. Evlenirsin veya evlenmezsin onu gidişat belirler ama sevmediğin biriyle ya da anlaşamadığın gelecek görmediğin biriyle sevgili olmak bence gereksiz.
- +1 yıl
Haa o konuda hemfikiris seninle elbette 😊
+1 yılvakit geçirmek için olabilir ama fazla umutlandirmamak lazım
12 Yorumla- +1 yıl
Vakit geçirdiğinizle sevgili olmak zorunda değilsiniz. Sevgili demek çiftlerin birbirini sevmesi demek neticede. Sevgi yoksa niye sevgili olunsun değil mi ama
- +1 yıl
flört veya daha değişik isimlerle adlandirilabilir bu ilişki. sevmeden sevgili olmak liseli aşklarına benzer
+1 yılOlabilirsin tabiki ama o çocuk yüzünden evlenmeyi düşündüğün kisidende olabilirsin
10 Yorumla
+1 yılBak bak yorumlara gel şimdi 😀
Cinsellik için olanlar çoğunlukta10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. İleriye yönelik bir potansiyel görmüyorsam elbette hayır..
10 Yorumla
+1 yılBununla asla olmaz dediğim biriyle olmam ama tanımadan da olmaz, tuhaf paradoks
10 YorumlaKafan uyuşuyordur, frekans uyumu yüksektir olursun illa evlilik kurgusuyla işe başlamak saçma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. evlenme karari zaten o sevgililik surecinde belli olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmam. Kendime yapılmamasını istediğim bir şeyi başkasına da yapmam.
10 YorumlaEvlenmeyi düşündüğüm kişiye aşık olmam gerekir oda reddetti o yüzden hayır.
10 Yorumla
+1 yılolurum evlenmeyi düşündüklerimde sevgili oldumda ne oldu gene aynı gene aynı
10 Yorumla
+1 yılTabikide sevmek başga evlenmek başga evlilikden korkan biri olarak bu bence normal
10 YorumlaOlurum sadece evleneceğim kişi sevgilim olucak xaten yani umsrım
10 YorumlaSevdiğim kişiyi gönülden severim. Eğer ki sadece sevgili olmak niyetinde ise insan, o niyet kötüdür!!!
10 Yorumla
+1 yılNe gibi bir sakıncası var?
12 Yorumla- +1 yıl
Bence sakıncası yok herkesin kendi hayatı. Ben sadece sordum.
- +1 yıl
Ne güzel şeydir sevgili olmak...
+1 yılyok olmaz olamaz olmamalı
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
+1 yılOlurdum heralde bilemedim
10 Yorumlane onun zamanını ne de kendi zamanımı harcamam
10 Yorumla
+1 yılHayir olmam bos isler
10 Yorumla
+1 yılArtık hayır 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı bulsun seni :D
- +1 yıl
Amin seni de çifte düğün yaparık 😂
- +1 yıl
Hayırlısı çıksın da onu yaparız :D
- +1 yıl
İnş 😂🙏
+1 yılAşık olacağım kişiyle direk evlenirdim
10 Yorumla
+1 yılHayır olmam
12 Yorumla- +1 yıl
Zaman kaybı zaten ne gerek var :D
- +1 yıl
Evet boş 😂
Düşünmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlurum ama ileri gitmem öpüşme en fazla o da belki
10 Yorumla
+1 yılOlmam boşa vakit kaybı
10 YorumlaEvlenmeyi düşünmediğim için, evet.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılevet olunur
15 Yorumla- +1 yıl
kızlarda hep hayır demiş herkes evlenmeyimi düşünüyor yani
vay anasını yazık kızlarımıza - +1 yıl
Çünkü kızlar gelecek görmediği sevmediği adamı hayatına almak istemez.
- +1 yıl
doğrudur keşke erkeklerde öyle olsa
ama her çıktığımızla evlilikmi düşüneceğiz
yaşla alakalıda bir durum diyeceğim ama küçük yaşlarımda bile evlenirse çocuğumuzun adı şu olsun falan diyen kızlar olmuştu doğrudur.. - +1 yıl
Seversin, gelecek düşünürsün, henüz evliliğe hazır değilsindir bu süre uzayabilir ama en başta hiç onaylamadığın bir tipi koluna takmak gereksiz bence.
- +1 yıl
:/ anlıyorum diyeyim
+1 yılseni wp grubuna alak
11 Yorumla- +1 yıl
Wp silmesem olurdu :D
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Olurum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılyok vakit değerli
20 Yorumla Olmadım olmam da.
10 YorumlaOlmam
10 Yorumla
+1 yılHayır imkansız :)
10 Yorumla
+1 yılOlurum
10 Yorumla
+1 yılHayır olmam
10 Yorumla
+1 yılhayir
10 Yorumla