Beyler sizde tecrubenizi yazabilirsiniz
Yakışıkli ve parali
Güçlü karakterli sözunü geçirebilen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
karakter sahibi güçlü sözünü geçirebilen erkek daha çekici tabi ki. çünkü böyle bir erkek karakter yönünden güçlü olduğundan dolayı para kazanmanın da illa ki bir yolunu bulur bir gün. sabırla yanında kalan meyvesini yer. tabi dışarıdaki insanlara serçe olup evdeki kadına kartal olan sözünü geçirebilen erkekler bu kategoride değil.
paran ve tipin yoksa karakterin beş para etmez kardeşim çünkü kadınlar gösterişi sever hadi sevmedi diyelim çevre baskısı sonucu soğumaya başlar nerden buldun bu cocğu ne tipi var ne parası daha iyisi yokmuydu derler bakşu cocuk daha yakışıklı evi arabası da var derler ilk başlarda kadın hayor onu seviyorum desede çevre erkeğe yüklendikçe yüklenir erkek özgüvenini yitirir kadının onu aldattığını düşünmeye başlar tartışmalarbaşlar barıılır sonra zamanla erkeğin en ufak hareketinde souma başlar ve ayrılık bir yıl veya 6 ay sonra bakılırki o kız bmw si ve rezidansı olan zengin bir cocukla evlenir :)
Cevap
2Cevap
Sözünü geçiren erkeği istemem. Yerine göre ben bir tık baskın olmayı seviyorum.
Peki yatakta?
İhtiyacı olacağını sanmıyorum. Seviyorsam ve sevildiğimi hissediyorsam zaten aklını alırım.
Değişik bir tipsin bir kaç sorum olacak ama mesaj atamıyorum
Mesajlar da pek kalmıyorum. Ama önemli bir şey danışacaksan atayım?
Sevinirim
Anladım önemli değil anlaşılan 😅 Iyi akşamlar
Mesaj atarsan sevinirim demiştim:)
Önemliyse atayım dedim ve cevap vermedin 👻
Önemli 😁
güçlü karakterli sözünü geçirebilen
Pa ra Liii
İkinci şık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?