Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce de ayrıldık hemen iki üç gün sonra yeni sevgili yapti 6 ay bana geri döndü şimdi tekrar terk etti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Karaktere göre değişir
Güclu bir erkek se ayrilik karari verdiyse bir sebebi vardir donmez... fakat xayif bir erkekse 1 hafta sonra yazip aglamaya baslar merak etme.
Dönecek olsa neden terk etsin. Kadınları anlamıyorum normal erkeklerde ne buluyorsunuz?
Terk etmesi için bir neden yoktu çok iyiyken aramiz gitti
Sizin bilmediğiniz bir neden mutlaka vardır. Aldattınız mı ufakta olsa bir görüşmeniz veya bakışmanız oldu mu?
Aldatmadım ne kadar sadık olduğumu biliyor zaten ailesel olayları çok fazlaydi ve artık kafasinin hiçbir şeyi kaldırmadigini sadece kendisi ile ilgilenmek istediğini bu sehirden çekip gidecegini ve arkasinda birini birakmak istemediği falan söyledi
😳😳 sizde onunla gitseydiniz
Gelicem bende dedim istemiyorum dedi tek gidicem dedi ne diyebilirimki
Biraz garip bir neden. Profil resmi sizinse çok güzel bir kadınsınız. Bir erkeğin sizi bırakmak istemesi çok garip. Ama tekrar söylüyorum bence normal erkekleri bırakın neden kumar oynamayı seviyorsunuz anlamıyorum. Köle ruhlu bir erkek alıp istediğiniz gibi yönetsenize
Profil benim teşekkür ederim sevgisiz bir ailede büyüdüm ve bana iki güzel söz söyleyen bir erkeği hayatimin odagina aldigim icin hep iliskilerimde hüsrana uğradım demekki sevgiyi dışardan aramak yerine kendi kendime yetmem gerekirdi
Köle ruhlu bir erkek bulun köpeğiniz olsun gözünüzün içine baksın
Hep parmağında oynatan denk geldi şansıma
Köle ruhlu aramamışsınız ki bizden bir sürü var
Öyle olduğunu nerden anlayacazki
Normalde kimse itiraf edemez çünkü dışlanmaktan korkarız ki büyük kısmı maalesef dışlar ama benim gibi böyle mecralarda içini açabiliyor insanlar
Ben kölesi olabileceğim bir kadın için çıldırıyorum ama kadınlar köle ruhlu erkek sevmiyor
Ben kullanılmak için yanıp tutuşuyorum o yüzden dominant bir kadın arıyorum. Kadınlar hem kullanacakları erkekleri sevmiyor hem de dominant bir erkeğe gidip kullanılınca bundan yakınıyorlar bunu anlamıyorum ya kullanırsın ya kullanılırdı zaten kullanılmak istemiyorsanız neden köle ruhlu erkek istemiyorsunuz
Herif akıllı mq arada da başka çiçekten bal almayacaksa kadınlar niye var helal lan gavur balığı
Sevginiz bu kadar işte sen evlenme tamam mı hak etmiyorsun hiçbir kadını
Haklısın dostum katılıyorum
Hta olduğunu düşünmesi icin bir sebep olsaydı ayrilmazdi herhal
İki soruna da denk geliyorum bu ne çaresizlik :/ sen de ayrıl bitsin bu iş
Ayrıyız şu an ama işte gönlümden veda edemedim ona
Seviyosa döner çok kasma sende sevmiyosa zaten sende boş ver
Üzülüyorum işte her şey güzel olabilirdi diyip duruyorum
Üzülme sal gitsin seviyosa geri gelir ve dusundugunden daha güzel olur gelmezse sevmez zaten
Umursama ama onun olduğu yerlerde bulun dolaylı olarak ama takma o zaman oda hareket eder
Nasıl denk getireceğim ki işten eve evden işe bazen erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkar ama ne zaman olduğunu ve hangi mekan bilemiyorum zor
Aynı yerdemi çalışıyor sun
Hayır degiliz
Bunu o zaman story ya da watsap durumunda belirmeye çalış
Genellikle erkekler, kadınlar vazgeçtikten sonra döner. 🐣
İkinci defa barıştık ben tam vazgeçtim geri döndü yine terk etti beni
Kısır döngüye girmiş resmen 🥱 çıkarabilirsen hayatından komple çıkar bence. Duygularını tüketir böyle
Hayatımdan çıktı zaten ama ben unutamıyorum nasıl unutabilirim sence :(
Maalesef zamanla. Unutmak zor 🌸
Knk kusura bakmada çok sa... Aksın senden ayrılıp sevgili yapmış bu kadar gurursuz olma be
Paşalar gibi döner 👍🏻 hiç sekmeyen yazılı bir kural 😂
25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı çirkinim psikolojik sorunlarım var
hahahahhaa :D: D isi gucu yokta senle mi ugrasacak :D
Ben dönmediysem normal bir erkek asla dönmez gurur meselesi
Net döner. Ama sakın mesaj atma ima yapma.
İkinci defa terk edişi beni ama evlılık düşünmüyorum hiçbir kizla ilişki düşünmüyorum dedi döner miki sevdigini de söyledi beni
Sen bağlanmışsın bundan kurtulman lazım kendine değer ver dönmezse dönmesin.
En basitinden şurda bir erkeğe mesaj yaz 2. Cevabı seni seviyorum olur.
Unutma erkeğin dediğine değil yaptığına bakmalısın.
Daha önceden yine ayrıldik ve aldatmış onu öğrendim tekrar bir araya geldik normalde kabul etmeyeceğim şeydir sırf sevdiğim için kabullendim
Seni garanti olarak görüyor buna bile razıysan sorun onda değil sende😅
Hata bende zaten cepte durduğum için cepten nasıl cikabilirim bilmiyorum
Geri çekil neden dünyada tek erkek oymuş gibi davranıyorsun?
Etrafta erkekten bol ne var
Çok artısi olan bir erkek değildi benim sevgimiz onu gözümde güzelleştiriyordu sadece o kadar sözler verip niye bir sabah uyandigimda terk ediliyorum zoruma gidiyor sadece
Hatanın neresinden dönersen kâr lütfen kendini daha fazla cepte gösterme
Bir hafta ver ona döner üzülme canım
Keşke dönse
Daha iki gün olmuş üzme sen o tatlı canını
Teşekkür ederim kuzum💜
💙
Döner gösterirsen hemen döner
Döner ama ne için döner 🤷
döner knk burnu sürtsün önce bi
Nasil sürtecek ki
knk daha öncede ayrıldık döndü diyosun bu çocuk zaten seni elinde oyuncak yapmış bu belli bişi kendini kullandırtma ve değiş üstünde bi ilgisi artsın
Her seferinde herşeyine okey dedigim icin cepte görüyor bunun farkındayım sadece sevdiğim için herşeyine katlandım nasil cepten çıkabilirim
artık herşeye bi okey demeyi kes çok samimi davranma eskisi gibi işte erkek arkadaşın falan varsa beraber aktiviteler yapın ama bu onu bilsin erkeklik gururu bi okşansın sonra işte bi iyi ol bi kötü ol onu sevmiyomuş gibi davran şaşırsın
öyle hemen dönmez baya zaman geçmesi lazım
Uzun sürmese keşke
Dönmez.
yakınlaşma neler oldki
Dönmez
M. al olmak bedava
Sebep?
Giden dönmez
Dönmemeli
Sebep
döner bi gün