Abisi yüzünden ayrılan sevgili geri döner mi?

Biz sevgililiğe en yakın arkadaşlıktan geçtik ikimiz de birbirimize gözü kapalı güveniyoruz, ben ona sırılsıklam aşığım o da bana aşık bundan eminim. Mükemmel giden bir birlikteliğimiz vardı ikimiz arasında herhangi bir problem yoktu ancak abisi yüzünden dışarıda görüşüp buluşamıyorduk dershanede aynı sınıfta olduğumuz için orada görüşebiliyorduk, o işte olduğu vakitler telefonda yazışıp görüntülü konuşuyorduk ve bu ikimizin de canını çok sıkıyordu en sonunda kız arkadaşım abisine söyledi o da çok ters tepmiş, çok kızmış bundan dolayı da korkmuş ve benden ayrıldı. Ayrılırken veya ayrılmadan önce aramızda herhangi bir sıkıntı olmadı sadece abisinden dolayı ağlayarak ayrılmak zorunda kaldık. abisi korumacı bir insan ve ben ne yapacağımı bilmiyorum kız arkadaşım bana geri döner mi? yoksa tamamen siler mi beni.
Güncellemeler
+1 yıl
Gizli saklı yürütmekten sıkıldığımız için abisine söyleme kararı aldı ve olumsuz oldu, kız arkadaşım abisi ile ilgili olumlu bir dönüş alacağına inanmadığı için de benden ayrıldı ancak ben her türlü bir yol bulunur diye ümit ediyorum. Abisi nasıl yumuşar, bizim birlikte olmamıza izin verir en önemli nokta burası çünkü gizli saklı yürütmek istemiyor ki abisi tekrar öğrense işler daha da kötü olur bu konuda bana yardımcı olun çıkmaz yolda kaldım bir çıkış bulamıyorum
Abisi yüzünden ayrılan sevgili geri döner mi?