Gelelim yine güzel bir konuya canlar✨ Siz yaşlanmak istediğiniz insanla berabermisiniz? Yaşlanmak istediğiniz insanla yaşlanınca ne gibi şeyler yapmak istersiniz? Yaşlanmak hayatın emekliliği siz ne düşünüyorsunuz? Birbirinizin deyneğini almak, takma dişlerle şakalaşmak, buruş buruş olan ellerinizi hiç bırakmayana denk tutarmısınız?
Yeni nesil erkekleri de pek bi kendini begenmis kenara çekilmiş nazlanmis hallere giriyor. Ama sizin de sucunuz degil valla haklisiniz kizlar cok istekli ve girişken. Doğanın dengesi bozulmuş
Enerji ile ilgili tabii. Doğadaki hayvanlar dahil tum eriller disilleri etkilemeye çalışır bir disilin karsisinda bir sürü eril olur. Ama tamamen tersine dönmüş dünya. Eriller oturup bekliyor disiller zaten dişil herkes birbirine bakıyor. Disilin baslattigi iliski de cok uzun sürmüyor. Çünkü öyle bir şey doğaya aykırı. Eril disil özellikleri ve dengelemesi yapmanızı oneririm yoksa kadere birakarak cok kaybedersiniz
@kovaburcuzekasi sorun zaten benim artık pek de kaybetmekten korkmamam kaldı ki teoriniz doğru lakin heves kursağında kalınca bir kere hevesi kursağında kalınca insanın artık istemiyor Ha mesele erilin ilişki başlatması ile orantılı ise ben başlarım sorun değil sadece oradaki kaderden kastım doğru kişi demek istedim
O konuda diyecek hiçbir sözüm olamaz. Ama boyle durumlarda kişinin bi kendine gelmesi gerekiyor hak veriyorum size. Ben genel olarak hayati hep bu sekilde olanlara karşı soylemistim
@kovaburcuzekasi asla hayatı öyle olan ınsanlardan olmadım gurur insana belkide hayatının en değerli varlığını kaybettirebilir bunu acı tecrübeler ile keşfettim kişinin kendine gelme konusunda ise kendime geldiğim için kader diyorum zira doğru insan kim bilemeyiz
Ne yazik ki kendisi karsi taraftan agir basanlar kaybetmeden anlamıyor. Kaybettikten sonra anlasan ne yazar dimi.. birisi bir şey soyluyorsa üstüne basa basa bi duymak bi duzeltmek gerekir. Sonrasi böyle işte yasamissin.. yasayip hala anlamayanlar var yine de tebrik ederim seni
En İyi Cevaplar