İnsanların hoşlandığı kişiye karşı açılmaları noktasında önünde illa ki engeller olacaktır. Hislerinizi karşı tarafa açmak için engelleri aşmayı göze alır mısınız?
Hoşlandığınız kişiye karşı hislerinizi açmakta ne kadar başarılısınız?
Genelde bu konuda şeffaf bir yapım var. Eğer bir insana ilgim varsa açık açık belli ederim. Anlaması için elimden geleni yaparım. Hayır hala anlamıyorsa açık açık karşısına gidip söylerim. En azından kafamdaki soru işaretleri netleşmiş olur. Reddedilsem bile çok sorun olmaz benim için.
Girdiğim ortamda kendimi belli eden Sözü dinlenir İnsanların etkisinde kaldığı Şeffaf acik net sen şakrak komik Saygılı mütevazi bir insanim Hayat felsefem Dünyaya bir kere geldim rüşvet versem bir daha gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim Dünyada en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklaninca kokar Bir insan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı Bende hiç çekinmem Kaldi ki ertelenen sevdaların bedelini ödemiyor yasam Başında ortasında sonunda hersey bitebilir yarın hiç olmayabilir Seviyorsanız simdi söyleyin Yarın hiç olmayabilir Ben söylerim Cekinmeden
Hiçbirine ondan hoşlandığımı söylemedim. Zaten hiç sevgilim olmadı, onlardan küçüktüm ama mesela 3. Sınıfta hoşlandığım çocuğu kırmızı dosyamla dövdüm. 4. Sınıftayken bir diğerini ben su içerken şişeyi yukarı kaldırıp üzerime döktüğü için pet şişeyle dövmüştüm. Sicilimde daha bir sürü suç kaydı var. Benden iriydiler büyüktüler ama suç aletlerim sağolsun. Şu an birinden hoşlanmıyorum. 'Aşk acıtır' daki acıtan taraf benim sanırım.
Karşımdaki kişinin de hisleri olduğunu düşünüyorsam çok cesurca hareket ederim. Açıkça hoşlanıyorum demem elbette ama bunu belli edecek eylemlerim olur. Çünkü birinden kolayca etkilenen biri değilim etkilenirsem de gurur mu hisler mi terazisinde hislere ağırlık veririm.
Hislerimi çekinmeden söylerim yani sadece sevgililik konusunda böyle değilim;hayat kısa kuşlar uçuyor, şuncacık kısa hayatın kıymetini bilip; yaşamayı, ilanı aşk yapmayı, sevmeyi, sevilmeyi bilmek gerekir..
Hoşlandığı kişi nin başı bağlı , akraba ya da yaş farklı varsa bunlar engel değil yanlış kişi anlamına gelir. Onun haricinde ki bütün engeller kişi nin korkaklığından ya da basitliğinden kaynaklıdır.
Bu konuda sıkıntısı olan birisi değilim.. seviyorsam seviyorum derim. Ama önemli olan severken sevdiğini söylemek değil sevmeden seviyorum demek. İşte onu beceremem 😂
Yok öyle patavatsızca dalamam ben konuya, ön çalışmalar fzibilite çalışmaları medeni durumu hüzünleri sevinçleri mutlulukları Eeeee kolay DEĞİL bu işler
Bazıları gibi bende susmaktan yanayım bu yana kadar gelmişim sevdiğimi hislerimi söylemedim. insan seni olduğu gibi kabul etmeyince diyesin gelmez güven konusunda.
Hayatta başarısız oluğum nadir durumlardan biri. Normalde çok soğukkanlı olan ben bu durumda bayağı panik yapmıştım ama şu an olsa hiç panik yapmam çünkü o durumu da yendim.
Karşı tarafın hislerinden eminsem yani eğer oda benden hoşlandığını hissedersem ya da söylerse o zaman söylerim yoksa asla söylemem hoşlanmak sevmek söylenmez bence hissettirilir yaşatılınır