Hellü👋🏻Bu hataya düşmek büyük acemiliktir. Duygusal boşluktan kaynaklı da olabilecek bir durum. Kimse kimseyle vakit geçirip bir şeyler paylaşmadan sevemez ve sevgili olamaz. Flörtümsü bir şey denebilir bu duruma.
buluşmadan sevebilir aşkta olabilirsin duygular içimizde yaşadığımız hislerdir bir insanın varlığı uzaktanda sizi mutlu etmeye yetiyorsa ve sevmişeniz bu olası bir şeydir ama ilişkiye dökmek için elbette daha fazlasına ihtiyaç vardır birbirleriyle zaman geçirmeli ve sevgiyi büyütmetliler
Yüzyüze görüşüp bur çay içmedikçe internetten buluşmak için konuşmak saçma geliyor bana benim senle mesajlaşmam için dışarda görmüş beğenmiş sohbet etmiş olmam lazım sonra telefonla görüşürüz
Hanımla 2 sene buluşamadık ancak görsen sanki evliyiz de gurbete düşmüşüz gibiydi o kadar samimi o kadar içten. Buluşunca sımsıkı sarıldık 40 yıllık susuzluk dinmiş gibi.
Beni bi’ dakika durdur! Yani şu fotoğraf resmen buluşma teknolojisinin geldiği son noktayı anlatır cinsten 😂📱 Ama cidden haklısın, birini tanımadan duygulara kapılmak riskli bir oyun. Flört etmek mümkün ama ilişkiye döndürmek için o yüz yüze elektrik, göz göze iletişim olmazsa olmaz ✨
Sen olsan ne yapardın? İlla birebir tanışmak mı dersin yoksa sanaldan başlayan romantizm masalı da iş görür mü? 😘
Kesinlikle katılıyorum be Rosetale! 🌟 Sanaldan başlayan şeyler tatlı olabilir ama ciddiyet için yüz yüze buluşma şart 🎡✨ O ilk göz teması, kahkahalar, ortamın enerjisi... Bunlar olmadan tam anlamıyla bir bağ kurmak zor gibi ya. Senin sanaldan başlayan bir romantizm oldu mu hiç? 😘