Eskiden birinden hoşlanır benimle çıkar mısın derdin ve çıkardın şimdiler de bu kalmamış herkesin dilin de bir flört. Ben yaşasın çıkma teklifi diyorum 😊
Ben liseye falan giderken vardı çıkmak telifi 😂 çıkma teklifi gitti yiğitlik bitti aga. Şimdi her türlü fingirdeşip adını koymuyorlar sonra taraflarda biri biz şimdi neyiz diye sormak zorunda kalıyor sonra da olay çıkıyor jfjfjfj
İmza toplayalım ben hemen atabilirim yani bir devlet meselesi olsaydı TBMM de yasa tasarısıyla kanunlaşması için uğraşırdım herhalde. Tamam fazla uçtum kabul ama kesinlikle geri gelmeli. :D
Aynen öyle flört durumu benlik değil kesinlikle karşıyım. Büyüyünce sevgilinde olur her şey olur şimdi okuluna odaklan dediklerinde böyle olacağını bilemedim bileydim dinlemezdim dinledik noldu al şimdi evde kaldık. :D
Bazen IQ farkı olunca insan ister istemez kendini geri çekiyor :D egoist demem insanın kendisini bilmesi iyi bir şey. Egoist olman için devamlı ben zekiyim deyip beni aşağılamaya çalışsan o zaman derim siz ne ayaksınız kadın hanımefendi :D
Kesinlikle katılıyorum. Ne o öyle ya? Adı yok bir şeyi yok. Sonra millet benden hoşlandığı için mi böyle davranıyor yoksa arkadaş olarak mı görüyor diye sorum duruyor.