çoğu erkekler ciidi ilişki evlilik vs. gibi şeylerden kacarak uzaklaşıyor sebebi ne
#kızlarsoruyor
#kızlarsoruyor
Pek çoğu çiftlerin birbirine destek olduğu, güç dengesi çerçevesinde ilerleyen, sevgiye dayalı ilişki örnekleri görmedikleri için kaçınıyorlar. Türkiye’de kadın istihdamı %30 civarındadır ve bu önceki jenerasyonlarda daha da azdı. Erkek ev geçindirme yükümlülüğündeydi ve eşiyle arasında asimetrik bir ilişki vardı. Birincisi hayat standartları arttıkça ev geçindirmek epey zorlaşmış durumdadır. Üstüne de iyi eğitim almış, çalışan, kendine güvenen kadınların sayısı giderek artıyor ve bu kadınların arşa çıkmış standartlara sahip olduğunu, böyle kadınları uzun süreli mutlu edebilmek için çok fazla maddi şey sunmaları gerektiğini sanıyorlar. Ayrıca bu konuda bazen yanılmıyorlar da, çünkü bazı kadınlar da benzer bir toplumsal yapıda yetiştikleri için gerçekten insanüstü beklentilere girebiliyorlar. Diğer sebep de görselliğin giderek fazla ön plana çıkması ve erkeklerin sürekli maruz kaldıkları farklı farklı kadın bedeni görüntüleriyle dikkatlerinin dağılması.
kanka sebebi işleri bacak altı olması ufacık cükleri için hizmet edecek kadınlar ararlar evli bekar farketmez delik olsun ölsede onu... yapmak için elinden geleni lez bile olurlar inan
belki de
Merhaba İşte şey içine boşalmadım Cumartesi günü den beri belirti var diyor ya anlamdım aw kız hemen dogurack sanki anlamadım hamile olmasından korkuyorum içine boşalmadım ve zevkle gelmedim 40 saniye belikide daha azdır aw sorna geri cektim işimdi işe diyor kanrnım agrıyor başım agrıyor sorna karnım agrıyor diyor iki gündür anlamdım da bakın içine bolamadım asla ama asla bir kerecik soktum cektim içine başka yok ne dişine boşadım ne de masturmasyon cektim içine sokup cektim tamam sorna opuşmye başladık işte sorna belirti var diyor ya anlamdım gitti bir şey söylen korkuyorum
Kişiden kişiye değişir. Evlenme gibi bi niyeti yoktur veya evlilik ona göre değildir. Evlilik zor bir şey ve herkes evlilik yürütemez , ana veya baba olamaz. Lütfen şu tarz konularda diretmeyin. Karşı tarafı çok daraltıyor. Evlenecem diye hepten soğumasına yol açabilirsin.
Cevap
25Cevap
Bu erkeğe bağlı kimi erkek uçarı kaçarı kimisi sorumluluk sahibi. Uçarı kaçarı olanlar sorumlulluk almayı pek bilmezler.
sen hangisisin
Duruma göre değişiyor. Eğlenmek konularında uçarı kaçarı ciddi konularda Sorumluluk sahibi
bağlanmaktan kormuyormusun yani
Evet neden korkayım? Eğer karsi tarafta benim gibi cesursa Hani diyor ya " Cesaretin var mı aşka?" Eğer öyleyse durduğum kabahat. Ama tabi insana göre değişiyor. Hani bu durumu sadece birisi için yapman lazım.
