Çok seviyorsunuz birbirinizi. Güven kaybolduktan sonra bırakır mısınız, yoksa sonuna kadar şansınızı dener misiniz?
Birini sevmeni saglayan sey guven degil midir zaten? Onun yaninda rahatsindir cunku ona guveniyosun. Onunla gelecek planliyosun cunku ona guveniyosun. Onun yaninda huzurlusundue cunku ona guveniyosun vs vs. Guven bitmisse karsi tarafin gozumde bir degeri kalmaz. Cunku biriyle bir iliskiye basladiysam bunun sebebi onun digerlerinden farkli olarak guvenilir olduguna inanmamdir. Eger farkli degilse uzatmanin da anlami olmaz
Asla mümkü görmüyorum. Sonuçta kırılan bardak gibidir güven, sen o kırık bardağa güvenip oradan bir şey içer misin? Cevabınin "hayır" olduğunu duyar gibiyim. Güven de aynen öyle bir şek kırıldımı bitti. Artıl yerine gelmez gelse bile akıllarda tek soru "yine yapar mı?"
ihanet yoksa ortada ve sevgi varsa , sonuna kadar denemeye değer.. güven sorunu bile aşılabilir.. ama mesele, ihanetse... leğen getirin kkusayım.. yok leğene de gerek yok, yüzüne kusayım , rahatlar çeker giderim bari.. gerisi hikaye..
güven biterse..
herşey bitmiştir
geri kazanmak zor..
Cevap
50Cevap
güven bittikten sonra devam ettiğim ilişki bana zarar verir. sinir hastası olurum. o yüzden devam etmem. sevmek her zaman yetmiyor.
Güven duygusu kolay oluşmuyor ama çok çabuk yitirilebilir. Bir insan güvenimi yitirmişse mümkün değil tekrar kazanamaz. Şansla ilgili değil bu en azından benim şansım değil karşımdakine tekrar güvenmek için (adamına göre tabi) en fazla fırsat veririm onun dışında çok ta umurumda olmaz.
mumkunmus gibi gozukur. hatta mumkun olmus halletmisiz gibi davraniriz
ama ufacik bir yelde biter, ozet budur. agzimizin affettigini kalbimiz unutmaz.
kirik kalbin unutmadigina da guvenemez (miş) gibi yaparsin bir yere kadar.
bitmeye mahkumdur o iliski.
Sanmiyorum, insan sevmeden güvenebilir ama güvenmeden sevemez, Güvenmediğin birini seversin tabi. Sevgi ve Güven farklı şeyler.
Sevmeye devam edersin ama güvenmediğin için onu istemezsin. Hayatına sokmazsın.
Sonucta güvendiğin birini sırf güvendiğin için sevmediğin gibi. Güvenmediğin birinide bu sebepten dolayı sevemezsin diye bir şey yok.
Bence durum böyle. Ama güven yoksa o sadece sevgi olarak kalır. İlerisi olmaz.
Neden kaybolduğuna bağlı. Eğer ki Mevzu örn. aldatma falan ise, affederim belki ama güvenir miyim bilemem zaten hep bir duvar gibi devamlı aramızda olur
Güven kaybedilince tekrar güven çok zor kazanılır. . hatta kazanılmaz sadece taraflar gerçekten bir şans daha vermişler ise birbirine , güveni kaybolan kişi sebeb olan kişiye guvenmis gibi yapar 😊😊
Güvenin hangi konuda zedelendiğine bağlı, söz dinlememe ise şans verirsin ama aldatma konusunda şans verilmemeli.
Mümkün değil olmuyor hep bir kırıklıklarını oluyor..
İkinci kere seversin ama ikinci kere güvenmek zor be
Kesinlikle değil. Çünkü güven tek kullanımlık, sterilliğini bozarsan bir daha bulamazsın :)
Bilinç altınızda bir yerde hep rahatsız edecektir. Unutma güven tek kullanımlıktır 😄😄
bence mümkün değil çünkü her zaman içinde yine bir şüphe olur.
güven ruh gibidir çıktığı bir yere tekrar girmezZz ❕❗
İlk kez olmuşsa ikinci bir şansı hakeder ama birkaç kez olmuşsa o zaman ona yolu tarif edebilirim...
güven gidince devam edilirse bile asla eskisi gibi olmaz
eğer bir erkege karşı güvensizlik oluyorsa diğer erkeklerde 1-0 geriden bakarız.
