Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Modern kapitalist ahlaksız dinsiz şehir hayatında yaşamaya alışmış tipler için fazla sürmez.. hemen yenisi başlayabilir
artık ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz her şey normal.Bu ülkede ve bu insanlarda artık etik ahlak din yok , ALLAH (cc)'ın dinin olmadığı yerde Şeytanın kanunları geçerlidir.
Dindarlarıda görüyoruz it köppek kuzum tipler için açıklama = o sizin gördükleriniz dışarıdan dindar görünüp içeride münafık olanlar.. insanların dış görünüşüne ve söylediklerine değil yaptıklarına bakılır.. Namaz var mı oruç var mı ahlak var mı vs vs.. boş boş ben dindarım ben şu dindenim bu dindenim diyene BAKIL-MAZ ! laflara ve görünüşe bakanlar gerrizekalılardır.Akılndaki tek dert süre olsun , bence KORK ! Kıyamet alametleri tek tek gerçekleşiyor ahir zamanın sonuna gidiyoruz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Karakter meselesi çok seven depresyon yaşar uzun düşünür sonu uçurum gibi olur orada bırakır, bir daha sevmesi zor ama bulması imkansıza yakın. Hayat devam ederken birisi çıkar karşısına ve o gün yeniden sevmeye sevilmeye ihtiyacı olduğunu anlar… O kadarrrr
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılYorumlarda şey demişler bakarsın ertesi gün biri çıkar karşına unutturur her şeyi bilinçli ve kendini bilen bir insan en az 6 ay kendine zaman verir. Yalnız kalır güçlenir kendini dinler ilişkide ki hataların farkına varır öyle tekrar başlar ilişkiye yoksa ilişki bittikten hemen sonra karşına çıkan bir insan senin için doğru kişi asla olmuyor. çünkü ayrılığın verdiği bir duygusal boşluk var tekrar sevilmeye sevgiye aç oluyorsun aşırı ilgi bekliyorsun ve o an yanlış bir insan bile sana doğru bir kişiymiş gibi geliyor. Doğru bir ilişki her zaman kendisiyle yalnızken de keyif aldığın bir dönemde ansızın karşına çıkıyor ihtiyaç duyduğun zaman da değil.
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGenelde psikologlar iyi bir geçiş için süreye ihtiyacımiz olduğunu söyler bu 2 seneymiş. Ama ben 3 senede 21 yıllık ilişkimi bitirdim duygusal boşanma yasadim resmi her şey duruyor. Ev tapu cocuklarimizin ortak gideri bir evde ama. Bu üç senenin sonunda başka ilişkim oldu aşk sevgi saygı güven hepsini tekrar kazandım bir kişiye karşı şimdi daha mutluyum çok şükür. İnsanlar çok farklı buyuzden herkes için aynı gitmiyor iliskiler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
1 yılÇok fazla değişken yaşanan ilişkiye ve hissedilen duygulara göre oynayan bir süre
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı. Benim 1 sene sürer hemen hemen zamanımda geldi 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u 1 yıldeğişir bu insana göre.
10 Yorumla
1 yılBana göre, bir ilişkiden çıkıp yenisine başlamak için geçen süre tamamen kişiden kişiye değişir. Kimileri için bu süre çok kısa olabilir, çünkü geçmiş ilişkiyle duygusal bir bağ kalmamış olabilir. Ancak bazı insanlar için, kalpteki yara daha derin olabilir ve iyileşmesi zaman alabilir. Bu süreçte en önemli şey, acele etmeden, önce kendini tanımak ve iyileşmek. Yeni bir ilişkiye girmeden önce, bir insanın kendiyle barışık ve kendine yetebilecek bir durumda olması gerektiğini düşünüyorum. Her insanın bu yolculuğu farklı hızda olur. Önemli olan, dış baskılara ya da yalnızlık korkusuna yenik düşmeden, gerçekten hazır olduğunda adım atmaktır.
💫
30 YorumlaBu işler belli olmaz ya insanın karşısına öyle birisi çıkar ki gideni çok çabuk unutturabilir
101 Yorumla
1 yılAkış her zaman güzeldir.
Ben illa sevgilim olsun diye sevgilisiz kalmayayım diye sevgili olmuyorum şu yaşıma dek 2 tane oldu biri florttu ama sevgili gibi sahip çıkardık birbirimize biri de sevgilimdi ama benim ilişkilerim zamanla başlayıp zamanla bitti. süreci yaşamayı seviyorum keşfetmenin mükemmel duygusu bir erkek olarak bir başka güzel20 Yorumla
1 yılBu ilişkime ve ruh hâlime göre değişir. Çok geçmeden yeni bir sevgili yaptığım da oldu geçmişte üç, dört yıl sap takıldığım da oldu , en son ilişkimde bir buçuk yıl oldu biteli ve sapım, birkaç ay sonra da biri olduğu olmuştur. Yani şöyle bir durum var : Artık bir ilişkiyi daha kaldıramayacak kadar kalbim yorgun. Öyle olmasa şu anda da birini bulurum. Önemli olan birini bulmak değil. Doğru birini bulabilmek ama benim çok bir enerjim de tahsmm kalmadı bunun için.