umarım karşına cesaretin var mı aşka diyebilen biri çıkar ozaman. dd
Amin birini bekliyorum ama neyse
Daha yaşiyacakları var, dur bi emeklilikleri gelsin
hahahhaa anca doyarlar diyosun
Kadın güven vermiyorsa korkar. Kadın güven veriyorsa korkmaz
kadın bu konuda nasıl güven vermeli
Ben Uzaklaşmam Adeta Evlenmek İstiyorum Bağlanmaktanda Korkmam
çoğunluğun dısında bir erkek. d
Lan asıl seks yapmak için evlenmek isteyen sensin, başka türlü beceremeceğini biliyorsun, aç gibi saldırısınız her kıza yazarsınız, ego kastırırsınız, kız yeteri kadar ilgi gördükten sonra size yol verir sonra ağlar durursunuz. Şu kadınlara kendinizden fazla değer vermeyin, aç köpek gibi gözükmeyin, adamım diye gezersin ama ne kültürün vardır, ne entektüel kişiliğin vardır, sıfırsınız oğlum siz, ne yabancı dil bilirsin, ne kitap okursun, ne spor yaparsın, ne girişimciliğin vardır, pasif köpeksiniz başka bir şey değil
Ben Evlenince Seks Yerine Aşk Yaşamak İstiyorum Benim Cinsellikle İşim Olmaz Ben Hiç Seks Yapmadım Yapmamda Sen Ego Kastırıyorsun İşine Gelmeyince Bana Kimse Yol Veremez Ben Yol Veririm G*tüne Tekmeyi Vurduğum An Bitmiş Demektir Ben Kendime Değerde Veriyorum Kıymette Köpek Sensin Ben Adam Gibi Adamım Sen Adamım Delikanlıyım Diye Geziyorsun Gelmiş Birde burada Atar Gider Yapıyorsun Senin Yaptığın Atar Benim Hayatıma Renk Katar Benim Kültürüm Var Tabikide Senden İyi Okul Birincisiyim Koçum Entektüel Kişiliğimde Var Sıfır Değilim Sensin Sıfır Şerefde Yok Sende Adamlıkta Yabancı Dilim Var Almanca Kursuna Gidiyorum İngilizcemde Var Kursuna Gidiyorum Kitap Okurum Ben Okuma Birincisiyim Yanlış Kişiye Çattın Spor Yapıyorum Tabikide Fitnesse Yapıyorum Vücut Geliştirdim Girişimciliğimde Var Sensin Pasif Köpek Başka bir şey Bilmiyorsun Geliyorsun burada Bana Artistlik Taslıyorsun Artistliğin Bana Sökmez
Çünkü dünyada çok fazla seçenek var ve tek eşliliğe mecburuz. O halde en iyisini bulduğumuza emin olmak gerekiyor. Emin değilsek de kaçıyoruz.
en iyisi olduğunu nasıl anlarsın ki
başkasını arama enerjisini kendinde bulamıyorsan o'dur aradığın.
umarım aradığın kişiyi bulursunnn
aslında sadece erkekler değil bazı kızlarda da bu şekilde bunun sebebi kesin değildir tabikide ancak tahmin yürütebiliriz. geçmiş bir ilişkisinde bağlanıp sonrasında terk edilip yüz üstü bırakılmış veya derdi sadece takılmak bir sürü sevgilim olsun flörtüm olsun kafasında da olabilir. yani sizden sonrasıda vardır. (benim görüşümdür)
Bağlanmaktan değil sorumluluklardan, gelecek kaygısından dolayı bu durum yaşanıyor. Benim gözlemlediğim bu.
maddi ya da manevi hazır olmadığından mı diyorsun yani
Spesifik olarak bu cevaplar değişir ama genel olarak sorun her zaman maddiyat ya da maneviyattır.
hayatıa giricek olan insan bir ömür geçirebileceğini düşündüğün kişi maddi manevi her koşulda sevdiği insanin yanında olur yanı daha büyük sorunlar yaratmaktansa buyuk sorunları küçültmeyi hedefler
Evet olması gereken bu ama her insanın dünyanın gökkuşağı ile dolup her yerde kelebeklerin uçuşmasını istemez, bazı insanlar dünyayı yanarken görmek ister. Bu yüzden cinsiyetten çok kişilikler önemlidir.
kesinlikle katılıyorum.
