Evet güven kazanmak çok zor ama kazanmakta tam tersi bir o kadarda kolay bir insanın güveni kaybettik farkında olmadık kırdık farkında olmadan belki yüzüstü bıraktık pişman oldunuz sizce tekrar o insanın güvenini kazanabilirmiyiz ya da kazanmak icin neler yapabiliriz?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet genel olarak zor bir durum yeni bir insana güvenmek bile cok zorken güven kıran birine güvenmek imkansız gibi
Evet zor bir şey kırılan bir güven ama tekrar kazanabilir bir şey degiil mi sence sürekli insanları silerek mi devam etmeliyiz yoksa karşımızda ki insanın pişman olup hatalarını düzeltmek için ikinci bir şans mı vermeliyiz
Evet onu bende biliyorumda can sıkıntısından böyle bir düşünce oluştu herkes güvensiz bir şekilde yaşarken birde insanların güvenini kaybetmek cok zor bir durum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çook zor kırılan bir daha bardaktan su içilmezz. Güvenimi kıran insanları hayatımdan çıkartırım bir daha o şansı vermem.
Kahretsiin yanlış yazmışım bu aralar çok oluyor böyle 🤦♀️
bende yanlış yazdım soruda takılma :)
Goethe gelmemek için güvenmiyorum kimseye.
Kusura bakma Goethe reis.
Ama o diyor ki her zaman güvensizlikte bir yanlış katılmıyorsun galiba :)
Evet işte, benimki bir nevi proflaksi brom
Asla! Affedersin ama tekrar güvenmezsin. İçinde hep bir şüphe kalır.
Evet zor bir şey kırılan bir güven ama tekrar kazanabilir bir şey degiil mi sence sürekli insanları silerek mi devam etmeliyiz yoksa karşımızda ki insanın pişman olup hatalarını düzeltmek için ikinci bir şans mı vermeliyiz
O şüpheyle yaşamayayı göze alacak kadar çok seviyorsan ikinci şansı verebilirsin ama bir daha güvenemezsin.
Soru benle alakalı degil :)
Gelse bile eskisi gibi olmaz hiçbir şey
Haklı olabilirsin :)
Kendi cevabını kendin vermişsin ilgili capte..
Pek anlayamadım geri gelmez mi?
gelmez. birine 3 defa güvenirim. sonra silerim
Geldiği de oluyor gelmediği de. Olaylara kişilere göre değişir.
Zor galiba
evet zor ne yapardın?
Açık kalplilikle her şeyi anlatmak özür dilemek ve zamana bırakmak
Aga zor ya
önerin yok mu?
çok zor
Evet onu bende biliyorumda can sıkıntısından böyle bir düşünce oluştu herkes güvensiz bir şekilde yaşarken birde insanların güvenini kaybetmek cok zor bir durum
Tekrar gelmez
İleriye bakmak gerek diyorsun kısaca
Kesinlikle
Gelmez
Gelmez.