Denerim ama karşımdakinin istemesi lazım onun cidden bana değer verdiğini gerçekten istediğini göriyim denerim yani
Mümkün değil. Bu dönüşü olmayan bişey bence bir kere sarsılırsa o ilişkideki huzur kaçar artık. Bitirmek en doğrusu
Tekrar deneyelim isterim eğer çok seviyorsam ama büyük bir ihtimalle olmaz. Bir şekilde patlak verir güven eksikliği.
Zaten normalde de çok sevsem bile güvenmem o yüzden çok bir farkı olmayacak
Guven kolay kazanilmasini beklemiyoruz hicbir zaman. Fakat kaybettigimiz zaman insanlarin bazilari ikinci sansi verebilir bazilari vermez. Bu tamamen gorecelidir. Bana kalirsa ben guvenemezdim
Mümkün değil... Aslaaa. O saatten sonra herkes yoluna. NETT
asla yapamam hayat zindan olur ona. Sürekli kavga gürültü en iyisi yollari ayirmak.
ben inanmıyorum ama boşaıp tekrar aynı kişiyle geri evlenip mutlu olanlar var
bir kere güven kaybedilmişse sonuna kadar savaş da versen hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.
kaybolan güvenden sonra devam etmek delik yakıt tankıyla araba sürmeyle eşdeğerdir
zaten güven kaybolunca soğursunki. yürütmenin ne manası var
Güven kazılması aylar süren kaybolması saniyeler süren bir olaydır
Şüphe abdest bozar bir kere kırıldınmı toparlanman zaman veya asır alır
Guvenemedigim insani sevgili arkada$ fark etmez tutmam hayatimda.
Allah kimseye şüphe vermesin çok zor. insanın içini kemirir. geri kazanılmaz istisnalar haricinde
bırakırım, cunku ona her baktıgımda o hatası gelir aklıma
Bırakırum illa biyerden patlar yol yakınken donmek iyidir
Herşey yeniden düzenlebilir.
Güven ise asla.
katılıyorum
Askin gozu kor derler, bile bile salaga yatmak nedir bilir misin? Guven elbette onemli ama onemli olan duygu mu mantik mi?
Ihanet ettiyse kardeş, karga les yemekten vazgecmez
yeniden doğmak mümkün olursa evet yeniden güven de kazanılabilir
Hayır. güveni kaybettiren tekrar hissetirmelidir ama çok zor.
Değişkenliğe bağlıyorum birazda bunu herşey yerine oturduğu taktirde güvende zamanla kalıba girer.
Bir ilişkide güven önemldiir o yüzden kaybolması ihtimali o ilişkiyi bitirir.
Mümkün değil. En azından tam anlamıyla geri kazanılmaz
biter. güven yoksa hiç bir şey yerinde gitmez
Son şansımı deniyorum
olmaz ve güven olmadıgında sevgi can yakar
olabilir ama mucize gibi bir şey
belki devam eder ama çatlak hep içinde kalır
İlla ki hatırlanır ama gerçekten seviyorsa iki taraf , unutulur hata
sonuna kadar giderim güvenmeye çalışırım
Güven giderse sevginin manası kalmaz.
Güven ölüm gibidir , bir gitti mi bidaha gelmez geri dönüşü yoktur.
Guven tek kullanımlıktır
Güvene sormak lazım
:D :D :D
oldu çocuk yapsın yapsın sonra da neyse ki güven yenileniyor desin oldu mu?
Çatlak bardağa su koyma misali...
Aldatmaysa mümkün değil. Başka konularda belki...
kesinlikle mümkün değil herzaman bir süpe olur
Nasıl kaybedildiğine bağlı
güvenin tekrar kazınılması zor... bir ilişkide kaybetmeyeceğin tek unsur bence
Kazanılsa bile zor olur ya da hep bir şüphe
Güven yoksa bitmiştir o ilişki
mantıklı
çok zor imkanlari zorlamak gerekebilir
Zor ama imkansız değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar