Diğer Canım sıkkın merak ettiklerinizi sorun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor gece gece maksat kafa dağılsın.not: özelden sohbet istemiyorum yazmayın yorum pls 🥺 Canım sıkkın merak ettiklerinizi sorun? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. en sevdiğin alıntı 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Dertlerin bitecek ama her dert için bir sinek seni kıtlayacak. Kaç ısırığa maruz kaldın? 🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yapppmaaa yanarızzz 😄 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Beni yak. O ateşe düştüm çünkü. Ama lütfen kaşı bi de çok kaşınıyom. 😌 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl uykum geldi şu an keşke bi saat önce görseydim soruyu 🥹 0 9 Yorumla Soran 1 yıl yaa bebişim 🥺 merakettimmişte 1 yıl dur beyin nöronlarımı senin için fulleştiricem şu an wake up diye 😂 merakettimmişte 1 yıl sorcam dur düşünim merakettimmişte 1 yıl şimdi mesela çamaşır yıkaman gerekiyor elde ama evde deterjan yok neyle yıkarsın 😂 Soran 1 yıl Şampuan ile ya da duş jeli onlarda yoksa kirli kalsın 😑 merakettimmişte 1 yıl beyaz sabunla yıkasan daha temiz olardıı 😃 Soran 1 yıl deterjan değince ben tüm temizlik maddelerini sildim kafadan merakettimmişte 1 yıl hahay 😃uyuyom hadi iyi geceler bebeğim Soran 1 yıl iyi geceler baby 🖤😚
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Eline bir mikrofon alıp bağıra bağıra bir şarkı söyleseydin, hangi şarkıyı dinlemiş olurdum? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Günahlarımla sevaplarımla aldım başımı gidiyorum Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Elinde yine mikrofon var, tüm dünya seni duyuyor ne söylemek istersin? Yorumla Soran 1 yıl Yoruldum artık lütfen bırakın beni artık gerçekten yoruldum sadece mutlu olmak istemiştim. Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Ben yoruldum hayat gelme üstüme.. Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Neden özelden yazmayın diyen kadınlara yazasımız geliyor? 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ben kaçırmışım. Gece geleydim keske 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bir sonrakine artık 😄 Yorumla Yaban00 1 yıl İnşallah kuzum Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Hangi şehirde yaşıyorsun 0 10 Yorumla Soran 1 yıl konya Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran 1 yıl 28 9 eylülde Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Ooo yeni yaşın kutlu olsun şimdiden Yorumla Soran 1 yıl teşekkürler Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Peki nasıl bir insansın Yorumla Soran 1 yıl Hiç mutlu olamadığıma göre kötü bir insanım Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Öyle deme bence bir gün mutlu olacaksın üzme kendini 😊 Yorumla Soran 1 yıl bilmiyorum canım gibi mutlu olacağım sanıp hep avunuyorum Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Sadece inan ve bekle emin ol ki olacaksin ümitsiz olma kalbinin sesini dinle Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Canın neden sıkkın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Özel konulardan dolayı Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Erkekler soğuk; kadınlar sıcak mı sever? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neyi? Yorumla BloodyGamer 1 yıl Karşı cinsi. Yorumla Soran 1 yıl olabilir Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 702 cevap paylaştı. Çikolata fayda ediyor mu böyle durumlarda? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl nen var kim skti canini 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Özel meselelet Cevap sahibi 1 yıl konusmak istersen el kaldirman yeterli..
Gizli Üye (18-24) 1 yıl En büyük ne kadar yedin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl En büyük karpuz yemiştim 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne kasardı Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aklıma gelirse sorarım 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasılsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Nasıl bir insansın 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bilmem dışarıdan bakanlara sormak lazım. Ama iyi bir insan olmak için çabalıyorum Cevap sahibi 1 yıl Mükemmel bir insansın 🥹 Soran 1 yıl yaaa 🥲 keşke özelden çıksan Cevap sahibi 1 yıl Ben ciddi değildim Soran 1 yıl kötü müyüm yani 🥺 Cevap sahibi 1 yıl Uuu seni küçük saf ayağına yatan kuzucuk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
en sevdiğin alıntı
Dertlerin bitecek ama her dert için bir sinek seni kıtlayacak. Kaç ısırığa maruz kaldın? 🤣
Yapppmaaa yanarızzz 😄
Beni yak. O ateşe düştüm çünkü. Ama lütfen kaşı bi de çok kaşınıyom. 😌
uykum geldi şu an keşke bi saat önce görseydim soruyu 🥹
yaa bebişim 🥺
dur beyin nöronlarımı senin için fulleştiricem şu an wake up diye 😂
sorcam dur düşünim
şimdi mesela çamaşır yıkaman gerekiyor elde ama evde deterjan yok neyle yıkarsın 😂
Şampuan ile ya da duş jeli onlarda yoksa kirli kalsın 😑
beyaz sabunla yıkasan daha temiz olardıı 😃
deterjan değince ben tüm temizlik maddelerini sildim kafadan
hahay 😃uyuyom hadi iyi geceler bebeğim
iyi geceler baby 🖤😚
Eline bir mikrofon alıp bağıra bağıra bir şarkı söyleseydin, hangi şarkıyı dinlemiş olurdum?
Günahlarımla sevaplarımla aldım başımı gidiyorum
Elinde yine mikrofon var, tüm dünya seni duyuyor ne söylemek istersin?
Yoruldum artık lütfen bırakın beni artık gerçekten yoruldum sadece mutlu olmak istemiştim.
Ben yoruldum hayat gelme üstüme..
Neden özelden yazmayın diyen kadınlara yazasımız geliyor?
Ben kaçırmışım. Gece geleydim keske
Bir sonrakine artık 😄
İnşallah kuzum
Hangi şehirde yaşıyorsun
konya
Yaş kaç
28 9 eylülde
Ooo yeni yaşın kutlu olsun şimdiden
teşekkürler
Peki nasıl bir insansın
Hiç mutlu olamadığıma göre kötü bir insanım
Öyle deme bence bir gün mutlu olacaksın üzme kendini 😊
bilmiyorum canım gibi mutlu olacağım sanıp hep avunuyorum
Sadece inan ve bekle emin ol ki olacaksin ümitsiz olma kalbinin sesini dinle
Canın neden sıkkın
Özel konulardan dolayı
Erkekler soğuk; kadınlar sıcak mı sever?
Neyi?
Karşı cinsi.
olabilir
Çikolata fayda ediyor mu böyle durumlarda?
nen var kim skti canini
Özel meselelet
konusmak istersen el kaldirman yeterli..
En büyük ne kadar yedin
En büyük karpuz yemiştim 😄
Ne kasardı
En sevdiğin ve en sevmediğin özelliğin
Aklıma gelirse sorarım
Nasılsın
Nasıl bir insansın
Bilmem dışarıdan bakanlara sormak lazım. Ama iyi bir insan olmak için çabalıyorum
Mükemmel bir insansın 🥹
yaaa 🥲 keşke özelden çıksan
Ben ciddi değildim
kötü müyüm yani 🥺
Uuu seni küçük saf ayağına yatan kuzucuk
burcun ne
başak
İşin gücün yok mu
Canın neden sıkkın
Sünnet olmalı miyim