11 Yorumla- 1 yıl
Tahammülüm de*
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
1 yılBu yaşadıklarına göre değişir aslında, çok uzun süren bir ilişkiyse bu yeni bir ilişkide o süre fazla olabilir, çünkü mental olarak insan kendini yenilemesi ve buna tekrar hazır hissetmesi gerekir hem duygusal hemde düşünce olarak... ben kolay ilişki yapan biri değilimdir, yeni biri için doğru zaman ve duyguların oluşmasını beklerim tekrardan sevmek için..
10 Yorumla Sevgililerimden hep ben ayrıldım, ve sonrasında beni mutlu eden iyi hissettiren biri olduysa yenisiyle sevgili oldum. Öyle zaman falan bakmam yani, bir tutam his ve bir tutam mantıkla hareket ederim🤣
12 Yorumla- 1 yıl
EN GÜZELİ💅
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 1 yılGelen kişiye bağlı sanki bir de bitirdiğin ilişkinin seni ne kadar yıprattığina da bağlı bazı iliskiler daha içindeyken biter ya hani uzatmalar olur kavgalar, ayrılmalar barışmalar ne sevgi kalmıştır ne heves o toksik iliskiden sonra yeni birini hemen bulup evlenen insanlara hayret ederdim kendisi yaşayınca anlıyor insan yani belli olmaz çok sevdiysem 1 yil çoktan bitmişse 1 ay
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl15 yıldır onu unutupta başkasını sevemedim. Onun üstüne 1 uzun ilişki, kısa kısa yaklaşık bazı ilişkilerim oldu hepsi muazzam kadınlardı ama kalp kabul etmeyince etmiyor işte o insanın aklını başından alan huzurla karışık kalp çarpıntısını, onda yaşadığım o acıyı kimsede yaşamadım. Onun için ağlamayı bile özledim çünkü yanında bir başkası varken onun için hala ağlıyor olmak canımı yakıyor
13 Yorumla- 1 yıl
15 yıl unutamadığın biri varsa bu sevgiden çok takıntı anlamına gelir. En çok seven insan bile uzak kalınca, hayatında olmayınca zamanla unutur çünkü
Cevap sahibi1 yılTakıntı ne alaka hayatımda bir başkası var ve ben onun için acı çekiyorum hala duygularım ölmedi diyorum keşke takıntı olsa ama değil
- 1 yıl
Aradan 15 sene geçmesine rağmen, bir bağınız, bir iletişiminiz olmadigi halde hâlâ aynı şekilde sevdiğini, sevginin hiç azalmadığını iddia ediyorsan üzgünüm ama kesinlikle takıntı. Kalıbımı basarım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEn makul formül şu, sonraki ilişkiye başlamak için önceki ilişkinin 12'de 1'i kadar beklemek gerekiyor. Yani ilişki 4 yıl sürdüyse 4 ay, 2 ay sürdüyse 5 gün beklersin.
*Toksik ilişkilerin formülü farklı.25 Yorumla- 1 yıl
Bu psikolojik fenomeni fark edince onu formülize ettim.
- 1 yıl
Benim 21 yıl sürdü ilişkim bundan 3 yıl sonra aşki ve yeni ilişkiyi buldum.
