Kişilik & Karakter Şu sıra neleri sorgular vaziyettesin? Mütemmim_Cüz Takip Et Xper 1 Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selam KS sakinleri.. Bazen yoğun bir şekilde sorgular yargılarız yaa , hayatı yaşamı , olan olmayan her şeyi vs.. 🌚🌝🌞🔥💥🌏 Şu sıra neleri sorgular vaziyettesin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Sorgulamayı çoktan geçtim artık. umursamıyorum 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Geleni gideni gelmişi geçmişi geleceği gideceği yolunu yordamını dfgabshdfj ne bilim neye denk gelirsek onu sorguluyoruz... 1 0 Yorumla
Suskunnn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayatı sorguluyorum, neden böyle olduğumu sorguluyorum. Neden bir türlü yüzümün gülmediğini sorguluyorum. Var yani birşeyler. 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayatıma aldığım insanlar için geçerlidir bu Hiç bir şekilde empati yapmadıklarını sorgular vaziyetteyim. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kutsalların dışında her şeyi sorgularım ben.. 1 0 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Hayatın bu kadar adaletsiz olmasını sorgular oldum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sorgulamayı çoktan geçtim artık. umursamıyorum
Geleni gideni gelmişi geçmişi geleceği gideceği yolunu yordamını dfgabshdfj ne bilim neye denk gelirsek onu sorguluyoruz...
Hayatı sorguluyorum, neden böyle olduğumu sorguluyorum. Neden bir türlü yüzümün gülmediğini sorguluyorum. Var yani birşeyler.
Hayatıma aldığım insanlar için geçerlidir bu
Hiç bir şekilde empati yapmadıklarını sorgular vaziyetteyim.
Kutsalların dışında her şeyi sorgularım ben..
Hayatın bu kadar adaletsiz olmasını sorgular oldum