Beni benden almaya çalışanlar oldu, hepsini de kapının önüne koydum. Bana ben lazımım en çok. Kimse için kendimi silip atamam. Herkes hayatının merkezine kendini koymalı. Bana pis gözlerle bakan kişiler defolsun gitsin ama bana dost gözlerle, güzel gözlerle bakan, beni silkeleyen kişiler huzurdur benim için. Bahçemde onlara yer veriyorum, öyle yüreği güzel olan insanlara
Cevap veriyorum C hiçbiri.. şu an ben gayet iyiyim böyle.. Biri beni benden alacaksa ben alırım :D Kendime gelmek istersem de silkelenir kendime gelirim.. Sana ne lazım kahveci :D ne veriyim ablama ahahah
beni kendime getirecek biri, bana dünyanın düşündüğüm kadar kötü bir yer olmadığını öğretecek bir de yıllardır hem nimetim hem lanetim olan ''öldürmeyen acı güçlendirir'' muhabbetini bitirecek artık acılardan değilde mutluluktan güçlenme zamanımın geldiğini gösterecek sınavımın bittiğini artık mutluluk zamanı olduğunu gösterecek biri (ve bir yalanı veya hayali değil gerçeği, gerçek ve daimi birini istiyorum bu gün var yarın yok/yarın başkasıyla birini değil)
Ne alsın, ne getirsin. Bana kimse lazım değil. Öyle tek başıma, tek, sadece Ben mutluyum ki, anlatamam. Kendi kendime yetebilmem her konuda, her anlamda. Nerdeyse kendi benliğimi kıskanacağım :D
Beni benden alıcak bir ilişkiyi daha istemiyorum beni kendime getirecek bir ilişki gerek açıkçası artık istiyor muyum onu da bilmiyorum..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İlişki kavramını biliyorum ama ne düşündüğümü bilemiyorum bu konuda. Birisini sevmek güzel bir fikir ama yanında gelen sorumluluklar çok zor. Bir kadının sorumluluğunu alabileceğimi sanmıyorum.