Mutluluklar dilerim ne yapabilirim ki🤷 Zaten ben açılsam da bir anlam ifade etmeyecekmiş ki başkasıyla olmuş diye düşünürüm. Üzülürüm biraz ama sonra geçer. Hayatta ne dertler var, bu ne? Şöyle de bir şey var zaten seviyorsan, onun mutluluğu ile mutlu olur, acısıyla da üzülürsün.
Açılmıştım zamanında ama şimdiki aklım olsa açılmazdım sadece arkadaş olarak kalsaydı daha iyiydi çok daha iyiydi hemde duygularımı bilmesi özellikle bunlardan emin olması daha kötü oldu çünkü
Olsun ya anlatmadı ama ben gözlerimle gördüm zaten defalarca kez neler nelerin de insan yutuyor hayatta en çok nefret ettiğim karşı olduğum şeylerin hepsini ben teker teker yaşadım uzun süre hemde o yüzden arkadaşlık iyidir uzaktan uzaktan severim ben
Eh hoşlanıyorsan kendinden eminsen karşıdan da eminsen gidip söyleyeceksin Ama karşıdan da o ışığı görüyorsan söyleyeceksin sonra sigara yanına rakı bardağı gelmesin haha
Keşke açılsaydım derdim yeterince keşke varken bir yenisi eklendi herhalde. Sonuç olarak bu hoşlandığınmız kişinin hayatı. Demek ki onu daha iyi bulmuş ki tercih etmiş bana saygı duyup yoluma bakmak düşer. Bu hayatta hiç bir şeyin zorla olmayacağını öğreneli çok oldu
Üzülürüm tabiki çünkü ben kolay kolay birisinin karakterini beğenmem. Kırk yılın başında birini beğenip, onun başkasıyla olduğunu bilmek üzerdi. Ama başka bir çare olmayacağı için mutluluklar diler önüme bakardım ne yapayım 🙄 acele etmediğim için de pişman olmazdım. Çünkü o kişiyle mutlu olabileceğimi emin olmadan asla açılmam. Çünkü hayatıma yalnızca bir kişi girsin istiyorum bu yüzden de bu konuda ince eleyip sık dokuyorum...
Bi jilet bir de bilet ver oradan diyorum 😃😅 Ben kolay kolay hoşlanmam kimseden, arada iletişimimiz olursa olur, zaten iletişimimiz varsa gerisi gelir kendiliğinden.. çünkü arada çekim vardır ☺️
Bunun önemi var mı? O da bir adım atabilirmiş.. Ya da eğer onunda bana olan duyguları karşılıklıysa, başkasının açılmasının ne kıymeti var? Duymaz bile onu..
Ben açılmadım diye başka birini kabul ettiyse. Niye kaybetmiş olayım ki kazanmış olurum. He eğer diyorsan ki senden hiiç haberi yok daha tanışmadınız bile kısmındaysak umurumda olmaz. 💆♂️
Vallaha aynısını yaşadım Çarşamba günü Öldüm dirildim 1 yıldır seviyodum aynı sınıftaydık yakın bir arkadaşımdi Sevgilisi yoktu Bence 2-3 ay önce sevgilisi olmuştur Ben Çarşamba günü açıldım Ben seni arkadaş olarak görüyorum vs. Birşeyler yazdı 3-4 saat sonra sevgilisi aradı (Konuyu detaylıca anlattım ve birkaç soru sordum lütfen profilime girip cevaplarmisinız) Sadece 1 kişi cevapladı🥺🥺
Genelde öyle hissedersem gider konuşurum ama benden önce biri davranırsa da bir şey yapmam nasip değilmiş derim sonradan pişmanlıkta hissetmem napalım yani dünyanın sonu değil ya! 😅
Başkasının ne yaptığı değil, hoşlandığım kişinin verdiği tepki önemlidir benim için. Olumlu bir karşılık verdiyse demek bana dair içinde hiçbir şey yok demektir. Birkaç gün depresyon takılır sonra normale dönerim 😄 Ben artık böyle aşk meşk konuları için, olmayacak şeyler için kendimi yıpratmayı, üzmeyi gereksiz görüyorum. . Duygusuzluktan mıdır, boş vermişlikten mi bilmiyorum ama olursa olur, olmazsa olmaz havasındayım. .
ilkokul yıllarımda yaşadığım durum , kıza olan duygularımı dıle getırseydım hiç düşünmeden evt dıyecektı ama cesaretımı toplayamadım sonra çocugun bırı geldı ve o kızdan hoşlaştıgını soyledı sonra üç kişi de kendı yoluna gıttı