Sorularıma mutlaka duymak isteyeceğim ya da kendini daha iyi göstereceğine inandığı cevapları vereceği için önem vermem. Ben izleyerek, sözleriyle eylemlerinin uyumuna bakarak, ruh hallerinin gelgitlerini takip ederek tanımayı severim. Sözler değil eylemler önemlidir her zaman. Konuşurken her şey söylenir, yapılacak veya yapılamayacak şeyler bile. Ama eylemler her zaman dürüsttür. En doğru cevabı onlardan alabileceğime inanıyorum ben.
Ben sorularla tanımayı daha çok seviyorum hatta bazen daha eğlenceli hale getiriyorum akıcı gidiyor. Soruları cevaplarken daha rahat gözlemliyorsun mesela bazı teknikler var oradan anlıyorsun doğru mu yalan mı ya da düşüncesi bu mu ne kadar zaman harcadı gibi. Var bizde bir şeyler işte :)
Tanıma aşamasının, flört önceside mutlaka vardır. Yani önce uzaktan gözlemle tanımaya çalışırım. Sonrada kendine sorular sorarak tanıma yoluna girerim. Bu arada rica ederim.🍀😅
Sorulara doğru cevap vermeyebilir.. Kendi işine geldiği gibi yanıtlayabilir.. En iyisi uzaktan çaktırmadan gözlemlemek.. Nasıl insanlarla arkadaşlık ediyor.. Nasıl bir çevresi var.. Ailesi ile iyi bir iletişi mi var mı varsa nasıl. Vs..
Gözlem daha iyidir her zaman. Yalan söylemek çok zor olmasa gerek bu devirde. Ama insanı kendi haline bırakınca muhakkak bir yerde kendi gibi olacaktır. Tanıma aşamasında çok sıkmamak lazım karşı tarafı. Sen renk de vermemelisin ki kendini sana yarandırmak için rol yapmasın.
Soru sorarım mutlaka.. Verdiği cevaplara göre de gözlem yaparım.. Ne kadarı doğru diye.. Kısacası ikisini de yaparım.. Pek fazla bir ihtimalle yetinemem.. Bütün hakkımı kullanırım..
Gözlemle değerlindirmeden asla sorular ile tanımaya çalışmam çünkü rahatsız etmek sınıfına girer..Çoğunlukla tavır ve hareketler ile insanlar tanınır çoğu zaman bir de o tavır ve hareketlere söylemler eşlik edince tanımak kolaydır..