Söylediği yalan yüzünden ilişkinin alt zemini konum değiştirmiş ise ben giden güvenin yeniden gelme ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Bazı şeylerin tekrarı ve telafisi yoktur maalesef. O yüzden peşinden koşmam ve eğer şüphe ile birleşmiş bi yerde bırakmışsa beni devamını istemem.🙄
Mümkün değil kaybolan güvenin geri gelmesi. O güven denen şey bir kere sarsıldı mı, bir daha sabitlenmisi çok zor. Çünkü insanın içinde bir "acabası" kalır. Belki bazı şeyler düzelir ama her zaman şüphe içinde olur. Şüphenin olduğu yerde de güven olmaz.
Asla gelmez, boşuna vaktinizi harcamayın. O güven duygusunun yerine kocaman bir şüphe gelecek ve iki tarafıda derinden yıpratacaktır. Şüphe de bütün paikolojik hastalıkların başlangıçlarının en güçlüsüdür... Şifası sadece o insandan kurtulunca elinize geçer.
Yok olan güven geri gelmesi çok zor. Çünkü sürekli insanın içinde ya yine yaparsa düşünceleri dolaşır. İçten içe kemirir durur. Daha bir ilerisi psikoloji bozabilir. En ufak şeyde bile karşı tarafı sorgular. Bu yüzden dikkat edilmeli.
gelmez, yani ben geleceğine inanmıyorum (başkaları için) kendim içinse benim zaten güvenimi kazanmak deveye hendek atlatmak gibi bir şey bide onu kırma cürretini gösterdiysen daha zaten yanım da yörem de yamacım da seni dolandırmam.
Güven eski haline gelmez hep bir huzursuzluk olur burada da devreye akıl ve mantık ikilemi girer. Aklını dinleyen gitmesi gerektiğini bilir kalbini dinleyen ise bunu yapamaz.☑️
Gelmez. Güven zamanla ve iki kişinin katkısıyla olabilecek bir şey. Yapboz duygulardan da değil, bir bit yeniği düş ünce insanın içine o daima uyanır acaba mı dedirtir insana.
Hep olumsuz bakmışlar ama bence yanlış. Zaman bir çok şeyin ilacıdır. Aynı hatalar yapılmıyor ise sevgi ve aşk o ilişkiyi düzene sokar. Bizler insanız ve insanlar hata yaparlar
geri gelmesinden daha çok, neden güvenin gittiği de önemlidir aslında. neden gitti? ondan sonrasında eğer ki gerçekten düzelirse/düzelirsen, ve bunu içtenlikle hissedersen zamanla geri glrir, belki daha az belki daha fazla güvenirsin.