Yeni ilişkiye odaklanmak eskiyi önemsemediğimizin kanıtı mıdır?

Yeni ilişkiye odaklanmak eskiyi önemsemediğimizin kanıtı değil, geçmişi geçmişte bırakabilme kabiliyetidir, olması gereken de budur. İlişki bir yol arkadaşlığımız, yollarınız kesişir, ayrılır, yas tutmanın anlamı yok.
Çok doğru bir görüş 😊
*İlişki bir yol arkadaşlığıdır
Cevap
18Cevap
Onu tamamen unutana kadar yeni bir ilişkiye başlamam
Öyle başlayan ilişkiler genelde anlık öfkeyle-üzüntüyle verilen kararlardan ibaret olup, gecelik - günlük ilişki olarak sonlanıyorlar genelde :/
Bitme sebebine bağlı, terbiyesizlik varsa ortada ertesi gün bile başlarım yenisine
Ve ihanet varsa direkt biter, tek gün bile yas tutulmaz.
yani benim yaptığım davranış kesinlikle yanlış ama kimsenin yara bandım olmasını istemem o yüzden 2 yıl
1 Yılı kesin deviriyorum. 1 Yıldan sonrası da değişken.
Değmeyen biri için fazla süre
Bende artik duygu kalmamis. Fb fb takılıyorum 😂😂
Uzun süremi alıyor. Öyle bir hafta sonra toparlanıp yeni flörtlere başlayan.
Hemen olmaz en az 3 4 ay gecmeli oda sadece tanismak icin.
Bence unutma süresi içerisinde ilişki yapılmamalı. Ayrılıktan 5- 6 ay sonra yapabilirler genellikle
En fazla Bi ay aşık olmuşsam 2 haftada olabiliyorum ama 2 hafta nadir olur çünkü kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğimden fazla sosyalleşmiyorum
Biten bitmesi gerektiği için bitmiştir. Yas tutulmaz ağlanmaz yaşanan herseyin bir sebebi vardır. Bittiği andan itibaren yeni ilişkiye açığım
Ortalama 1 seneyi bulur yani genelde ciddi iliskim olsum diye uğraşırım ve biterse kabullenisle beraber 6 ayda unuturum sonra da hayırlısı
Bende 1 yıl olamak üzere ama hala kimseyle flört bile etmedim ve etmeyide düşünmüyorum
Canım ne zaman isterse xd
Hıhım canım ne zaman isterse 😊
Bı kaç ay sonra başlarım
Yeni bir ilişkiyi ne zaman kurabilirsem.
Biten ilişkinin bıraktığı ize göre değişir
İlişkiye baslamiyorum genellikle
Yat tutmayacağım kesin
Gönül ilişkilerine girmiyorum.
önceki ilişkinin hissine göre değişir
değmeğen biri ise 1-2 gün felan.
Hemen olmaz zaman geçmesi lazım
1-1,5 sene alıyor
0. ay
Hemen başlarım süre beklemem
yıllarımı alıyor.
2 gün