Adam asiri yakisikli benim gözümde ve kürt kendisi. 3 aydir görüyorum hep onu. Neye benziyor diyen olursa, fotoğraftaki adama çok benzemesede, fotoğraftaki gördüğünüz adamı anımsatıyor kendisi. Çocuğu yok sadece evli. Ne yapmalıyım? 🥲
40 yaşındayım. Evli adamdan hoşlanıyorum, ne yapacağım ben?
Önce kişiyi araştır. Sana uygun olduğuna kanaat getirirsen, ya biri vasıtasıyla ki bu daha iyidir, ya da doğrudan onu beğendiğini, kendisiyle evlenmek istediğini (ikinci eş!) söyle. Bundan sonra olay kendisi gelişir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sallama kızım aşırı yakışıklı falan, gözünüzde amma büyüttünüz normal tipteki herifleri bile bizi yakışıklı diye yutturacaksınız, 40 yaşındaymış bide. Akıla bak. Yakışıklı insanların günahını almayın. Ha çok beğendiysen, git çaresini bul, boşat sen al.
He tamam bacım çocuğu yoksa hiç sorun değil. Tövbe tövbe. Aklınıza gözünüze kalbinize sahip çıkın ya evli insanlara göz dikmeyin lütfen eşinin yerinde olsan bu hoşuna gider miydi hiç bir düşün.
Pardon? 0ruspi değilim kendimi satmadım gayet bakireyim ama senin gibi cahillere bunu anlatmaktan çok sıkıldım , farkındaysan bu benim hislerim ve buna bir şey yapmam adamın evli olduğunu daha yeni öğrendim
Madem öğrendin adam evli. Bakma. Git dişariya çık baskaisni bul baskasina aşik ol. Düşünsene sende evlisin eşini deli gibi seviyon. Ve baaka kadin eşine aşik araniza girdi nolcak. Çok mu mükemel bi halt