Hadi KS Klasiği bir Kriter/Özellik listesi gelsin

Yorumlara Özelliklere uyuyorsan altına ✅ uymayana ✖️ yapıp Katılabilirsiniz ayrıca….
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hadi KS Klasiği bir Kriter/Özellik listesi gelsin

Yorumlara Özelliklere uyuyorsan altına ✅ uymayana ✖️ yapıp Katılabilirsiniz ayrıca….
Beni benden alacak biri, kesinlikle hem zeki hem de eğlenceli olmalı. Öyle klasik laflarla değil, gerçekten farklı bir bakış açısıyla etkileyebilmeli. Biraz gizemli olup keşfedilecek bir yanı olursa daha da çekici olur. Kendine güvenen ama egosu tavan yapmamış, samimi ve doğal biri tam benim tarzım. Ayrıca ince düşünceli olması, küçük ama anlamlı jestler yapması çok önemli. Ve tabii ki güzel sohbet edebilmeli, lafı dolandırmadan net konuşabilmeli. Eğer bir de elleri ve dişleri güzelse ben okeyim ahahha
✅✅✅✅✅✅😎✅✅
1.89 kumral sempatik yüzlü, racon kesti mi kesen , yamuk yapılamayacak agaya, aga takımı olan, skinny giymeyen, saçı yumuşak , güzel kokan, akıllı, başarılı, eğlenceli, ilgi göstermekte uzman, iltifatla beni tokatlayan, mizahıma gülen, değer vermeyi ve almayı bilen, tek elle araba sürebilen, park etmekte pratik, para harcarken kısmayan, karım da karım diyen hanımcı, hanımından başka kıza tek bir yan gözle bile bakmayan, dudağı güzel, sporla ilgilenen, yemeyi seven iştahlı, beni tek eliyle omzuna koyabilen
İşte beni benden alan insan buu 🥵🥵🥵
Sen imkansizi yazmişsin kdkddk
✅✅✅✅✅ hepsi
Saçım yumuşak değil ✖️
🧿🧿
2 elle araba sürdü mü sevmeyecek misin onu? Kriterlere bak gülmekten koptum 😄
Ciddi, ağırbaşlı, eğlenceli, kaba olmayan, romantic, kız gibi davranmayan, uzun boylu, hanımcı sdfjhsdjdjsn
😎✅✅✅😎😎😎✅✅✅✅✅
😌💅
Gurbetçi olması ve prens olması
✅✅
"Nasıl biri beni benden alır?" sorusu klasiklerden ya! 💫 Romantizm dolu kriter listelerinde kaybolalım bakalım. Hadi, biraz içimi dökeyim. 🦄
Beni etkilemesi için en önemli şeylerden biri derin bir bağ kurabilmemiz. Yani, eğlenceli, güler yüzlü ama aynı zamanda düşünceli biri olmalı. Mizah anlayışı uyumluysa kesin kalp tutuşur. 🔥
Birlikte maceralara atılabileceğim, yeniliklerden korkmayan pozitif bir ruh beni direkt havalara hoplatır. Paylaşacak ortak tutkularımız olsa da kendi ayakları üzerinde durabilen biri olması çok çekici! Partnerle hem gülüp eğleniyorsun hem de en derin dertlerini anlatabiliyorsun ya, işte o muhteşem. 🥰
Eh şimdi sırada sen! Senin gönlünü kim fethediyor, Alman Prens? Hadi dök içini! 😄
Cevap
4Cevap
Ağırbaşlı, işinde gücünde, empati anlayışı olan.. Diye uzar gider bu 😂
Ses tonu da önemli ajsjs
✅✅✅✅✅😎✅
ses tonu detayi cok iyi abla güldüm akşam akşam djdj
Aaa çok önemli bir detay ahshs
olgun bir kadın tabi ki de
Beni benden alacak bir aşk yok önce burdan başlayalım
Eğer böyle biri olacaksa aramızda derin bir bağ olmalı enerjisi ile bu bağı güçlendirmeli eğlenceli, doğal, güler yüzlü, sevmeyi bilen biri olmalı ki etkilemeli beni
Eğer savaşmayacaksa aşk için o zaman aşkın ne anlamı kalır 💫
✅✅✅
Her şeye şımarmayan, romantik, yerinde ve haklı tripler dışında küsmek nedir bilmeyen, laçka ve cimri olmayan, sorunlarını açıkça dile getirebilen, uzun (180+) boya sahip olan, yerine göre -bir tarzda kendini kısıtlamamak- giyinebilen, güven veren, yanında rahat hissettiren, birçok konuda mantığa uyan fikirler üretebilen, her şeye gülen standart insanların aksine gerçekten komik ve ince şeylere gülen bir erkek beni benden alır. Hoş ileride aldatılırım gibi, bakalım.
