Bazıları da hemen bir yenisine ihtiyaç duyar, o şekilde mutlu olur. Boş kalmaya gelemez, yalnızlık sevmiyordur.
Peki sen hangi taraftasın?
#tutku 🖤

Ben hiçbir zaman öyle bir şey yapmadım elime fırsat geçse de yapmam Çünkü daha acın taze ve dolayısıyla karşı tarafı yara bandı olarak kullanmış oluyorsun Bu çok yanlış bir hareket bir laf vardır Ben bunu her zaman için söylerim insan Ömründe bir kere aşık olur Eğer o açıdan darbe yediyse ikinciye aşık olduğunu zanneder aslında ikinci aşık olmaz ikinciye sadece sever
Ben ilişki konusunda geçmişe çok takılmıyorum. Aslında o ilişkinin nasıl bir ilişki olduğu da önemli geçmişte. Ben biriyle kolay kolay bir ilişkiye başlayamam gerçekten çok sevmem gerekiyor. Böylesine sevdiğim bir insandan ayrılınca hemeni bırak tekrar biriyle olabilir miyim onu bile bilmiyorum. Ancak bir de bazı ilişkiler var 2 günde hemen flörtleşilip 3. gün sevgili olunan arada bir duygu olmayan aşk sevgi olmayan. Eğer böyle bir şey ise tabii ki başlarım. Gereksiz yere kasmaya gerek yok kendimi.
Katılıyorum 👍😊
Buna anlam veremiyorum işte bir ilişki başlatmak bir ilişkiyi bitirmek bu kadar kolay değil her iki gerçekten seviyorsan ayrıldıktan sonra birisini sevmek asla kolay değil böyle işte hemen ayrılıyorlar başkalarıyla oluyorlar ya anlam veremiyorum çünkü hani bu sevgi değildir hevestir sevgi bu kadar kolay başlayıp kolay biten bir şey değil
Değişir bence bu durum..
Hâlâ unutamamış, içinde bir şeyler varsa başlanamaz yeni bir ilişkiye.. O zamanlarda nefes almak bile ağır geliyor.. Bırak ilişmeyi, başkasıyla konuşmak bile çok zor..
Ancak bazı durumlar var, bunu tersine çeviriyor.. Öyle bir şey yapar ki buz gibi olursun.. Ne izi kalır ne ismi ne de cismi.. Sanki hiç olmamış gibi..
O zaman bu süre daha da kısalıyor..
Biten ilişkiye de bağlı diyorsun.
Tabii ki.. Ne yaptığı nasıl hissettirdiği önemli..
👍
Teşekkür ederim..
Önemli değil.
Cevap
31Cevap
İlişkinin bitme şekli belirler bunu. Bir haksızlık, yanlış anlama, dedikodu, nifak gibi şeyler yüzünden bitmiş ise, telafi şansı, konuşarak aşılabilme ihtimali, zaman gibi faktörler ile kurtarılma ihtimali varsa belli bir süre beklenenilir. Ama ihanet, iftira, yalan, dolan, iki yüzlülük para, mal, mülk çıkar için yapıldığı görülmüş, ihanet, zulüm, şiddet ve travmaya dayalı kin ve nefret yaratmış bir srbeplere dayalı bitişler de haftalarca beklemek saçmalıktır. Kesin bitmiştir, ilişkinin kurtulması, devam etmesi imkansızdır çünkü.
Eskiden ilişkim bittikten sonra çok uzun bir zaman kimseyi hayatıma almama konusunda irade gösteriyordum. Çünkü daha derinden seviyor ve bağlanıyordum. Artık kimseye böyle güvenmediğim için en kötü ihtimalle terk edilsem bile tabiri caizse yıkılmıyorum. Üzülüyorum doğal olarak ama bunu hayatın doğal dengesi olarak görüp yoluma devam ediyorum..
Kendini dinlemek ve yeni bir birlikteğin sorumluluğunu şimdilik almak istemiyorsan ara vermek en doğrusu olur. Olur da zaten aşık olmadığın ve deli gibi sevmediğin birinden ayrıldıysan ve kendini de gayet dinç ve enerji dolu hayatla iç içe görüyorsan başlayabilirsin. Durumuna göre değişiyor tercih.
