1 aydır instagrmadan tanıştığım bi çocuk var flörtüz. Ama daha yüz yüze buluşmadık görüşeceğiz. Bugün buna bunu yazdı yanaklarıma ben mi fazla alındım ama hani sevgilim falan değil böyle laubali geldi ne düşünüyorsunuz

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 aydır instagrmadan tanıştığım bi çocuk var flörtüz. Ama daha yüz yüze buluşmadık görüşeceğiz. Bugün buna bunu yazdı yanaklarıma ben mi fazla alındım ama hani sevgilim falan değil böyle laubali geldi ne düşünüyorsunuz

1 ay az değil bu samimiyet için.. kendine çok güveniyor birakmayacagindan emin ama en son cümlesinden sonra ben olsam yazmazdım pat diye ortada birakmalik
Peki ne yapayım yani yüz yüze görüşecektik normalde
Görüldu at
Mavi tik kapalı ben de
Kessem mi tamamen konuşmayı
Bide ona söyle gitsin türkçe dersi alsın.. dovemli biseydir yani.. 🙄
Kes tamamen konuşmayı cevap verme
Hep böyle konuşuyo kız ağzıyla erko, aşko falan
Instadan takip ediyorsan da takipten falan çıkarma durumlara da bakma.. görsün nasıl bırakıldığını
Hayır bi de daha görüşmemişiz yüz yüze bu neyin özgüveni beni bırakamzsın ki zaten şakasına yapıyodur da bilemedim
Iyyy konusmadan bırak ya karı mı erkek mi belli değil engelle geç ya
Bi de ben İstanbul'da yaşıyorum. Bu çocukta Ankara’da okul için İstanbul'da kalıyor. Bu sene okulu bitince gidecek yani bu çocukla ne kadar ilerisi olur bilemedim
Şaka maka anlamam 1 aylık süreçte bu samimiyet nasıl oluyor ciddiyet yok adam diyecemde adamlık göremedim neyse yüz yüze görüşme yok saçmalığa bak yazma daha.. bu kişiden ilişki yaşasan neolcak. ciddiyet bile yok yazık
Zaten istanbudla öğrenci okul bitince de gidecek
Erko merko felan saçma bir konuşma şekli
Ayrıca Tosbağa yanaklı ney la tombik yanaklı felan mı demek istiyor.
Bana şaka yapmış gibi geldi ama biraz dozunu kaçırmış benzetmeleride saçma kullanmış. Kötü bir insan değilse bunları dedi diye çok takılmamak lazım bence.
Yorumda engelle diyenlerde neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Çocuk anasına sövmüş gibi ne la bu kin ve nefretiniz. Biraz saçmalamış alt tarafı uyarırsın dikkatli olur az yapıcı olun
Sevgilin bile olsa denmez ya şakası yapılacak konu değil. Kadınların hassas olduğu birkaç konudan bir tanesi kilo🙄 Bugün çok güzelsin denince "ne yani diğer günler değilmiydim" diye tribe giren canlılarız biz😂😂
Cevap
2Cevap
Engelle direk
1 aydır konuşuypruz ama yüz yüze görüşüp mü karar versem
Sende ona habeş maymunu hangi mağarandan cıktın de 😂
Hayır beğenmiyorsan ne diye konuşuyosun
Ben ce sana şakasına konuştu alıncağını düşünmemiştir ben olsam bana davrandığı gibi davranırdım
Söyledim şaka yaptım dikkat ederim dedi
Direkt engel at ya bu nasıl bir öküz. Bir kadınla konuşmayı bilmeyenden hicbirsey olmaz.
Şöyle parazitleri sayıyla mı veriyorlar. Siz nasıl buluyorsunuz bunları hala muhatap olman şaka gibi.
Şaka yapıyorum buna mı alındın dedi
Mizahi zekası bu kadar demek yine gideri yok qkskxkxlxldlf
Erko mu
Öküz diyoruz alınmıyorlar, bi' tosbağa yanaklı diyemesinler mi..😂 Alınmalık bir durum yok ama laubalilik söz konusu gibi evet.
Kızdırmaya çalışıyor sanki.
Niye
Erkekler uğraşmayı sever.
Hakaret etmemiş ki, iltifat etmeye çalışmış
Herkes konuşma diyor ya ne yapıcam bilemeidm
Midem kalktı gece gece. Engelle.
Hoşt lan sen kimsin ki de 😄
Engelle ya ergen daha
Emgelle
Engellerim
Bunu dedim ne abarttın diyo şaka yapıyorum fazla alıngandan dedi ben mi abartıyorum
Siz bilirsiniz
Çoktan engeli basmıştım
Cidden mi
Tombik yanaklı diyo
Evet de yani sizce normal mi
Değil
Ne yapayım ya sinirlendim mantıklı düşünemiyorum
Engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?