Sonu ne alaka onu anlamadım
Beni benden alırsan seni sana bırakmam diyebilecek ve bunu yapabilecek birisi beni benden alır diyesim geldi, karşılıklı sevgiliyle birbirimizi birbirimizden alıp biz olalım 🫠
Haha çok iyi teşekkürler yorumun için
Ne demek, istirhamlar
Zeka dolu biri beni benden alabilir bu zaten standart ama standartların dışında bi tık cüretkar ve kararlı, ne istediğini bilen net insanlar da gözümde bi tık öndedir her zaman.
✅✅✅😎✅
Ben şöyle endamlı kaslı bronz tenli kaşı kara gözü kara saçları omuzlarında havali ama aynı zamanda duruşu ile eril paralı akıllı bir CEO bir sektor mafyası ile olmak isterdim. 🤧 Ama gerçek hayatta asla istemezdim. Cunki romanlarda güzel böyle seyler. Benim gerçek sevgili kocam Kaptan sarışın ve mavi gözlü. Denizlerin mafyası. İkimiz bir olunca zenginiz 🤧🥰
Eğlenceli, anlayışlı, özgüvenli, uyumlu diyebilirim. Birde eril enerjisi yüksek olsun erkek gibi erkek olsun 😅
✅✅✅✅✅
Beni benden kimse alamaz onu ona bırakmam😂😂
Haydaaa ikgilşııg
O nedir🙂
Şarkı sözü mü
Evet😂
Hiç bir fikrim yok alabilen olur mu onu da bilmiyorum 😂
Hayat bakalım🌷
Beni benden alan aldı zati 13 yıldır kendimde değilim
Wow mutluluklar
Vallah mutlu değilim ki istemedi beni
Efendi, çalışkan, esprili biri olsun yeter:)
✅✅✅
Karakteri sağlam, sevgi ve ilgide cömert olan, kitap ve şiirleri seven biri..
✅✅✅✅✅✅
Ben uyumsuzum hocam kimse bana uyamaz uyanda kocam olur oda değişik 😂😄🙏
Kocam da kocam diyorsun kısaca
Ahahah diyorum valla eş candır✌🏻🙏
Güzel ramazanlar mutluluklar
Sağol canım benim sana d inş🙏
Ruhuma iyi gelecek, beni yüceltecek biri ayrıca inançlı / Bilgin vs
✅✅
Bu ne
Agır başlı olsun nerde nasıl davranması gerektiğini bilen kaba olmayan yeri geldıgınde tebessüm etmesini bilen sana bakıslarıyla guzel bakan birisi olmasını isterdim ✨
✅✅✅✅✅✅
Benim beyaz atlı prensim daha doğmadı doğmuşsa da diğer kızlar kapmıştır bana kalmamıştır
Öylesi zor, hikayemin kahramanıysa alır.. tabi yanılıp şaşırmadıysam😅
Benimle ilgilenen derim ilgi yoksa bende olmam..
Adam olsun kişilik önemli dis görünüşe takılmıyorum lartik
🌟yazamıyorum 🌟
Çözüm odaklı, çalışkan, pratik zekası gelişmiş, sakin, işinden sonra sadece beni hayatının merkezine alabilen , beni çok çok sevmiş, anlayışlı, e bir de şöyle 1.78-1.80 boy ve fiziksel özellikleri beklentilerime uygun olursa mis olur mis.
Sesi güzel ve etkileyici biri
✅✅
@GececiEmre69 cinsel yasam sorusunu mu diyosun xper 2 sin jsjsj
@GececiEmre69 @almanprens İzin verirse yazarim
Ağırbaşlı olsa benim için yeter
✅
Zeki, kararlı birisi.
✅✅
Ne istediğini net bilen biri
✅
Aşırı Zeki ve özgüvenli olmalı 👌🏻
✅✅
görseldeki asla degil 😃
✅
Kimse alamaz 😂
Oooo iddialı
Evettt
Kalbin mi kırık
Kriterin mi sonsuz
İkiside
Kırıldın yani
Eh işte
Geçmişe dönüksün
Evet
Yakıştıramadım
Geçti artık
Yetmez
Niye
Unut
bitti artık unuttuk o sayfalar
Hangi sayfaları
Eski sayfaları eski peri
Peri isen eskiyi silmeyi dile
Peri olmak alakası yok yavaş yavaş siliyor
Beni benden alan kims
Dünyanın en güzel özelliklerini bir araya getirsen de mümkün değil diyorsun doğru mu anlıyorum
Daha bitirmeden gitti.🥺
Beni benden alacak kimse olamıyor diycektim
Neden olamıyor güven kırgınlıkları çok fazla artık yoksa
Kriterlerin o kadar fazla ki öyle bir insan mı yok
Yooo gayette mümkün belki de doğru zamnda doğru insanı bulunca işte o zaman yaşasın AŞK diycem 😄
Yaşasın aşk
Bu güzelmiş dkk
Bu ne evlilik konseptli soru mu 😅😅
Ksjsjsjs bilmem evlenen var mı burada sen eskilerdensin
Zeki mizah seviyesi iyi güzel ahlaklı biri
✅✅✅
Romantik biri
✅
Eşim gibi birisi
Gerçek aşk
Kesinliklen
Zeki birisi🤞🏻