Senden normal bir cevap yazman beklenenezdi😂
:) :) :)
Üzerinden aylar geçtiyse şans veririm. Ve vermişliğimde var. Ayrılıp ertesi gün hayatıma almam kimseyi.
Öyle olmalı.
ben zaten önceden uzun ilişkiler yaşamıyordum doğal olarak 15 dakika sonra bile bir başkasıyla olurdum..
ama bu son ilişkim Allah korusun biterse, uzun süre kendime gelemeyeceğimden eminim..
Allah bozmasın 😇
İlişkim bitti. bosandim. Şu an yeni birisi ile konuşmak görüşmek isterim. ama ben yazmıyorum kimseye malum kızlarımız egolu bir kısmı hariç tabiki sapik filan sanarlar diye yazmıyorum kimseye. olsa başlamak isterim. biraz zaman geçti artık.
Zaman gerekir. Az da olsa zaman geçmeli ki, varsa eğer duygularımızı bastırmayalım yaşayalım. Tekrar bir ilişkiye başlayınca üzülmemek ve üzmemek için en doğrusu budur.
Görüyorum burada ilişkin bitsin hemen 3-4 gün sonra yenisini buluyor..
benim için öyle hemen ilişkiye başlamak kolay değil..
sevdiğim kişiyi aklımdan cıkarıp yeni bir ilişkiye hemen baslayamam
Hayır adam akıllı bir ilişki yaşadıysam bitsin gitsin yeni ilişki moduna geçmek istemem.. Eğer yeni bir ilişki moduna girmişsem zaten sevmemişim demektir.. Keyifli günler..
Eski ilişkinin izleri varsa yeni bir ilişkiye başlayamam. Unutmam lazım yoksa yeni ilişkim çok sağlıklı olmaz
Arada zaman olmalı. Ben öyle yapıyorum en azından. Kimse kimseyi yarabandı olarak kullanmamalı.
Aynen öyle kimse istemez yara bandı olmak...
Yıpranmışlık varsa o hislerden arınıp başlamak daha mantıklı yenisine
Çivi çiviyi sökmez. İkinci çivinin ahı ve vebali vardır. Bunun acısı er ya da geç çıkar.
Zaman lazım toparlanıp ayağa kalkmak ve kendimizi dinlemek için
Zamana her zaman ihtiyaç vardır. Seveceğin birinin karşına çıkması zaman alır
yıpranmış ve yorulmuşsan eyer beklersin acele etmezsin. ama sadece cinsellikle alakalı bir birliktelikten ayrıldıysan yenisine yelken açabilirsin.
Karşı tarafa haksızlık yapmam
Farklı bakış açısı 👍
Zamana ihtiyac duyarım ben kesinlikle, yeni biriyle konuşmaya motivasyonum olmaz
Yükseliyorsun daha hızlı düşmek için... Her zaman böyledir
zamana tabi ki ihtiyaç duyarım. benimde ağlama sürem var bu hayatta
Mutlaka bir zaman geçmeli çünkü dağılıyorsun kolay olmuyor …
Zamana ihtiyacım vardır
Hemen başlarız sıfır sıkıntı :D
Zamana ihtiyaç duyarım
Hayır, zamana bırakırım.
Tabiki zamana ihtiyaç var
İhtiyaçlarınız doğrultusunda
Zaman gerekir
Zaten bana göre öbür türlü sokak kedisinden bir farkımız kalmaz.🐈🐈⬛🐈
Katılıyorum
Yani😊
Başlarsa hiç sevmemiştir. Sevdiğini zannetmistir.
Zamana ihtiyacım var
Başlamam
nasıl bir ilişkiden çıktığıma bağlı
Zamana bırakırım
Hemen başlayamam
Yeni biri tarafında.
Her şey zamanla
Ertesi gün başlarım
Zaman istemiyorum
Başlarım tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?