Evlenmeyi asla düşünmediğiniz bir insanla sevgili olur musunuz?
Cevabınız "evet olurum" ise nedeni nedir?
Sevgili olmak, evliliğe prova mıdır?
Cevabınız "evet olurum" ise nedeni nedir?
Sevgili olmak, evliliğe prova mıdır?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu yolda düşünmek ile başlar kesin olacağı anlamına gelmez. Ama eğer birlikteliğini bir neticeye vardırma gibi düşüncen yoksa karşı tarafın hakkına girmiş olursun ve bu Ahlaksızlık olur. Elbette bazı ilişkilerde iki tarafta evlilik gibi bir düşünceyi benimsemez ise bunda herhangi bir sorun yoktur.
Sevgili olmak birbirini tanıma sürecidir. Ve "bu insanla bir yuva kurabilir miyim?" düşüncesine girmek demektir. Ciddiyet olmayan yerde, sevgililik durumu söz konusu dahi değildir. Ya flört olursun ya da arkadaştan öte olursun. O ilişkinin adı konmaz bana göre. Bu ayrımları yaptıktan sonra, elbette sevgili olmazdım diyorum.
Olurum lakin aldatma karşı cins falan olmayacak sırf sevgiliyiz diye gevşek gevşekk ya bu cepte moduna girmeyecek üslubunu bozmayacak yoksa işim olmaz
Evlenmeyi düşünmüyorsam sevgililiğinde bir anlamı yok benim için.
Anlaşıldı captan
Bana aduket atacak mısın
Sende kalplisini at
Bana neden günaydın demedin
Cevap
37Cevap
Olurdum her ilişki evlilik yoluna gitmek zorunda değil
Hayır, evlenmeyi düşünmediğim biriyle sevgili olmam. Ne midem kaldırır, ne de kalbim.
Sevgili olurdum evet
İllaki evleneceğim diye bir yola çıkılmaz ki.. bir adamı istiyorsam sevgili olurum tabiki.. belki evliliğe gider belkide gitmez.. hayatlarımız zaten bir kumar gibi.. ya kaybedersin ya kazanırsın.. her fragmanını izledigimiz filmi gidip de mutlaka izlemeyebiliriz.. bunun gibi..
Olmazdım, bir emek ve çaba harcanıyor, zamanından da veriyorsun. Kısaca bir çok fedakarlık yapılıyor bir ilişkiyi sürdürmek için...
Baştan taraflar niyetlerini açıkca ortaya koymalı, ona göre evlilik düşünen taraf ne isteyip istemediğine göre kararını verir ve zamanını boşa harcamamiş olur.
Evlenmeyi düşünmediğim insanla niye sevgili oluyum zaten ciddi düşünmeyen birisi takılıyo demektir eğer kendimi hazır hissetmiyorsam evliliğe nişanlılık dönemi uzayabilir ama illaki evlilik düşünülmesi gerek bir ilişkide
Olur görücülerim vardı bi ara çağırttım amacım sadece sevgili olmaktı ama beğenmedim kabul etmedim o bahaneyle
Güzel taktik
Evlenmeyi zaten düşünmüyorum. Sevgililik de benden uzak dursun mümkün mertebe. İyiyim böyle.. Keyifli akşamlar..
Teşekkürler sizede keyifli akşamlar
Teşekkür ederim..
Sevgililik dediğin al gülüm ver gülüm sadece evlilik olmuyor
Al gülüm ver gülüm deyince aklıma Memati ve bulut geldi
Onlar efsaneydi yaa ilişkilerine bayılıyorum arada bakıyorum
evet olurdum illa ömrümüzü birlikte geçirmek zorunda değiliz
Evlenmeyi düşünmüyorum. Tabiki her şey Allah'tan. Sevgilide olmuyorum. Gerçekten komik ve ciddiyetsiz olur. Yani ben yediğim tabağa bile başka birinin çatal sokmasına izin vermiyorum.
Hayır olmam ya sıkıcı oluyor. Evlenmeyi düşünürsem uyuşmuş oluruz bu da keyifli olur. Evlenmezsek de hayırlısı der geçeriz. Ama o anlarımı boşa harcayamam
Her şey evlilik değil hayatıma renk katacak biriyle sevgili olurum.
Sevgili olmadan evlenmeyi düşünüp düşünmeyeceğim bir insan olduğuna nasıl karar veriyoruz 🙄🤔 yani dolayısıyla zaten oluyorsun.
Olmazdım ya. Gelecek hayali kurdurabilmeli hayatıma girecek olan insan. Öbür türlüsü takılmalık bir ilişki olmuyor mu zaten? O da benlik değil.
Artık evlilik şart değil, belki çocuk istenirse olur. Sevgili kalmak daha güzel ve heyecanlı geliyor.
O kadar zevzek değilim ama gelgör ki erkeklerin (en azından bana denk gelenlerin tümü) birbirinden zevzekti.
Hayır olmazdım…
Ciddi bakıyorum gönül işlerine..
Olacak gibi olmasındansa olmamasını tercih ederim…
Evlenmeyi hiç düşünmeden oldum şimdiye kadar. Şimdilerde düşünür oldum çünkü manita soktu aklıma ama rafa kaldırdım
Hayır evlenmeyi veya sevgili olmayı düşünmüyorum ama bu yolda ilerlemesi mümkün olan biriyle konuşursam kriterime uygun olmalı
Yani açıkçası bizim ortam da TR de evlenmek neredeyse imkansız duruyor haliyle sevgili olacağız elbette
Şöyle kimse ayrılmak için yola başlamıyor ama her birliktelik de evlilikle bitmiyor haliyle o kadar kasamam kendimi
Cok seviyorsam olurum. Gençliğimde güzel bir hatıra olur neden olmasın.
Olabilir neden olmasın her sevgili evlenecek diye bir şey yok
Olmam, olamam, olmadım.. Boşa ümit verip iki tarafında zamanını çalmak haksızlık..
Amacının ne olduguna baglı olarak degısıyor bundurum.. Ben olamk istemezdim
Sevgililikten gram hazzetmiyorum. Evlilik düşünsem de düşünmesem de olmam
Boşuna ümit vermek istemem, dolayısıyla hayır
olmazdım geleceği görmediğim birine emek ve zamanımı ziyan edemem
Evlenmeyi zaten pek düşünmüyorum. O yüzden o kadar fark etmezdi.
Şu an 3,5 yıllık bir ilişki içindeyim, 2 yıldır birlikte yaşıyoruz. Evlilik düşünmüyorum. Gereksiz olduğunu düşünüyorum çünkü.
Evlenmeyi de, sevgili olmayı da düşünmüyorum kimseyle
Flört yeterli
Ölene kadar
Ben sevgili oluyorsam biriyle demekki ciddi düşüdüğüm içindir hovardalık bana göre değil.
Hayır düşünmüyorum evlilik çok zor ve ciddi bir konu
Olmam bu bir nevi kızın duygularıyla oynamak gibi bişey evlenmeyi düşünmüyorsun bence sevgili de olma kıza ümit verme
Baştan evlenmeyi düşünmediğimi söylerim kabul ederse olurum etmezse seçenek çok
Çook yalnızım ve sevgiliye ihtiyacım var , güzel çirkin de ayırt etmiyorum :( :(
Gençken evet bu yaştan sonra hayır
18 yaşındasınız daha gençsiniz
Yok daha 17 de siteye üye olabilmek için yaşımı büyüttüm
Ss alıp atalım adminlere de hesabı kapatsınlar 😁
Evlenmeyi düşünmüyorum duygusal ilişkilerede çok uzağım. Sevgili değilde sosyal partner olurum en fazla.
Tiksiniyorum erkeklerden kızların hiç biru evet dememis ama y@vsak y@rak kafali erkekler evet demiş topunuzun anasını s*ksinler
Evlilik düşünmediğim için sorun değil ama yalnızlığı tercih ederim.
Profildeki sen misin?
Evet benim
Kusura bakma ama söylemezsem olmaz, o saç sakal ne öyle, çok berbat görünüyorsun, yüzünü tam görülmediği için bir şey diyemeyeceğim
Kusura bakılacak bişey yok herkesin düşüncesine saygım var bu tarz hoşuma gidiyor ve yapıyorum başkası beğenmiş beğenmemiş umrumda olmuyor
Doğru 👍🏻
😉😉
Bazen hissedersin o hissi yaşıyorum
Olmazdım galiba ama iyi arkadaş olurdum
Elbette ki olmam benim tek amacım isteğim evlilik!
Her sevgili olduğun kişiyle de evlilik düşünülmez
Olurum
Evet takilmak olabilir
Biri hariç kimseyle evlilik düşünmedim
Neden olmasın ki her şey evlilik mi
boşa kürek sallamayı sevmem ciddi olurum
evet evlenmek zorunda değiliz
takılmak için sevgili olmam
Hayır olmazdim
Tabiki olmam neden zamankaybedeyim
Olurdum ciddi düşünmüyorum zaten
Hayır evlilik düşündüğüm biri ile sevgili olurum.
Onu nasıl anlıycan?
Tanımadığın biriyle yani nasıl evlilik düşüncen ki
Ne diyon
Oldum sonra ayrıldı benden :)
Zaten öyle planım yok sevgili olmaya devam.
Boşuna umut vermek istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?