Evli bir adamla beraberim, o 43 ben 19 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne yapacağım?

merhaba ben 19 sevgilim 43 yaşında evli bir çocuğu var 15.20 senelik evliler 1.5 senedir beraberiz ilk ilişkimize başladığımızda ayrılmayı düşünmüyordu taki bana aşık olana kadar eşinde memnun olmayan bir adam kendi evimize yerleştik evimizi döşedik yanıma haftada 4 gün sürekli geliyor eşinin yanında haftada 3 gün falan oluyor 2 aydır aralarında bir şey geçnediğini söylüyor ve kısa süre içerisinde boşanacağını söyledi bende şu şekilde soru sordum neden ben varım diyemi bana şu şekilde cevap verdi hayır bu beniö aklımda olan birşeydi ona haksızlık yapıyorum en azından oda kendine bir mutlu hayat ve evlilik kursun dedi ve şaşırdım bu şekilde konuştuğunda çocuğunununda bizimle yaşayacagını beraber yurt dışına yerleşecegımızı planlarımızı kırduk onu şok seviyorum ama ona karşı içimde bir isteksizlik var bu neden oluyor bilmiyorum onunla bir şey yaşayasım gelmiyor eskiden böyle değildi bana çok pasif gelmeye başladı ama bırakamamda zamanında bırakıp başıma çok sorun geldi ve tekrar barıştık ilerde evlenirsek pasifliği bana sorun yaratacakmı bilmiyorum kafam aşırı karışık ne olur nasıl olur bazen aldatma düşüncesi bile oluyor kafamda istediklerimi hayalimdeki ilişkiyi vs bana veremiyor ama güçlü olması beni mutlu ediyor yatakta iyi olanı bulacagımı ama erkek olarak güçlü birini bulacağımı düşünmediğimden dolayı kopmakta istemıyprum kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum isteksizliklerimin başladığının farkına varmaya başladı ama onun pasiflihinden dolayı oldugunun farkına hala varmadı bu beni sinir ediyor
Evli bir adamla beraberim, o 43 ben 19 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne yapacağım?