29 yasindayim yeni evlendim ailemle gorusmuyorum cok mutsuzum ne yapacagım bilmiyorum cok uzgunum?

Merhaba 29 yasindayim mimarim calisiyorum. Ailemle 2 ay once cok buyuk bir kavga yasadim ve haksizliga ugradim benimde hatalarim olsada o son tartismada genel olarak hakliyim uzun döneme bakildiginda evde surekli erkek kardesim ve annem bir olup hep beni asagiliyorlardi ki kardesim yeni mezun calismiyor evede bir katkisi yok, yinede hor görülen hep bendim, annemi defalarca kez telefonda olsun baska yerde olsun arkamdan atip tutarken gördüm.
Bu okudugum donemde de boyleydi 5yildir calisiyorum hep ayri eve cikmak istedigim zamanlarda olay cıkardilar, birlikte oldugum biri vardi o benimle evlenmek istediginde daha erken evlenirsen bize destek olamazsin v. s dediler. 30 yasina gelmis bi kadin olarak daha fazla bunlara katlanamiyordum 3 hafta icinde de sosyal medya uzerinden tanistigim biri ile evlendim.1 ay oluyor evleneli kocami sevmiyorum onu tutunacak bir dal olarak gördüm hatta onu tanimiyorum bile neredeyse o benimle aniden niye evlenmeyi kabul etti bunu bile bilmiyorum. Yine mutsuzum, ailemle de gorusmuyorum tamamen bi cikmazdayim kimsem yok cok uzgunum mutsuzum. Bundan sonra ne yapacagim bilmiyorum.
29 yasindayim yeni evlendim ailemle gorusmuyorum cok mutsuzum ne yapacagım bilmiyorum cok uzgunum?