Güzellik & Bakım Yaşlılığınız nasıl olur sizce? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Yapay Zekaya Sor Sizin yaşlılığınız nasıl olur? Ben yaşlanınca da süslü kokona olacağım nxjdjdjddj#Edameda 💖💕🌸🍩 Güncellemeler+1 yıl #SS 😘 Yaşlılığınız nasıl olur sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Çok tatlı neşeli ve hala makyaj yapan bir nine olurdum galiba ✨ 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Yine elektronik meraklısı ve bilgili birisi olurdum. Sence nasıl olurdum 😄 1 9 Yorumla Edameda06 +1 yıl Elinde bastonla karı kız keserdin hâlâ djdjjd Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Ahaha seni bulacam 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😱 İmdaat Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Yaşlanınca 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bulamazsın :d Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Kahve içeceğiz Yorumla Edameda06 +1 yıl Bunu isteye isteye öleceksin xd Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Ölmeden önceki yapılacaklar listemde 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Nnxndnddjfds Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hala fitness yapan, eşofman ya da tayt giyen, ojesiz dışarı çıkmayan süslü bir şey olurum kesin. 😅 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😃💅💄👠 Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl 😂🥰 Yorumla
Ahlaklıdindar Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Ben 33 yaşındayım ama herkes beni 20 sanıyor ve yüzüm çok genç , ama tontiş yaşlı biri olmak hoşuma giderdi 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben ananeme benziyorum ya yine enerjik olurdum oda oyle 2 0 Yorumla
mahiyet Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Bir dakika sonrasına garantimiz yok, birçoğumuz yaşlanmadan öte tarafa gidiyor 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Bakımlı sessiz sakin sohbet edebilenle sohbet eden biri 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gümüş saçlarla oturaklı ağır biri olurum arada homurdanirim falan :)) 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bir kadın 40 ından sonra güzelse hep öyle olurmuş yani efsane olacak sorun yok benim için 1 0 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benim yaşlılığım çatık kaşlı tek başına gezen dağda yaşayan bir tipleme olur sanirim. 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben denedim çok kötü oluyoryaa 2 9 Yorumla Edameda06 +1 yıl Neyi denedin lan memoş yaşlanmayı mı 🤣 Yorumla Bischocolata +1 yıl Evet diloş bir uygulama var her yaşa girebiliyorsun ben 70 yaşı denedim içler acısıydı yakışıklılığımdan eser kalmamıştı. Yorumla Edameda06 +1 yıl Jxjdjdjd ben de denedim ondan, yine güzel oldum 🤣 Yorumla Bischocolata +1 yıl Sen her yaşta tatlı olursun eminim 😀 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet ponçik bir şey oldum :d Yorumla Bischocolata +1 yıl 🥸🥸Ben böyle birsey oluuyorfum Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben de şöyle bir şey, ☺️☺️ Yorumla Bischocolata +1 yıl Hayırlı gutnaytlar edoşş Yorumla Edameda06 +1 yıl Gutnayting memoğlu jdjdj Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çılgın bediş’in dedesi gibi bir şey olurum ben 😂 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Çok ponçik Yorumla
çiğlevrek Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 64% +1 yıl Yaşlanmayı düşünmüyorum 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne yapmayı düşünüyorsunuz Yorumla
firsthuman Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Tam bir *ruspu çocuğu, huysuz cano biri olurum. 1 3 Yorumla firsthuman +1 yıl Ne lüzumsuz sansürler var ya. Cano değil güzel kardeşim Yorumla firsthuman +1 yıl Pizivenk Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl yaşlı sapık dayı olacağım 😛 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Iyyy Yorumla cankurtaramayann +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yaşlanacağımı hiç sanmıyorum ben hep gencim 😂 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kimse durduğu yerde durmuyor 🤣 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. bu zamanda yaşlanmak zor 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence çok kolay bu devirde yaşlanmak stresten ☺️ Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 * Yorumla aysekaptan +1 yıl yani şunu söylüyorum canım bu hayat pahalılığında insanlar yaşlanmadan beyin kanaması kalp krizi geçiriyor Yorumla Edameda06 +1 yıl Bu da mantıklı xd Yorumla aysekaptan +1 yıl ♥ Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Hiç düşmedim ama iyi bir yaşlı olurum her halde 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 566 cevap paylaştı. Düşünemiyorum bile 😂 1 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Yaşlandık daya 5 yıl daha yaşasam yeter 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. ben yine inat olmamdan vazgeçmem 😂 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı. Süslü ve kokoş olacağım. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çekilmez birisi olurum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Uyumlu olurum herade 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilmem ama wolker değnek elimden ayrılmaz bence 😂 1 0 Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı. Çirkin olur bi hayli bence 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 975 cevap paylaştı. benım yaşlılık halim çok komedi olur ((: 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 818 cevap paylaştı. Uslu bir dede olurum heralde 🤗 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Berbat 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Bende 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Çok tatlı neşeli ve hala makyaj yapan bir nine olurdum galiba ✨
Yine elektronik meraklısı ve bilgili birisi olurdum. Sence nasıl olurdum 😄
Elinde bastonla karı kız keserdin hâlâ djdjjd
Ahaha seni bulacam 😄
😱 İmdaat
Yaşlanınca 🤣
Bulamazsın :d
Kahve içeceğiz
Bunu isteye isteye öleceksin xd
Ölmeden önceki yapılacaklar listemde 😂
Nnxndnddjfds
Hala fitness yapan, eşofman ya da tayt giyen, ojesiz dışarı çıkmayan süslü bir şey olurum kesin. 😅
😃💅💄👠
😂🥰
Ben 33 yaşındayım ama herkes beni 20 sanıyor ve yüzüm çok genç , ama tontiş yaşlı biri olmak hoşuma giderdi
Ben ananeme benziyorum ya yine enerjik olurdum oda oyle
Bir dakika sonrasına garantimiz yok, birçoğumuz yaşlanmadan öte tarafa gidiyor
Bakımlı sessiz sakin sohbet edebilenle sohbet eden biri
Gümüş saçlarla oturaklı ağır biri olurum arada homurdanirim falan :))
Bir kadın 40 ından sonra güzelse hep öyle olurmuş yani efsane olacak sorun yok benim için
Benim yaşlılığım çatık kaşlı tek başına gezen dağda yaşayan bir tipleme olur sanirim.
Ben denedim çok kötü oluyoryaa
Neyi denedin lan memoş yaşlanmayı mı 🤣
Evet diloş bir uygulama var her yaşa girebiliyorsun ben 70 yaşı denedim içler acısıydı yakışıklılığımdan eser kalmamıştı.
Jxjdjdjd ben de denedim ondan, yine güzel oldum 🤣
Sen her yaşta tatlı olursun eminim 😀
Evet ponçik bir şey oldum :d
🥸🥸Ben böyle birsey oluuyorfum
Ben de şöyle bir şey, ☺️☺️
Hayırlı gutnaytlar edoşş
Gutnayting memoğlu jdjdj
Çılgın bediş’in dedesi gibi bir şey olurum ben 😂
😂 Çok ponçik
Yaşlanmayı düşünmüyorum
Ne yapmayı düşünüyorsunuz
Tam bir *ruspu çocuğu, huysuz cano biri olurum.
Ne lüzumsuz sansürler var ya. Cano değil güzel kardeşim
Pizivenk
🤣
yaşlı sapık dayı olacağım 😛
Iyyy
😂😂
Yaşlanacağımı hiç sanmıyorum ben hep gencim 😂
Kimse durduğu yerde durmuyor 🤣
bu zamanda yaşlanmak zor
Bence çok kolay bu devirde yaşlanmak stresten ☺️
🤣 *
yani şunu söylüyorum canım bu hayat pahalılığında insanlar yaşlanmadan beyin kanaması kalp krizi geçiriyor
Bu da mantıklı xd
♥
Hiç düşmedim ama iyi bir yaşlı olurum her halde
Sevimli tonton bi teyze olurum bence😄
Düşünemiyorum bile 😂
Yaşlandık daya 5 yıl daha yaşasam yeter
ben yine inat olmamdan vazgeçmem 😂
Süslü ve kokoş olacağım.
Çekilmez birisi olurum
Aynı şu anki ben ölürüm
Uyumlu olurum herade
Sevimli bir bey olurum