Bu laflar nedir ya yakisiyomu hiç ayrildik zaten soğuk konusyoduk bende yazma dedim engele ne gerek sil git yanii surekli o.. diyor ben onu öpmüş değilim surekli kizinca bu laflar benmi tuhafım ya aldatana bunlar söylenmiyor cok yaraliyor beni ya
Seni anlıyorum ama bence sen ona layık değilsin. Allah, seni ona oyuncak eder mi hiç?
Bak Nur suresi 26. ayette Rabb’imiz ne buyuruyor “ Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler kötü kadınlara yakışırlar. İyi kadınlar iyi erkeklere, iyi erkekler de iyi kadınlara yakışırlar. Bunlar, onların söylediklerinden uzaktırlar. İşte bunlara mağfiret ve cömertçe verilmiş rızık vardır.”
O yüzden bence senin için en güzeli sana layık birini aramak. Emin ol karşına senin gibi birisi çıkacaktır, böylelerini çok kafana takma…
0
5 Yorumla
Soran
10 ay
Oda bana diyo sence sen bana yakisirmisin kendini büyük görüyoor 🥹
Ayette Allah, İyi erkekler ve iyi kadınlardan bahsettikten sonra ne demiş? “Bunlar (İyi kadınlar ve iyi erkekler) onların söylediklerinden uzaktırlar” sen de onun ettiği o hakaretlerden uzaksın merak etme ne diyorsa sana, kendi zararına.
senden istediğini alamamış yani cinsel anlamda istemiş seni seven insan bunları yazmaz boş ver iyi ki ayrılmışsın yoksa sen bu ilişkide daha çok yıpranırdın
0
1 Yorumla
Soran
10 ay
Ben öyle biri değilim bunuda bilyo yapsam ki ne derdi benimde bi ailem serefim var ayip ama biktim bu kufurlerden sadece sevdim ya
Sevince okadar AP.. tallaşıyoruzki her lafı yutuyoruz oysa sende kimsin l.. n diyip bassak tekmeyi öyle değerli oluruzki işte bizim zayıf noktamızı biliyorlar ve kullanıyorlar sonuna kadar layık olduğunu bulur ilahi adalet er ya da geç tecelli eder sen hiç üzülme canım benim senin suçun haketmeyeni sevmiş olmandı
Bu yazışmaları görmek beni gerçekten çok üzdü. Kimse böyle yakışıksız hakaretlere, aşağılayıcı sözlere maruz kalmayı hak etmez. Ayrılık zor bir süreç, ama saygının tamamen kaybolması asla kabul edilemez. Bu kişinin sana karşı söylediği şeyler kesinlikle seninle ilgili değil, bu onun duygu kontrolü ve karakter probleminden kaynaklanıyor. Kendini suçlama!
Bu tür davranışlar psikolojik şiddettir ve seni daha fazla yıpratmaması için bu kişiden tamamen uzaklaşman en doğrusu olur. Güçlü kal, sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun! Unutma, yalnız değilsin, destek istemekten çekinme! ❤️
Ah canım benim, çok üzülmüşsün belli! 😔 O laflar kesinlikle yakışmamış, sen böyle şeyleri hiç hak etmiyorsun! Kendine dikkat et, tamam mı? Kocaman bir sarılma benden sana! 💕
bu tip sorunlu, karaktersiz, namussuz, pislik insanlarla nasi iletsim kuruyosunuz? nasi sans veriyosunuz? yazmayin sunlara , pesinden kosmayin br kardesim ya. kendinize sayginiz olsun
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Gercekten buyume tarzi galiba surekli sevgiye ikna etmeye calisiyorum
Kızım kusura bakma da mal mısın sen? Engelle gitsin, adam küfrediyor bu da hala ben ne yaptım bilmemne ezik ezik hareketler. İçine düşüyosunuz böyle lavukların, Sonra da türk erkekleri çok rerörörörö
O kuzum çocuğu ya herkesi öyle görüyo engelle aq pislik bak hele
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Kızların seveni değil skeni sevdiğine bir örnek daha 😀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Canım bunları aldatıp sepetliyceksin bunlar aldatılınca aşık olanlar karakteri oturan erkekler hiçbir şekilde böyle konuşmaz zaten onlarda saygıyı hakedenler uğraşmak saçma o yüzden
Öfke kontrolü olmayan tipler böyledir. İstediği yapılmadığında kendini kaybeder. Malum haberlerde görüyoruz her gün böyle hastalıklı tiplerin yaptıklarını.
Ee yani az haberleri izle gündem de zırla manyak var. Kadına çocuğa şiddet uygulayan çoğu aynı fenotipe ait ve göstere göstere gelen tipler. Yani birden olmuyor geneli algınızı açın lütfen 🙏