Basaklar niye korkar asktan niye duygularini disariya vurmazlar burdaki kastim hani biri ile beraberken duygularini ifade etmek vs. 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aslan burcuyum.
Evet bir ara aşktan korkuyordum, korkma sebebim de samimiyetsiz bulduğumdan, bir ömrü olduğundan ötürüydü. Duygular konusunda çok zayıf düşüyordum çünkü.
Ama artık o kadar da korkmuyorum, korkuyorum da üstesinden gelebileceğimi bildiğim için o kadar çekinmiyorum sadece. Yani, olgunlaşan ve bazı şeyleri aşan her karakter, burcuna bakılmaksızın aşkın sonuna kadar üzerine gidebilir.
cut.
Başak burçları narin burçlardır Önlerini göreblmek böyle Tatlı tatlı Mutlu olmak isterler.
Aşkın gözü kör anasını satim. 5 dk sonra nolcak belli olmaz. Duyguların anasını beller..
Başak burcu da tam olarak bundan dolayı korkar.
Geçmişteki acılarını unutamıyorlar çok duygusallar velakin belli etmekten , kaybetmekten korkuyorlar...
Evt gecmise cok takilli
Aksine eğer seviyolarsa kendilerini tutmazlar, yaşarlar. Aslanlar ve koçlar da öyledir yanlış yazılmış
Cevap
13Cevap
Çok duygusalız biz aşktan degil sonrasında kavuşamayıp yıkılmakdan korkuyorum evlenicem eşime aşık olucam
Başaklar aşktan korkar evet bunun bir nedeni yok. Bu korkularını yenemezler. Sana güvencesini sağla. Eğer bir başak güveniyorsa mutlu olabilirsin.
Güven problemi kardeşim. Yine mi üzüleceğim yine mi kandırılıyorum acaba düşüncesi yüzünden.
Bazı insanlar duygularını içinde yaşar dışa vuramaz. Yapısı böyle kabullenmek lazım 😉
duygularını dışarıya vurunca insanlar bunu kullanıyor gerek yok
eh hic ask yasamican mi bu yuzden
yaşarım insanlar bunu kullanmayı bıraktığı zaman
ben başak erkeğiyim ama farklı yani dediğin gibi değil
ben basagım asķı beklerim biraz duygusal sevecen olyorlar
aa benim burcta aşktan korkuyomuş
"koç"🙊🙊
Ben balığım bilmiyorum
yaralanmaktan ve cı çekmekten korkarız
Başak aksine aşk arıyorum yani
Başak burcu kadını olarak bende öyleyim
ben korkmam kardeş 😐