AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bilmiyorum iki gün once ayrıldı benden uzak mesafe yapamiyorum istmeiyorum uzak mesafe dedi bende peki dedim uzun uzun seninle alakasi yok senden vazgecmedim ama şartlar uygun degil dedi ama iste ne bileyim cok kırıldım bende istermiydim mesafe ama hayat sartlarindan gidemedim😔
Ya şöyle bir şey evet elinde olan bir şey değil ama uzaktan uzağa da olmuyo ya banada dedi yalnız kalmak istiyorum dedi senlik bir şey yok falan dedi geçen hafta konuşmayı kestik öyle bende çok kırıldım beni paramparça etti
Bilmiyorum doner mi dönsede ben ayni olabilir miyim gidecek korkusu guven falan bilmiyorum😔
Döner bence aynı olamazsn sende güvenemezssin ztn güvende olmzsa yürümüyo ya
Kisa cevaplar verdim peki tamam canin sag olsun gibi iyi misin agliyormusun dediginde iyiyim dedim ama anlamistir buyuk ihtimalle uzuldugumu... sonra cok agladim gercekten cok kirildim 😔
Ya ben bu erkekleri anlamıyorum madem gidiceksin neden umut veriyosn ya neden bi kızın hayatını darmadağın ediyosn canım bak Hickimse için gözyaşı akıtmaya değmez hiçbir erkek için sakın yapma bak ben yaşadım biliyorum en alasını yaşadım ama şunu anladm Hickimseye kendinden fazla değer vermiycksn hayatının merkezine koymuycksn güvenmiycksn hiçbir garantisi yok onun gitmiyceginin boşvr hayatına bak ya ne yaparsa yapsın umursma dünya onun üzerine kurulmadı daha niceleri gelip geçer elbet
2 yil once flortlesip arkadasiz demisti birakmisti hoslandigimi soyleyince, 8 ay once dondu 7 aydir vardi iliskimiz bu seferde boyle yapti.2. Kazigi bana. Haklisin canim
Bence dönse bilene affetme derim sana boşvr kendini biraz ağırdan al ki değerini kıymetini anlasn
Bizimkiside ciddiydi çok ciddi düşünüyodk hatta ilk defa ben bunu sevmiştim bir yıldır sevgiliydik bütün hayallerimde bu vardı ama kendisi yalnız kalmayı tercih etti kendisi kaybetti ne diyeyem
Evet öyle yapmaliyim umudum yok doneceginden hayatima bakacagim tesekkur ederim iyi geldi anlatmak kimseye anlatamamistim. Tesekkur ederim♡
Ne demek canım ne zaman istersen anlatabilirsin dinlerim 🙂
Evet kendisi kaybetti sende boş ver biz boyle yaptikca bulunmaz hint kumasi saniyorlar kendilerini
Ayn öyle ama dönücek biliyorum
Seninki döner gibi geliyor bana
Banada öyle geliyo ama karşılaşıyoruz yüzüme bile bakmıyo yani teklif ettiği bi kız vardı onunla konuşmaya çalışıyor ne bilym inadıma mı yapıyor yoksa onumu seviyor
Bu erkekler anlasilamaz gercekten anlamak zor
Aynn öyle ama beni çok seviyodu çok peşimden koştu gerçekten birçok kez ayrılıklarımz oldu Hickimseye gitmedi hala beni bekledi bu defada o kızla konuştugunu görünce ben paramparça oldum yani her şey bumuydu ben bunun için mi kendimi heba ettim dedim ben kendimi önemsemezdim düşünmezdim ama onun mutluluğu için elimden geleni yaptım oyüzden vicdanım rahat gerisini kendisi düşünsün kendinden çok seven birisini kaybetti
Evet ayrılan onlar biz ne yapabilirz
Aynn öyle
Yaş kaç benim 19
Benim 17 dha 🙂
O da mi 17 benimki 23tü
Evet oda 17
Hmm anladım
Birde biz aynı sınıftaydk sınıfta kaldı canım 😅
Doner bence daha toy oluyor erkekler
Dönersede bi önemi yok yani ben oturup yolunu bekliyemem hayat aşktan ibaret de değil ben okuyup giderim yani onu mu bekliycm ömrümün sonuna kadar gelse bilene onu affetmem ben bitti yani benim için bi hiç gözümde
Evet oyle yap dsha cok gencsin
Aynn kendi ayaklarımın üstünde durduktan sonra kimseye minnet etmem ozmn bunu bilene hatırlamam yani unuturum gider ama onun açısından öyle olur mu bilemem çünkü gerçekten çok seviyodu bana diyodu seni kimseye yar etmem seninle evlcnm senin aşkın benimle mezara kadar girck bunu hiç unutma diyodu hani nerde peki
Hepsi yalan reklam inanma bana da dendi ne oldu sanki
Ayn anldm ztn artık tecrübelym yani kimseyi hayatıma almıyorum ve en önemlisi kimseye güvenmiyorm artık hiçbirsey bırakmadı bende
Evet♡
Öyle 🙂💜
ayrılma nedenım yeterı kadar gecerlıyse dönmem
Bana yalnız kalmak istiyorum dedi gitti
bu biraz bahane gıbı geldı
Banada öyle geldi ama biz zaten sevgili deyildik ayrıydık arkadaş olarak konuşuyodk birden bana dedi yalnız kalmak istiyorum falan bende buna demiştim bi gün önce bizdn olmz birdaha boşuna umut etme falan ondn öyle dedi bence
Dönerse senindir biz İskender söyledik
Boşta kalırsa döner
Peki ilk adımı benim atmamı beklermi
Sanmam
Dönmez
sanmiyorumm
Dönmez tabi kide
Ben dönmem
Büyük konuşma yinede
İçim acıyor ama mantığıma uymuyor
Seven gurur yapmaz bence her türlü döner