- 1 yıl
Benim formüle göre 1 yıl 9 aylık süreyi gani gani geçmişsin zaten. Senin adına sevindim ✨
- 1 yıl
Teşekkür ederim sadece o beni buldu 10 yaş küçük :) ben secseydim yine bı canım seçerdim ama dünyanın en güzel 1 . harikasi bana geldi. :) hoş geldi
1 yılKısa süreli bir ilişkiden çıkmışsam yeni bir ilişkiye başlamak zor gelmez. Ama uzun soluklu bir ilişkiden çıkmışsam ancak aylar sonra yeni bir ilişkiye başlamayı düşünürüm.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir ilişkiden cikmissam öteki hazırdır zaten.. Değilse çıkmam, yedek oyuncu daima hazırdır , hemen oyuna girer 🤣🤣🤣
Sahada boşluk olabilemez 🤣223 Yorumla- 1 yıl
Hiziniza hayran kaldim efemm😳
- 1 yıl
Ben de zaten like atmadim cvbiniza , sadece hayran kaldim 😅
- 1 yıl
Wayy once z. ctik diosun, simdi de siviyoruz 😝
- 1 yıl
Ohaa profilini simdi actim, o ney takipci l@n oyle. Harbi bilen biliodur hak verdim, sen de ii nam salmisindir 9 köye eminim 😅🤣
Darisi adi duyulmamis gariplerin basina 🤪 - 1 yıl
Hepsi de tırt diyosun yani😆😅
Seven tek Allahin kulu yok😉
Dur o zmn uj beǰ adam akilli takipciden bikac tane paslim sana da kiymet bilsinler 😎😎🤪 - 1 yıl
Ohaa l@an iki dkda da attin havani artizzz 😆😅😝
- 1 yıl
Hangi saclarmis onlar🤔🤔 gornmuo da pp'de 😆😅
Himm anladim ihtiyar olsak da kel diiliz imaji bu, taktir ettim 😉 - 1 yıl
Bn gocuktan baska bisi goremiom haci 😅
benim de gozler bozuk acep🫣😜 - 1 yıl
Ama bak simdi bakis acin yanlis dersen benim eldeki yapili kasli abilerimize ayip olmaz mi 😬😬
Bugune kadar hep bn yanlis mi tanimisim onlari dersin 🤔 - 1 yıl
Elde kusu olmayanlar napsin hocam 😝
- 1 yıl
Walla sen baska bi levele gectin hocam, benim devreler erorr verdi 🥴😵💫
- 1 yıl
O da baska bi kafa tabi, yasamak lazim 🤪😎
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pek kolay olmaz unutmak yeni ilişkiye hazır olmak istemek ve korkuları yenmek ama yine de bir şekilde olur zaten kim tamamıyla hazır olup da bir iliskiye başlıyor ki
20 YorumlaTravma kaldıysa iyileşmeye zaman ayırmamız lazım bence. Pat diye biriyle olmak istesende seni tatmin etmez. İçerden kırıldın bir kere sonuçta. Önce kırıklarımızı tamir edelim tamamdır dediğimizde güçlü olduğumuzu hissettiğimizde yolumuza bakarız
19 Yorumla- 1 yıl
Engelledim aşkım seni bu eziyetten kurtardım sjsjdj
- 1 yıl
Rica ederim bebeğim🫠
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kişiye göre ve insana göre değişiyor hiç aşık olmam unutamam dersin öyle biri çıkar ki karşına geçmişe dair ne varsa unutturur ama bunun bir tarihi olmaz tabii
10 Yorumla
1 yılartık tamamen kalbinden aklından geçmiyorsa unuttuğunun bile farkında değilsen zaten doğal olarak yeni ilişkiye açıksındır bu kişinin kendisine önceki ilişkinin derinliğine süresine bağlı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Bu zamanla ölçülemez bence. Bir bakarsın ertesi gün birisi çıkar karşına yeni bi ilişkiye başlarsın. tam terside olabilir yani bu biraz kısmet işi bence :)
10 Yorumla
1 yılŞöyle söyleyeyim insan yediği lokmayı güzelce çiğneyip öyle yutmalı. Çok şükür güzelce sindiririm lokmamı. Sonra bağırsağa yolcu ederim. Hele hele aynı anda birçok lokmayı atmam insanı boğar🙃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cok surmez. Genelde kadinlar ilişki icerisindeyken bir kaç potansiyel sevgili adayini kenarda tutar. Kafada bitirirse bunlardan birine hizlica yonelir.
10 Yorumla
1 yılAyrılığın 9. ayındayım hala da sevgili aşk istemiyorum demek ki daha uzun sürüyor benim için.
40 Yorumla
1 yılKişisine göre değişir ben yalnız kalamıyorum sevmiyorum 1 ay en fazla. Ama yıllarca yeni ilişki yapmayanlar var
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
1 yılİlişki içerisinde bitmişse bazı şeyler hemen kısa süre sonra olabilir. Ama üzülerek bittiyse en az 6 ayı var yeni birine ısınmanın
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. gençken aynı gün içinde bile yapılabilirdi eskiden yeniye geçmek. yaş ilerledikçe biten bir aşkın ardından insan oturup yanan yüreğinin küllerini seyrediyor yeni birine başlama hevesi kalmıyor içinde.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadına göre değişir, bazıları 1 günde unutturur bazıları ise 5 yıl geçer yine unutamaz.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBirinden ayrılıp, bir hafta sonra başkasıyla başlamışlığım var. Ama ayrıldıkdan sonra tanıştık, bir hafta sonra buluştuk, bi bakmışız çıkıyoruz. Hızıma şaşırdım 😅
31 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl5 aydır ilişkim yok bu arada.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBu duruma göre değişir. Kendini ne zaman hazır isterse insan yenisine başlama zamanı gelmiş demektir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBelli olmaz ki karşındaki insana bağlı bir anda seversin başlarsın ilişkiye. Mesela 4 ay önce ayrıldım ben. Flörte açığım ama sevgili istemiyorum. Çünkü onda çok yoruldum ve bir yenisiyle uzunca bir süre uğraşmak istemiyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Eski ilişkinin etkisinden kurtulmadan yeni birisiyle tanışmak doğru değil ve yeni ilişkine zarar verir.
