Zaman akıp gidiyor. Elbette bir gün çoğumuzun yaşlandığı gün gelecek. Hayat ve zaman gözümüzün önünden akıp gidecek. Peki sence sen gelecekte nasıl bir yaşlı olursun?
Hani üniversitede takılırsın sonra yanına bir amca yaklaşır kafa kafa anılar anlatır sonrada beraber takılırsınız onun tanıdığı bir mekana geçip, hah işte o ben olacağım LkjhDLAJKFGS
En sevdiğim tip. Bir gün halisahada maç oynuyoruz. Ben dinlenmek için kenara geçtim. Bir tane amca geldi. Adamla yarım saat felsefe konuştuk. Spontane şeyler çok iyi oluyor. Bir şeyler ısmarlayanı mı dersin, beni tek gördüğü için yanıma gelip siyasetten tut yatırım, kültürel konularda konuşanı mı dersin mükemmel insanlar. Eğlenceli oluyor. Sayıları artar inş
Hah işte bu ya kanka, harbi çok iyi ve özellikle spontane gelişmesi baya iyi oluyor ayrı bir kalite katıyor muhabbete. Sayılarını arttıracağım aga bende o iş rahatke ŞLDAFAgAFA
Ben kesin 50 den sonra elektro gitar falan öğrenmeye başlayacağım, aniden kararlar alıp ülke de değiştirebilirim veyaa sadece balkonunda çiçek büyüten sallanan sandalyesinde kedisiyle örgü ören bir büyükanne de olabilirim^^
Yaşına rağmen ben çocuğum ki hiçte bile diyen ve her türlü maceraya atılan, gençlerin ben bile daha uçurumdan atlamadım vaybe diyerek imrendiği yaşlı idolü olurum. Tabi şimdi çok sağlıklı olur ve bunu sürdürürsem
Kafa dengi, eğlenceli ve sağlığim yerinde olursa insallah, gezen tozan gerçekleşmesi mümkün olan hayalleri için yaşından dolayı geç olmadığının bilincinde olan 😊
istesem motor alıp bariyere girebilirim ya da bir arabanın önüne atlayıp hayatimada son verebilirim veya yüksek bir yerden de atlayabilirim eğer gerçekten öleceğimi bilsem yoğun bakımında yatmicagmin garantisi olsa yaparım bu yüzden biraz şans işi değil..
Kişinin kendi hayatını devam ettirme veya son buldurma seçimi bile şansla bağlantılıdır. Hayatta yaşadığımız deneyimler, karşılaştığımız insanlar ve öğrendiklerimiz bizim karakterimizi ve fikirlerimizi şekillendirir. Şu şöyle olsaydı, şu şöyle olmasaydı gibi düşüncelerle sonsuz sayıda olası gerçekliğin birkaçını ele alabiliyoruz. Yani belirsizlik denizinde varsayımlar gelecek için hiçtir.