Kırılmaktan kokarız kendimizi kaptırmaktan bağlanmak teslimiyettir ve üstüne o kişiye bağımlı olursun o giderse çok yakıcı oluyor
O kişinin doğru insan olup olmadığına tam karar verememekten olabilir.
doğru insan nedir
Bazen insanın gözü kör olur. Yanlışı doğru görür ama daha sonra bu yanlış olabilir diye sorar kendine. ya da sana karşı hissinin olup olmadığını sorgular kendi içinde. Bende bir kıza karşı hislerim var mı yokmu diye sorguluyorum. Kızın bana ilgisi var ama benim ona karşı bir hissim var mı tam emin olamıyorum ve bundan dolayı o kızdan kaçıyorum.
aslında bir çoğu kişi adına konuşamam ama benim görüşüm şu ben daha 19 yaşımda olmama rağmen 7 defa ilişkim oldu ve 6 sı beni aldattı o yüzden ben bu tarz bişey düşünmüyorum herkeze aynı gözle bakıyorum
hayat bize ne sunmuş olursa olsun hayatı daha çekilebilir bir hale getirmek için umudumuzu kaybetmemek gereklidir başına gelenlere üzüldüm ama belkide bu andan sonra hayatında sana da değer vericek biri cakabilir baskalarının hatalarını kimseden çıkarma. . d tavsıye
tavsiyen için saol ama başkasından acımı çıkartmıyorum zaten de insanlar bana o şekilde görünüyo yani şöyle diyim herkes aynı şekilde ilişki yaşıyo
Çünkü sonrasında kız bırakınca erkeği erkek kimsesiz kalır ama kızın ayrıldığını duyan herkes kıza yazar kız ilgi gördüğü için aurılığı kolay atlatır ama erkek için bu çok zordur bu yüzden korkarız bağlanmaktan
ilk göz ağrımdan sonra korkuyorum kimseye bağlanamıyorum bir daha aynı şeyi yaşayacağım diye ne sevdiği belliydi ne sevmediği evli şu an kendisinden yaşca büyük biriyle kız milletine güven olmaz yarı yolda bırakmayı seversiniz
Öyle bir şey yok aslında biz erkekler sadece herkesin gözünde güçlü olmak güçlü gözükmek istediğimiz için istemeden yapıyoruz bunu aslında çoğu kızdan daha duygusalız :)
Bence bunun sebebi hislerdir
Bir erkek hislerini anlayamaz ve sonradan o kişiye bağlı olduğunu hisseder. Bu yüzden bağlanmaktan korkarlar. Üzülmek ve kullanılmak istemezler.
cunku baglanmak cok agir bir sey ve erkekler bir suru kisiyle olabilir ama sadece birine kalbini verir
2 senelik ilişki de aldatildim sonra tövbe
üzüldüm valla o kötüymüş
O yuzfen aşk mesk gerek yok eğlence keyif en guzeli
keyif göreceli bir kavramm
Evet ama artık kime deger verilmesi gerektigini bilemez olduk
Çünkü beni yolan soktu. Bende yolan fobisi oluştu. Bunun zehirsizi vardır elbet ama işte ondanda emin olamiyorum
Sonunda kaybetme korkusu olduğu için bağlanarak bir gün kaybettiklerinde çok üzüleceklerini bildiklerinden
Kadınların istekleri ve sorumlulukları bitmez o yüzden. Bir nevi çocuk bakıcısı moduna geçmek lazım
Sebebi ulasmak istediği seye ulasmıs olmasıdır. Kadın için acı ama gercek
bağlanmak onsuz yapamamak demektir, aşık olmak demektir bu nedenle bazı erkekler korkar
Yoo korkmuyorum
yaşın 21 de ondan. d
Sanki 30 yasima gelsem ne degisecek
karar vermenın yaşı vardır erkekler doğup olene kadar toplam 5 kere bu karar noktasına gelirler sende tam 6 yıl sonra evlenmediysen bu soruyu aklına getır. d
Düzgün birisini bulamamışımdır
Bir tarafları yemiyor
beki de. d
Bağlanırım da kız yok
hüsran yaşarsam diyedir
Çok can yakıyorsunuz da ondan.
Genelleme yaptıgın icin cevap vermiyorum sana.
peki sana ayrı sorayım sen bağlanmaktan korkar mısın
hayır risk almayı seviyorum
genellemenin içindeyim desen de anlardık
herkes aynı değil en azından ben öyle değilim
yooo köle fantezinsi varsa zevk alır
çünkü kaybetmekten korkuyoruz
sende bağlanma knk
bilmiyorum
Alla alla öylemiymiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?