10 Yorumla
1 yılCiddi ilişki uzun ama date flört zor olmaz. Tabi 1 haftada da olmaz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. ilişkiye verdiğim emeğe göre değişir.. zaman değil bak emek..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılSeverek ayrıldıysan bitmez o süreç. Nefretle ayrıldıysan anında geçiş
20 Yorumla
1 yılİlişkim bittten hemen sonra yeni bir ilişkiye başlamam
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKafanda ne kadar bitirdigine ya da o erkegin ne kadar soguttuguna bagli. Birinde 1 ay sonra yeni iliskiye baslamistim. Cunku erkek kisisi yuzunden zaten iliski icinde tum kredilerimi vs bitirmisti. Nefretimi kazanmisti. Bittiginde yas tutmadim.
Ama bir baska iliskide 6-7 ay sonra kendime gelebilmistim. Ama yeni iliski kurmam belki 1 yili bulmustu. Bu ayrildigin kisinin biraktigi izle, davranislarla, ne kadar tahammulu zorladıgiyla falan ilgili bence. Net bir cevabi olmaz bunun.
00 YorumlaDuyguna bağlı, eğer duygulu bir ilişki ise arada sevgi varsa uzun ama yoksa kısa
10 Yorumla
1 yılErkeklerde hemen sürer bu çünkü erkekler hemen unutur genelde
10 Yorumlaben beynimde saniyesinde silerimde yenisini ne kadar zamanda bulacağım belli olmaz
10 Yorumla
1 yılBenim belli olmaz 10 sene bile yalnız takılabilirim..
10 YorumlaBiten ilişkinin süresine ve bıraktığı hasara göre değişir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılakışa göre hareket ederim şu kadar süre yalnız kalmalıyım demedim hiç ama en son 4 sene yalnızdım şu an 1 senedir sevgilim var
20 YorumlaYeni basladiginiz kişiye bağlı. Ama bence en az bir yıl ara vermeli ve asla eski ile hiçbir şekilde görüşme olmamalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsan kendini ne zaman hazır vs. Hissediyorsa o zaman olur bence uzun veya kısa olarak tanımlamak yanlış olabiler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. 4 senelik ilişkisi bittikten sonra 2 ay içinde tanışıp evlenenler
10 YorumlaBelli olmaz ya o zaman dilimini kimer kestşremez
10 Yorumla
1 yılHemen yeni bir ilişkiye başlamak sağlıklı olmayabilir ama karşımıza çıkacak kişiye bağlı belki de her şeyi unutturur bize iyi gelir
20 YorumlaEski kişiyi aklından çıkarman gerekir eski kişi geldiğin de onu tercih etmicek kafaya girdiğin de olur ancak
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılKarşıma karakteri düzgün bir insan çıktığında
o an unuturum eski ilişkimi00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılyetişkin bir akreb yaklaşık 2 hafta içerisinde yeni bir ilişkiye yelken açabilir
00 Yorumla
1 yıl2025le 8 sene olacak ve ben 2 sene kadar daha düşünmüyorum birini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılUzun bir kafa dinlerim diyenler haftasına varmadan birileriyle flört etmeye başlıyor.
00 Yorumla
1 yılİnsan ne zaman kendini ruhen ve psikolojik olarak rahat ve hazr hissederse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılSaygimdan beklerim bi süre. Aramazsam bulmam sonuç olarak
10 Yorumla
1 yılBir yıllık çok güzel ilişki saçma sebepten ayrıldı 3-4 hafta sonra başkası ile nişan yaptı ne diyebilirim ki
10 YorumlaKüçüksen yıllar sürer büyüksen günler
12 Yorumla- 1 yıl
Şu an sanki tam tersi😂
1 yılHemen başalayabilene helal olsun biz ayrılınca kafa dinleyip yalnız kalıyoruz
20 Yorumlailişkinin dinamiklerine bağlı. ertesi gün de kendimizi hazır hissedebiliriz bir yıl sonra da
20 Yorumla
1 yıl2 ay kafa dinlerim ondan sonra yoluma bakarım hemen yapmam saygısızlık olur
10 Yorumla
1 yılUnutmana ve verdiğin sevgiye göre değişir. Bazen 1 yıl bazen 10 yıl bazen bi ömür
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKişiye verdiğin değere ve sevgiyle göre değişir bu ben yaklaşık 4 aydır ayrıyım ama hala başka bir erkeğin gözlerine bile bakamıyorum
20 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat