Kendisi ayrılan erkek geri döner mi?

Merhaba herkese. Ben biriyle sevgili oldum. Ben düşünüyordum ki, bana karşı hisleri var. İlk itirafı ben yaptım. O da ilk başta beni arkadaşı gibi kabul etti. Sonra kendisi de az geçmeden bana hislerini söyledi. İkimizin de ilk ilişkimizdi. Benden 1 yaş büyüktü. Aynı yerde çalışırdık. Ama kendisi bana ben senden hoşlanmıyordum, sadece kişiliğini seviyordum, değer veriyordum diyor. İlişkimiz 5 ay sürdü. İkimizde dindarız, namaz kılır, oruç tutardık. Ben onla sevgili olduktan sonra tesettüre bile keçtim. Sadece el-ele tutuşuyorduk, bazen alnımı da öperdi. Çok abartmıyorduk. Ona bizim yaptığımız doğru değil, dini nikahımız olsun, ne kadar çok istersen el-ele tutuşuruz diyordum. O da bana sen zaten benim helalimsin diyordu. Bana arada kurallar koyardı. Beni çok kıskanardı. Arada küsüp, kavga ediyorduk. Ama sonunda hep o özür dilerdi barışırdık. İşten çıktığımızda beni her zaman gece, gündüz fark etmeden evime ötürürdü. Çok sıkca görüşüyorduk, parka falan giderdik. Bana kolye, çiçek, çikolata falan alırdı. Her şeyimiz bir olmuşdu, bir-birimizi çok seviyorduk, çok değer veriyorduk. Bir gün telefonuna ulaşamıyordum, çok endişeliydim. Çok aradığım için gece bana çok kızmışdı. Bana dertlerim başımdan dökülüyor, sen de bana neden aramıyorsun, yazmıyorsun diyorsun. Ben de ondan küsüb mesajına cevap vermiyordum. Yarını gün benden ayrılmak istediğini yazdı. Çok üzüldüm, ağladım, canım yanıyordu. Nedenini sordum. Söylemiyordu, sonra benim aile dertlerim falan var, sana acı falan çektirmek istemiyorum dedi. Bana hiç inandırıcı gelmedi. Ona o kadar söyledim, merak etme ben her zaman senin yanında olucam, seni yalnız burakmıycam. Bunun üstesinden el-ele beraber geliriz diyordum. Ama o hep yazmıyalım, engelliyelim bitsin diyordu. Ona seni evlendiriyorlar, ya da hayatına başka kız girmiş söyledim. Asla dedi, ben senden başka hiçbir kızla evlenmem, hiçbir zaman evlenmiyecem dedi. Sonra sevgili gibi değil arkadaşca konuştuk, arada bir-birimizi soruyorduk, nasılsın falan. Bana beni kıskana da bilirsin diyordu. Anlamıyordum neden bana birden böyle yakın davranıyordu. Birgün işten çıktığında yine halini sordum. Unut beni yazdı. Neden dedim. Ben sana çok acı çektirdim, bana göre çok göz yaşı dökdün, engelle beni. Yazma bana, unut gitsin. Sonra o beni engelledi. Yarını gün engelden çıkardı. Bende yarını gün bana aldıkları hediyeleri, kurumuş gülleri hepsini hiç konuşmadan, yüzüne bakmadan yanına koydum. Sonra aşağı düştüğümde verdiklerim koyduğum yerde yokdu. Bilmiyorum götürmüş mü, çöpe atmış mı? Bilmiyorum doğru mu yaptım yoksa yanlış mı? Ama kalbim çok acımışdı. Hala da onu çok seviyorum, unutmak istemiyorum. Sizce o beni gerçekten seviyordu mu? Hala seviyor mu? Neden beni terk etdi? Geri döner mi? İnan hiçbir şey bilmiyorum. Kime soruyorum dertlerini behane ediyor diyorlar. Peki sizce? Siz ne düşünüyorsunuz? Lütfen, herkes düşüncelerini yazsın.

Beni gerçekten seviyordu mu? Hala da seviyor mu? Pişman olucak mı? Geri dönecek mi?
Yoksa beni hiç sevmiyordu mu? Geri dönmiyecek mi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kendisi ayrılan erkek geri döner mi?